Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 84.238
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Е онда, моје искрено саучешће Правном факултету у Београду.Ne najbolji, ali jedan od boljih, svakako.
Ископаће њега Били!Znači, ništa mu se ne može
Grobar je delio pasose raznim dilerima oruzja i teroristima sa bliskog istoka, dalekog istoka i iz AfrikeGrobar je bio takav, i opet nije valjao.
Svaki dan krši i sssere se po svojoj diplomi i pravu i zakonu i ustavu zemlje gle čuda sam vodi i odlučuje.
Po čemu?
I te kako ce biti odgovoran.nema potrebe...
to je Vučićev pokušaj da nađe izlaz iz mat pozicije...
nije loš potez s njegove strane.. za njega je win win
ako opozicija odbije da da podršku za incijativu reći će da ne smeju jer bi pobedio, te da onda protesti protiv njega nemaju smisla jer uživa podršku naroda
ako daju podršku namestiće da dobije jer mu verovatno malo fali
ako izgubi na referendumu i prizna poraz neće biti odgovoran za ekonomski kolaps koji sledi u Srbiji...njegovi fanovi će povezivati blagostanje sa Vučićem a ekonomski kolaps sa sistemom bez Vučića na vlasti
Ne mogu dobiti 2/3 bez sns a u skupštini.Moguće je razrešili, predsednika Republike Srbije, prema "zakonu o predsedniku". Član 17. ustava Srbije.
Pa Vučić je najveći drugosrbijanac. Pogledaj status kompletnog vrha LDP-a u današnjoj Srbiji.Pusti ti te epitete i stilske figure kao što je bio Predsednik Džordž Kluni.
Ovaj je našao pa vladalački zašao ...
Nema džejgerskog cmizdrenja - nadigrao je vas drugosrbijanere
Lol. Da li znas koliko mnogo ima pravnika koji zavrse ubrzano (za 3,5 godina) i imaju prosek 10? Samo u mojoj generaciji ih je bilo nekoliko.Prosek,dužina studija i utisak koji je ostavio ispitivačima
Nadigrao nas je jer ste mu vi trećesrbijanci vazda bili verna podrška.
Pa Vučić je najveći drugosrbijanac. Pogledaj status kompletnog vrha LDP-a u današnjoj Srbiji.
Ko je ambasador Srbije u Hrvatskoj?
Čeda, Lečić, Srbljanovićka se ne skidaju sa tv-a.
Dokaz da je narod glup ko...
Pravnik, trener košarke i spasilac iz smetova Feketića.Po čemu?
Tvoje pa šta može da bude odgovor za nekog drugog. On je predsednik (nažalost) naše (ne, nekog neprijatelja) zemlje.Pa šta?
To što neko ima fakultetsku diplomu, pa čak i bio odličan student svojevremeno, ništa suštinski ne znači.
Ako se nije bavio strukom, diploma je papir koji je vrednosti toalet papira
Tvoje pa šta može da bude odgovor za nekog drugog. On je predsednik (nažalost) naše (ne, nekog neprijatelja) zemlje.
Ma sve okej, nego me zaista zanima ta paušalna ocena "jedan od najboljih". Od profesora Jovanovića smo saznali da nije završio u roku, a toliko mnogo ljudi završi u roku i ima prosek preko 9. Poznajem dvoje iz moje gimnazije u jednoj selendri u Srbiji koji su imali (po starom programu, po kome je i on završio) prosek 9,5 i završili u roku.Pravnik, trener košarke i spasilac iz smetova Feketića.
Jesi. On je prvo pravnik po struci, pa sve ostalo. S obzirom da je najvišem državnom položaju dovodi se u pitanje njegova struka i sadašnji posao koje su povezane.Jesam li doveo u pitanje da je predsednik?
Ma sve okej iako nije zavrsio u roku bitno da je jedan od najboljih. Rok nije bitan i prosek isto.Ma sve okej, nego me zaista zanima ta paušalna ocena "jedan od najboljih". Od profesora Jovanovića smo saznali da nije završio u roku, a toliko mnogo ljudi završi u roku i ima prosek preko 9. Poznajem dvoje iz moje gimnazije u jednoj selendri u Srbiji koji su imali (po starom programu, po kome je i on završio) prosek 9,5 i završili u roku.
I to što kažešMa sve okej iako nije zavrsio u roku bitno da je jedan od najboljih. Rok nije bitan i prosek isto.
Kolega Perpetuum će ti bolje objasniti od mene. Neko nije stručan, ali je stručan i najbolji je.I to što kažeš