Prelazak granice za maloletno lice - saglasnost?

15-ogodisnjak

Zainteresovan član
Poruka
120
Molim vas da mi HITNO, hitno odgovorite:

Imam 16 godina i sad bih trebao sa bratom (24) i njegovim drugom da idem u Ulcinj. Ne mogu sada da vadim saglasnost roditelja, da li ce mi je traziti na granici? Da li je to preko potrebno? Da li se moze bez toga?
Znam da su me prosle godine pustili, ali kao rekli mom bratu da ne radi tako. Cuo sam da usled guzve ne maltretiraju nikog, ali bih ipak da se uverim.
Hvala unapred!

Molim vas da mi HITNO, hitno odgovorite:

Imam 16 godina i sad bih trebao sa bratom (24) i njegovim drugom da idem u Ulcinj. Ne mogu sada da vadim saglasnost roditelja, da li ce mi je traziti na granici? Da li je to preko potrebno? Da li se moze bez toga?
Znam da su me prosle godine pustili, ali kao rekli mom bratu da ne radi tako. Cuo sam da usled guzve ne maltretiraju nikog, ali bih ipak da se uverim.
Hvala unapred!

Moras imati saglasnost roditelja .... al posto ides u ulcinj dovoljna ce ti biti pratnja punoletne osobe .

Citao sam da se 'preporucuje' da se to ima. Naime, kada sam bio u Bosni i pri prelasku granice ( bio sam samo sa jos jednom maloletnom sestrom) trazili su mi pasos, kada sam im pokazao saglasnost, oni kazu: 'Ma dobro, ne treba ti to'..
:)

A onda uletis u smenu cariniku koji to trazi...

Ne igraj se sa tim, ako si maloletan treba ti, plus ako se ne daj boze nesto desi moze da nastane problem...

Back