Prelomne vesti - sta sve je u tzv medijima u Srbiji "brejking njuz"...

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
32.965
...

Na ovoj autorskoj temi cemo pratiti sve CRVENE tj tzv PRELOMNE VESTI...ili sto bi Zapadni kolonijalisti (i neretko stvarni vlasnici medijskog neba Srbije) rekli - Breaking News!

Sve to je cesto u svrhu programiranog zaglupljivanja i ispiranja mozga narodu...
Jer kako drugacije opisati npr evo ovog trenutka Prelomnu vest... na Telegrafu:

Screenshot-20240915-083056-Chrome.jpg

Znaci ni nadolazeca vremenska apokalipsa, ni Treci svetski koji se iza brda valja ni kajgana dorucak Predsednika kojeg je vesto spremio za nocnu patrolu policije npr...

Jok...sve to je bzz...
Prava vest je da je Karleusa potpisala razvod...

LIJTE KIŠE, LADNE VODE...
DRAGI ODE, DRAGI ODE...:maramica:

Tragiko-medija u Srbiji...

...

...

Na ovoj autorskoj temi cemo pratiti sve CRVENE tj tzv PRELOMNE VESTI...ili sto bi Zapadni kolonijalisti (i neretko stvarni vlasnici medijskog neba Srbije) rekli - Breaking News!

Sve to je cesto u svrhu programiranog zaglupljivanja i ispiranja mozga narodu...
Jer kako drugacije opisati npr evo ovog trenutka Prelomnu vest... na Telegrafu:

Screenshot-20240915-083056-Chrome.jpg

Znaci ni nadolazeca vremenska apokalipsa, ni Treci svetski koji se iza brda valja ni kajgana dorucak Predsednika kojeg je vesto spremio za nocnu patrolu policije npr...

Jok...sve to je bzz...

LIJTE KIŠE, LADNE VODE...
DRAGI ODE, DRAGI ODE...:maramica:

Tragiko-medija u Srbiji...

...
Nije to Karleuša, to je Zorica Marković

a Jelena peva:

Zovem se Jelena Jelena
zar mi se ne sećaš imena?
Jelena Jelena Jelena
baš nemaš ni malo vremena?

podrzala sns sektu, pelcovala se itd... samo nju slusajte
Ne Trece oko...to je Pink Žeks sekta...

A to da otvaram oci narodu...to da...to si u pravu :ortaci:

...u svakom slucaju si bolji od mnogih, ja ti odajem poriznanje, ali moras da bijes ove sns botove koji bi da te smene, a sebe nametnu na primer ovoga Fejk njuz nije samo svesno širenje izmišljenih ali poželjnih narativa, to je i namerno širenje lažnih vesti koje izazivaju zgražavanje

cedo titoisticke udbe sa dna kace
ne brojim nicija krvna zrnca, ali tacno je to

problem je sto je ona podrzala vlast, a vlast joj kupila, isplatila ceo tiraz, velike ;pare za tu podrsku, znaci da se prodala, i tek tada je pala u mojim ocima, i ja kazem da je bojkotujemo

ali nije stvar u njoj, nego u vlasti sto trose javne resurse za podmicivanje kao da im je dedovina, posta/telekom ili sta vec bese

problem je u vlasti koja deli onima koje je kupila pa ih i dalje isplacuje, a narod ko pita, narod kao voli da se jeci daje 50 po 50 hiljada evrica, a narodu 2 jaja i kobaja.parizerska

Озваничена љубав Карлеуше и МТС: Сада је много јасније како се ботовање исплатило

Široko od Vučića: Karleuši iz budžeta opština daju ogroman novac za nastupe

sto vucic mora biti kriv i umesan u to?

u novom sadu je kirminaliyovao grad dunster vucevic doveo ga do ambisa, pa je usledila nadstresnica zbog nejgovih dunstera i korupcije, hapsenje direktora drustvenog preduzeca koji je clan narko kartela...

vucevic a ne vucic

tako i u pazovi nekoj

bas ce vucic sve da stigne da odlucuje ...

ali niej tajna da cedo udbe, jelena prima nagradu za svoju podrsku...

vucevic a ne vucic
pa on je sada njegov covek broj 1, vidis da im je i prezime skoro isto, ne znam zasto ti pravos razliku, kada je sve isto?
sto vucic mora biti kriv i umesan u to?
pa zasto ga ne smeni, ako je rekao da daje rok za ostavku, rok istekao i? DJOKA! jedan druggom cuvaju ledja, on je njegov mandatar, on ga je postavio posle ane, sta ti pricas?

pa on je sada njegov covek broj 1, vidis da im je i prezime skoro isto, ne znam zasto ti pravos razliku, kada je sve isto?
nije ni blizu

osilio se vucevic to je tacno.
a jel prvi ? nije
seti se nese sline , seti se kokeze...
pa uhapsen kokeza...

ne brkaj babe i zabe

ne kazem da je vucic cist ko suza, ali ovo sto ucini ovaj dunster i olos vucevic nije njegovo delo

ma ne dovodim ja u pitanje sve sto si ti ranije iznosio za vucevica, samo kazem da bi dobio nervni slom kada bi shvatio da takve vucic bas zato i bira
a jes...
pa je zato biro nesu slinu da se umesa i osili sa veljom nevoljom...

kokezu koji je takodje umislio da je veci od bilo koga pa op la price o atentatu...

nije vucevic prvi.

jes birao ih da bi sam sebe smaknuo da bi sebe srusio ...

ne pije to vodu.

prosto olos , a vucevic je posebna prica. glupljeg dunstera nema a ni alavijeg.

uostalom ja se necu sutra sramiti ovde da sam verovao da je predsednik drugaciji i da nije za sve kriv.

drzava je to , ne mozes ti to sve stici iskontrolisati i ispratiti

slobi dosla glave gospodja sa cveticem

predsedniku alavost brata, i saradnika

a ovi poput duleta , casual observera i slicnih prvi ce ga pljuvati. ako uopste i opastanu pod tim nikovima. Sutra ce se prave da su uvek bili protiv njega.

usotalom jasno je da je ovo pocetak vucicevog pada.

jedini izlaz je sutnuti ih sve i distancirati se.

Back