Kad je trezan vidi se to, al ne nosi dobro alkohol i narkotike, ajd sto pravi budalu od sebe, stot i kazes pozitivan ludak, al postaje agresivan, bez kontrole, proziva, vredja psuje...po društvenim mrezama, onda valjda kad se otrezni, odma brise i tako..
udario djeda onog u pabu, razbija ljudima telefone po ulici, umlatio onog dj ko zna zasto u Italiji, vara zenu, salje golotinju u inboxe zenama..
a ta zena ga drzi ko malo vode na dlanu, bila s njim i kao je menjao wc solje i sad, i preko svega mu prelazi...valjda ga iskreno voli, a i fina je, on ko kabadahija.
Verovatno nosi nesto u sebi..il samo ne zna sta ce od para, pa mu sve dosadilo, a mislio kad nije imao nista da ce mu pare kupiti srecu.
Ne znam.
Khabib mi je uvek bio sumnjiv, ok ta prica, tradicionalan, skroman, religiozan, hijararhija, postuje porodicu, oca pogotovo, otac autoritet, i oni ti Dagestanci, ko copor, drze se jedni drugih, pomazu, se..to je sve super. al i meni deluje namazano, ima nesto podlo u tom pogledu, a i brate, to su preki ljudi u privatnom zivotu, i taj mentalitet generalno, necu da kazem zatucano, al recimo rigorozno ili ekstremno konzervativno.
Na sta si ti mislio?
Eto i Fedor je religiozan, pa nije takav, moralana gromada. I uvek mi je bio simpaticniji od Mirka, koji mi je uvek delovao kao nadobudni egocentrik, i pun sebe, ja pa ja... mada da nije takav verovatno ne bi ni bio to sto jeste, cvrst je on karakter, mada je pomalo prek.