Prelepost muskarca

Pozitivni, ali veleposednik sam negativnog pa mi je teže probiti se u to elitno društvo. Probah sa 'evo ja negativni, ti pozitivni, plus i minus se privlače', međutim ne radi.

Da, divne su. Ne bih da unosim politiku ovde, ali...

Pogledajte prilog 1871911
Gde bas nju nadje, odbojna mi je u svakom pogledu, pa i fizički ..
rekao bih nesto na racun njene intaligencije i obavestenosti, al neka, koja ostane zlatna je...
Nesto malo normalnije, 3 lepe, pametne i prirodno lepe Estonke...mala zemlja visok % procenat lepih zena.. al su mi i dalje Litvanke lepse ;)
estonian-model-elisabeth-erm-v0-5kk1ncf7tf5b1.jpg
favorite-estonian-beauties-v0-38j7a5ekagdd1.jpg

images (4).jpeg

Poslednja izmena:
Nije dzaba sampion,moras da se uzdignes iznad sljama ljudskog,to je ono nase sto nas uce duhovnjaci okreni mu drugi obraz

U prevodu najveci poraz zlu i pokvarenim ljudima je da se udaljis od njih,ignorises ih i napravis jedan zivot sasvim ok ili kao George St Pierre bez takvih ljudi a onda i tim ljudima daj ruku i pruzi pomoc iako ne zasluzuju time samo jacas svoju velicinu a zivot i karma im logicno sve vrate,zato je revansizam uvijek los

To mogu samo veliki ljudi kao George St Pierre zato je najveci ikada Ufc borac nekima je to Joe Jones ok,ali za mene i mnoge je on po svemu iznad svih ostalih
On je primer pravog sportiste. I kao uzor, i kao primer vitestva i sve, uz to vrhunski.
Jones je dobar, ali je to vise majka priroda, i sam je pricao napije se ko svinja a sutra ima mec, bio aklon porocima, drogi, skandalima...
Zver u ringu, verujem dobar covek, bar ovo sto aam video po intervjuima, ali los primer sportiste.
E sad to sto ja gotivim Konora, govori koliko sam kuku... :D

On je primer pravog sportiste. I kao uzor, i kao primer vitestva i sve, uz to vrhunski.
Jones je dobar, ali je to vise majka priroda, i sam je pricao napije se ko svinja a sutra ima mec, bio aklon porocima, drogi, skandalima...
Zver u ringu, verujem dobar covek, bar ovo sto aam video po intervjuima, ali los primer sportiste.
E sad to sto ja gotivim Konora, govori koliko sam kuku... :D

Konor je vise showman ali msm da je mnogo tuzan i napacen lik,iako se javno pokazuje kao ludi pozitivac ali nosi neke nerijesene konflikte u sebi a alkohol mu je bijeg od toga,najveci je neprijatelj sebi,iskreniji je od Khabiba

Konor je vise showman ali msm da je mnogo tuzan i napacen lik,iako se javno pokazuje kao ludi pozitivac ali nosi neke nerijesene konflikte u sebi a alkohol mu je bijeg od toga,najveci je neprijatelj sebi,iskreniji je od Khabiba
Kad je trezan vidi se to, al ne nosi dobro alkohol i narkotike, ajd sto pravi budalu od sebe, stot i kazes pozitivan ludak, al postaje agresivan, bez kontrole, proziva, vredja psuje...po društvenim mrezama, onda valjda kad se otrezni, odma brise i tako..
udario djeda onog u pabu, razbija ljudima telefone po ulici, umlatio onog dj ko zna zasto u Italiji, vara zenu, salje golotinju u inboxe zenama..
a ta zena ga drzi ko malo vode na dlanu, bila s njim i kao je menjao wc solje i sad, i preko svega mu prelazi...valjda ga iskreno voli, a i fina je, on ko kabadahija.
Verovatno nosi nesto u sebi..il samo ne zna sta ce od para, pa mu sve dosadilo, a mislio kad nije imao nista da ce mu pare kupiti srecu.
Ne znam.

Khabib mi je uvek bio sumnjiv, ok ta prica, tradicionalan, skroman, religiozan, hijararhija, postuje porodicu, oca pogotovo, otac autoritet, i oni ti Dagestanci, ko copor, drze se jedni drugih, pomazu, se..to je sve super. al i meni deluje namazano, ima nesto podlo u tom pogledu, a i brate, to su preki ljudi u privatnom zivotu, i taj mentalitet generalno, necu da kazem zatucano, al recimo rigorozno ili ekstremno konzervativno.
Na sta si ti mislio?

Eto i Fedor je religiozan, pa nije takav, moralana gromada. I uvek mi je bio simpaticniji od Mirka, koji mi je uvek delovao kao nadobudni egocentrik, i pun sebe, ja pa ja... mada da nije takav verovatno ne bi ni bio to sto jeste, cvrst je on karakter, mada je pomalo prek.

