Prelepost žena

Dakle, žene su toliko prelepa bića, toliko međusobno različite, različitoh stilova, imaju različite kose i frizure, različitu građu, neverovatan raspon različitih interesovanja i naravno jednu bazu fizičkih i društvenih srodnosti koja definiše to bivanje ženom.

Kako se u tom oceanu raznovrsnosti opredeliti?

Saveti, iskustva. ❤️

Ne postoji opredeljenje muškarca za ženu. Ima samo to da žena došeta. Take it or leave it.

Kad si ružan ne možeš da biraš nego daj šta daš. Dakle što veća dioptrija.
Pričam o sebi, da ne pomisli neko da vređam Adi i da uzme da me zgromi.
Pa, i ružni dobiju šansu-Njoj je najlepši na svetu, ona bi tako znala kako sa njim.
Neće obavezu, hoće povremeno viđanje.
I 'll sit home still rather than be someone's fling. Nisam povremena. Ako nije za stalno, muškarac u meni budi gađenje.

Dakle, žene su toliko prelepa bića, toliko međusobno različite, različitih stilova, imaju različite kose i frizure, različitu građu, neverovatan raspon različitih interesovanja i naravno jednu bazu fizičkih i društvenih srodnosti koja definiše to bivanje ženom.

Saveti, iskustva. ❤️
:heart: Brat moj. :heart:

Sve zna.

Dakle, žene su toliko prelepa bića, toliko međusobno različite, različitih stilova, imaju različite kose i frizure, različitu građu, neverovatan raspon različitih interesovanja i naravno jednu bazu fizičkih i društvenih srodnosti koja definiše to bivanje ženom.

Saveti, iskustva. ❤️
Pa moras ih imati vise zasto samo jednu

Poenta je da od sledećeg ponedeljka opet startuje škola i sad ja sam malo regresirala u toj školi i imam jelte svoje simpatije među tičerkama. Jedna je razredna, jedna 180cm visoka Švabica kovrdžave kose, sa izraženim majčinskim potrebama i vrlo nežna spram kompleksnosti mog bića. Druga je jedna kravetina.
Dai fotku neku da procenimo

Back