Prele, gubitnik ili pobjednik?

Pričam o ideji
Prele je izabrao poseban način života, za koji nemamo hrabrosti.
Ali ako bismo i htjeli nemamo talenta.

Ali svakako, mogao je da bude još uspešniji da je manje pio.

Pa se pitam, da li je pobjednik
Svako ima neki talenat..koji ili razvije ili ne..Prele je bio harizmatican, bio je roker, pisac, glumac
Cinilo se da je mogao da bude šta je hteo ali odabravši put alkohola sebi je bio neprijatel
i na kraju je ispao gubitnik. ali i dobitnik jer je ostao u kolektivnom pamcenju u narodu .

Пок. Преле је био луд, то је болест, али ...

Када је човек болестан од неке физичке болести - то га боли и тешко му је, а околина му помаже.
Али када је болестан од психе, он ништа не осећа, а околини је тешко и не могу му помоћи.

Svako ima neki talenat..koji ili razvije ili ne..Prele je bio harizmatican, bio je roker, pisac, glumac
Cinilo se da je mogao da bude šta je hteo ali odabravši put alkohola sebi je bio neprijatel
i na kraju je ispao gubitnik. ali i dobitnik jer je ostao u kolektivnom pamcenju u narodu .
Radio je šta hoće
Ko to može? Gotovo niko.

Zabluda sa alkoholom je njemu škodila ali i izbijenim od strane njega haha, ali ako on za sebe kaže "ipak sam pobedio" onda valjda jeste?
Živio je u skladu sa sobom

Radio je šta hoće
Ko to može? Gotovo niko.

Zabluda sa alkoholom je njemu škodila ali i izbijenim od strane njega haha, ali ako on za sebe kaže "ipak sam pobedio" onda valjda jeste?
Živio je u skladu sa sobom
To ima svoju cenu ..da li je on bio spreman da je plati ne znam ali je na kraju platio svojim životom ..prerano je umro od problema sa jetrom

Back