Prelom kuka,potreban savet

maldaneri

Aktivan član
Poruka
1.158
Moja baka, 85 godina , pre par dana slomila je kuk.Lekar je rekao da ce je operisati i nista vise.Nije objasnio gde je prelom niti kakav je.Snimak sam videla i po mom misljenju to je naprsnuce - ali ja sam laik. Ono sto mene zanima je da li je neko imao iskustva sa ovakvim stvarima , koliko je moguce pomoci kod kuce ,da li je dom najbolji izbor ?! Nisam nacisto sta da uradim ,ona je slaba i pre ovoga se otezano kretala. Eto,ako neko zna nesto vise o ovoj temi neka pise.Hvala svima unapred.

Neznam nista o prelomima(hvala Bogu) ali znam da je najbolje mesto za postoperativni tok Selters Banja kod Mladenovca!!!Trenutno sam tamo na terapijama(zbog povrede kolena) i mogu ti reci da su pravi strucnjaci.Ja sam jedva hodao,sada posle samo 8 terapija mogu malo i da trckaram.
Znaci posle operacije trazite oporavak u Selters banji,ako vam kojim slucajem nedaju,platite lecenje,to je drzavna ustanova,nebi trebalo da deru sa cenama.
Nadam se da sam barem malo pomogao.Pozdrav...

Ne znam ko bi mogao da Vam pomogne, jer je sve štp biste želeli da znate vrlo individualno. Sa profesionalne tačke, tek ne mogu ništa da kažem, osim da se konsultujete sa hirurgom i vidite sa njim šta Vam je tačno činiti. Dužan je da objasni!

Back