Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 84.238
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Оно као, Ајде да опет довезем босанце плус украдем гласове и опа... Нисам крив вишеAutomatski priznaje da je on odgovoran za sve iako skoro sve krsi i radi i ono sto nije u njegovoj nadleznosti.
Е, да, у којој банци могу ти Кредити За Млоооде
Samo tebi i ovim studentima nije jasno da je Vučić ključna osoba režimaЗашто уопште референдум о Вучићу?
У чему је квака?
Шумарска мишљења неки други пут.Samo tebi i ovim studentima nije jasno da je Vučić ključna osoba režima
Што, имају мозак? Ко би рекао!Opet glumata i posipa se pepelom i da ne kažem šta radi u mozak svojim glasacima
Oni očekuju da Zagorka i Ustavni sud nešto urade a oni su u grupi 17.000 lojalista na krv i čast.Samo tebi i ovim studentima nije jasno da je Vučić ključna osoba režima
Nadigrao nas je jer ste mu vi trećesrbijanci vazda bili verna podrška.Nema džejgerskog cmizdrenja - nadigrao je vas drugosrbijanere
A mene pre neki dan @Q. in perpetuum hibernum ubeđuje kako je zaista bio najbolji student pravnog fakultet.
Најбољи јесте био:A mene pre neki dan @Q. in perpetuum hibernum ubeđuje kako je zaista bio najbolji student pravnog fakulteta.
IНајбољи јесте био:
- ако се изузму сви они који су имали већи просек
И
- ако се изузму сви они који су студирали краће
![]()
Je li ga moguće uhapsiti?Prema Ustavu nije moguće razrešiti predsednika Srbije
Ima imunitet jednak imunitetu narodnog poslanikaJe li ga moguće uhapsiti?
Znači, ništa mu se ne možeIma imunitet jednak imunitetu narodnog poslanika
Može skupština da ukine imunitetZnači, ništa mu se ne može
Znači, ništa mu se ne može...Može skupština da ukine imunitet
Izbori imaju svoje poslediceZnači, ništa mu se ne može...
Svaki dan krši i sssere se po svojoj diplomi i pravu i zakonu i ustavu zemlje gle čuda sam vodi i odlučuje.Ne najbolji, ali jedan od boljih, svakako.
Po čemu?Ne najbolji, ali jedan od boljih, svakako.