Prema Ustavu nije moguće razrešiti predsednika Srbije

Svaki dan krši i sssere se po svojoj diplomi i pravu i zakonu i ustavu zemlje gle čuda sam vodi i odlučuje.

Pa šta?

To što neko ima fakultetsku diplomu, pa čak i bio odličan student svojevremeno, ništa suštinski ne znači.

Ako se nije bavio strukom, diploma je papir koji je vrednosti toalet papira

nema potrebe...
to je Vučićev pokušaj da nađe izlaz iz mat pozicije...
nije loš potez s njegove strane.. za njega je win win
ako opozicija odbije da da podršku za incijativu reći će da ne smeju jer bi pobedio, te da onda protesti protiv njega nemaju smisla jer uživa podršku naroda
ako daju podršku namestiće da dobije jer mu verovatno malo fali
ako izgubi na referendumu i prizna poraz neće biti odgovoran za ekonomski kolaps koji sledi u Srbiji...njegovi fanovi će povezivati blagostanje sa Vučićem a ekonomski kolaps sa sistemom bez Vučića na vlasti
I te kako ce biti odgovoran.

Pusti ti te epitete i stilske figure kao što je bio Predsednik Džordž Kluni.

Ovaj je našao pa vladalački zašao ... :zimag:

Nema džejgerskog cmizdrenja - nadigrao je vas drugosrbijanere
Pa Vučić je najveći drugosrbijanac. Pogledaj status kompletnog vrha LDP-a u današnjoj Srbiji.
Ko je ambasador Srbije u Hrvatskoj?
Čeda, Lečić, Srbljanovićka se ne skidaju sa tv-a.
Dokaz da je narod glup ko...

To nije tacno...

Znaci svako moze da se razresi kad radi ovako kao Vucic, pa ni jedna funkcija ne povlaci zloupotrebu .
Mozda je i sreca sto je ovako sad je jasnije da zloupotreba TREBA da se resava tako sto vucic ode u zatvor....i to na postenu robiju....rec posteno i vucic napokon dobijaju smisao kad se ubaci rec ROBIJA.....

To ce sad pokazati koliko narod ustvari zeli lopovluk, evo videcete, a vidi se i ovde na forumu iz aviona da bi a ne bi , malo bi a ne bi , ebali bi se a da ne udje i slicno...stvarno se vidi ...a vidim i u okruzenju , i od pretproslih izbora moji roditelji , bi oni menjali vucica ali plase se da posle njega nece biti isplate penzija...
Srbija i Srbi su takvi , spremni da unerede Srbiju...i da dovedu kao SPS do toga da nema 6 maraka plata...i srbi to vrlo junacki prihvataju , pocnu ocevi da ubijaju decu , to je bilo u proslom talasu , dva moja godisnjaka su ubijena od strane njihovih oceva...trauma ne znam za koga, ja bih rekao i za mene...socioloska ako si posten covek...a slicne simptome pred ubijanje sam video i kod mnogih mojih drugara....Srbija uopste nije dobro roditeljsko okruzenje, obesite vi to macku o rep...

Pa ne znam za pravo ali znam za druge bubacke fakultete, npr istorija umetnosti i geografija, saobracajni..

Isplati se odvojiti 2 godine zivota kao jedna prelepa devojka, i ja je pitam, dobro pitam je zbog muvanja i izlaska, ali ona posteno kaze, kad prodje 2 godine, hocu , ali sad moram da zavrsim sto pre i sve 10....i objasni mi , tako ce dobiti mesto na fakultetu , izgubice 2 godine zivota, za fax koji traje 4, bice talenat, dobice i stipendije od druge godine formalno , a to je druga godina i studiranja...jer traje dobijanje...ona zavrsi godinu 1 za 9 meseci , posle spuca drugu za 6 trecu za 5 meseci itd itd..

I tako je i uradila...

Pa Vučić je najveći drugosrbijanac. Pogledaj status kompletnog vrha LDP-a u današnjoj Srbiji.
Ko je ambasador Srbije u Hrvatskoj?
Čeda, Lečić, Srbljanovićka se ne skidaju sa tv-a.
Dokaz da je narod glup ko...

час хибридна демократија, час хибридна деспотија - правила важе у зависности шта му одговара

Вучић је магијски интегратор, све ће он мађијама окупити око себе, само ако суштински заврбовани нема никакве идеологије , али са пуним интересом 100%

Сиротињу окупља на крезубосрбијанерски начин, док олигархију окупља на интересу лобија увоза, пљачке и криминалу (било жути, неолиберали и остали радикали) и остадоше ови незбринути и искрено бесни другосрбијанери лево зелени либерали са пар %

Све је Владалац стрпао у мелтинг пот за свој хибрид облика владавине

Pravnik, trener košarke i spasilac iz smetova Feketića.
Ma sve okej, nego me zaista zanima ta paušalna ocena "jedan od najboljih". Od profesora Jovanovića smo saznali da nije završio u roku, a toliko mnogo ljudi završi u roku i ima prosek preko 9. Poznajem dvoje iz moje gimnazije u jednoj selendri u Srbiji koji su imali (po starom programu, po kome je i on završio) prosek 9,5 i završili u roku.

Ma sve okej, nego me zaista zanima ta paušalna ocena "jedan od najboljih". Od profesora Jovanovića smo saznali da nije završio u roku, a toliko mnogo ljudi završi u roku i ima prosek preko 9. Poznajem dvoje iz moje gimnazije u jednoj selendri u Srbiji koji su imali (po starom programu, po kome je i on završio) prosek 9,5 i završili u roku.
Ma sve okej iako nije zavrsio u roku bitno da je jedan od najboljih. Rok nije bitan i prosek isto.

Back