Kad je trezan vidi se to, al ne nosi dobro alkohol i narkotike, ajd sto pravi budalu od sebe, stot i kazes pozitivan ludak, al postaje agresivan, bez kontrole, proziva, vredja psuje...po društvenim mrezama, onda valjda kad se otrezni, odma brise i tako..
udario djeda onog u pabu, razbija ljudima telefone po ulici, umlatio onog dj ko zna zasto u Italiji, vara zenu, salje golotinju u inboxe zenama..
a ta zena ga drzi ko malo vode na dlanu, bila s njim i kao je menjao wc solje i sad, i preko svega mu prelazi...valjda ga iskreno voli, a i fina je, on ko kabadahija.
Verovatno nosi nesto u sebi..il samo ne zna sta ce od para, pa mu sve dosadilo, a mislio kad nije imao nista da ce mu pare kupiti srecu.
Ne znam.

Khabib mi je uvek bio sumnjiv, ok ta prica, tradicionalan, skroman, religiozan, hijararhija, postuje porodicu, oca pogotovo, otac autoritet, i oni ti Dagestanci, ko copor, drze se jedni drugih, pomazu, se..to je sve super. al i meni deluje namazano, ima nesto podlo u tom pogledu, a i brate, to su preki ljudi u privatnom zivotu, i taj mentalitet generalno, necu da kazem zatucano, al recimo rigorozno ili ekstremno konzervativno.
Na sta si ti mislio?

Eto i Fedor je religiozan, pa nije takav, moralana gromada. I uvek mi je bio simpaticniji od Mirka, koji mi je uvek delovao kao nadobudni egocentrik, i pun sebe, ja pa ja... mada da nije takav verovatno ne bi ni bio to sto jeste, cvrst je on karakter, mada je pomalo prek.
Khabib je jako arogantan i narcisoidan lik koji na silu glumi skromnog i poniznog lika i hoce da ubijedi Tv i medije da je nesto sto nije i mnogi su mu kupili fazon, jako arogantan i nadmen lik,da iskreno to pokaze kao ono Bojkovic meni bi bio sasvim ok lika.Publika mrzi iskrenost,Bojkovic je meni realan lik jer nije zlonamjeran ,jeste nezreo i ima milion nedostataka,a on iskreno kaze sto mnogi borci misle ali cute i kriju da ne bi bili ismijani kao on o tome se i radi.Ja nikada nisam kupio pricu da je Khabib skroman lik i bez arogancije ili Cro Cop za kojeg sam na pocetku pomislio pogresno pa ovaj djeluje skroman a pun je Sujete i Ega kao i Janicic koji takodje forsira pricu kako je skroman i nema ego.Konor je iskren kao i Bojkovic na Balkanu,on ne glumi skromnost,a ja maksimalno cijenim skromnost ali pravu ne laznu,jedini koji je stvarno skroman je Fedor ili George St Pierre ali iz njih to spontano izlazi taj osmjeh, ti tacno vidis u licu ovih boraca sam prije narbrojao gorcinu,nezadovoljstvo i neku tezinu koju nikad ne moze imati neko koje je skroman.Skroman je u tenisu Alkaraz npr vidi se lice koje sija tim osmjehom

Dakle, muškarci su toliko prelepa bića, toliko međusobno različiti, različitih stilova, imaju različite kose i frizure, različitu građu, neverovatan raspon različitih interesovanja i naravno jednu bazu fizičkih i društvenih srodnosti koja definiše to bivanje muškarcem.

Kako se u tom oceanu raznovrsnosti opredeliti?

Saveti, iskustva. ❤️

@adelaidea hvala za inspiraciju.
Juče gledam neki shorts. Sestra sluša dve devojke kako se svađaju oko njenog brata. Misli:"Kad bi samo znale da se nije istuširao 4 dana..."
Nanosim kremu na ruke, i pitam ga da li hoće i on. Samo se nasmejao. "Ne, ja to ne koristim." :zcepanje:
U kupatilu ima moj losion za telo od prošle godine. Nikad ga nije koristio, inače bi me zvao dok smo bili na pauzi da viče zbog šljokica.
Ne znam, šta god da odaberemo, žestoko će nas nervirati povremeno. Zato svako treba da živi u svojoj kući.

I ja se razmišljam..
Prisetio sam se poznanika, koji je imao teoriju, pre nekih dvadesetak godina: da postoje lepi i negovani ljudi.
Lepi su, jednostavno, lepi, bez da se i trude.
Nekako - neusiljeno i ležerno?
A negovani su oni koji se trude i upinju da to budu.
I ja se od tada, takođe, pitam:
Da li je lepota ležernost u sopstvenoj koži, ili upinjanje da se bude lep, kao opšta norma?

Dakle, muškarci su toliko prelepa bića, toliko međusobno različiti, različitih stilova, imaju različite kose i frizure, različitu građu, neverovatan raspon različitih interesovanja i naravno jednu bazu fizičkih i društvenih srodnosti koja definiše to bivanje muškarcem.

Kako se u tom oceanu raznovrsnosti opredeliti?

Saveti, iskustva. ❤️

@adelaidea hvala za inspiraciju.
Kao i u zivotinjskom svjetu , ptice ,lav itd i kod nas su muzjaci daleko ljepsi od zenki.

По томе што ако нешто желиш не ризикујеш претерано да то изгубиш. Жене вечитим вређањем и оптуживањем мушкараца говоре да им није стало.
Sve je to uzajamno. Neki muškarci pljuju po ženama, neke žene po muškarcima. Ne bih ja to baš odvajala.
Poznajem baš fine ljude, s njima komuniciram. Ako mi nečije ponašanje ne odgovara, zaobiđem.
Nevezano za pol.
Mislim da smo ista vrsta.

Back