J
jakso
Gost
imam 39 god , razveden . Podizem sam dvoje zlatne dece od njihove sedme godine a sad im je petnaest.Ja mislim da bih i ja mogao malo da zivim.Vreme je.
[/i][/b]

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jakso:Po obicaju mene niko i neslusa.
Nikad nije kasno. Pravo je vreme da počneš da juriš klinke. Preporučujem plavuše sa velikim sisama i malo mozga. Ne šalim se. Sve drugo će te smarati.mlka:nikad nije kasno..
samo nemoj da juris klinke
Dobro,nisam mislila nista lose...Nego mi se cini da ni ti jos ne znas sta ces sam sa sobom tacno...Zar ne? :wink:jakso:Znas Peta W niko meni nebrani da zivim ali toliko sam vec oguglao od silnih obaveza da .... neznam sta da ti kazem
Milojko,Milojko!JA SAM PLAVUSA SA VELIKIM SISAMA I PUNOOOOOOOO MOZGA!DOLAZIM LI I JA U OBZIR?Milojko Vasic:Nikad nije kasno. Pravo je vreme da počneš da juriš klinke. Preporučujem plavuše sa velikim sisama i malo mozga. Ne šalim se. Sve drugo će te smarati.mlka:nikad nije kasno..
samo nemoj da juris klinke
A, ne šećeru. Nisi ti mene, blago meni, razumela. Ne biram ja za sebe gore opisane osobe. Nego preporucujem onom nesrecniku. (Preporuka bez odgovornosti. :wink: )Anonymous:Milojko,Milojko!JA SAM PLAVUSA SA VELIKIM SISAMA I PUNOOOOOOOO MOZGA!DOLAZIM LI I JA U OBZIR?![]()
No dobro, kakve veze ovo ima s naslovom tvog topica...???jakso:imam 39 god , razveden . Podizem sam dvoje zlatne dece od njihove sedme godine a sad im je petnaest.Ja mislim da bih i ja mogao malo da zivim.Vreme je.![]()
[/i][/b]
Gazdarica:No dobro, kakve veze ovo ima s naslovom tvog topica...???jakso:imam 39 god , razveden . Podizem sam dvoje zlatne dece od njihove sedme godine a sad im je petnaest.Ja mislim da bih i ja mogao malo da zivim.Vreme je.![]()
[/i][/b]
Milojko Vasic:A, ne šećeru. Nisi ti mene, blago meni, razumela. Ne biram ja za sebe gore opisane osobe. Nego preporucujem onom nesrecniku. (Preporuka bez odgovornosti. :wink: )Anonymous:Milojko,Milojko!JA SAM PLAVUSA SA VELIKIM SISAMA I PUNOOOOOOOO MOZGA!DOLAZIM LI I JA U OBZIR?![]()
Verovatno.Gost (Male):Imam utisak da si ti veci nesrecnik od njega.
Anonymous:Milojko,Milojko!JA SAM PLAVUSA SA VELIKIM SISAMA I PUNOOOOOOOO MOZGA!DOLAZIM LI I JA U OBZIR?Milojko Vasic:Nikad nije kasno. Pravo je vreme da počneš da juriš klinke. Preporučujem plavuše sa velikim sisama i malo mozga. Ne šalim se. Sve drugo će te smarati.mlka:nikad nije kasno..
samo nemoj da juris klinke![]()