Preko potreban savet oko izbora strateske igrice

fanstebre

Poznat
Poruka
8.634
Molim vas da mi neko preporuci neku stratesku igru koja za temu ima sledece:
Zelim recimo neku zanimljivu stratesku igricu tokom koje cu moci da vladam svetom ali da postoje realne mape kontinenata itd. tj. ukratko da mogu sebe da stavim u poziciju nekih bivsih ili sadasnjih vodja velikih sila ili da kreiram sopstvenu naciju.... dakle da igra bude sto realnija nesto kao tipa football manager sto je radjen po ugledu na realnost....
za sad sam nasao samo Civilizaton 4 i 5 ali nije mi bas nesto u fazonu u koji zelim da bude.....googlam po netu ali nikako da nadjem takvu igricu pa bih vas zamolio da odvojite par sekundi vremena i da mi preporucite stratesku igru koja za temu ima ono sto sam opisao.....

Molim vas da mi neko preporuci neku stratesku igru koja za temu ima sledece:
Zelim recimo neku zanimljivu stratesku igricu tokom koje cu moci da vladam svetom ali da postoje realne mape kontinenata itd. tj. ukratko da mogu sebe da stavim u poziciju nekih bivsih ili sadasnjih vodja velikih sila ili da kreiram sopstvenu naciju.... dakle da igra bude sto realnija nesto kao tipa football manager sto je radjen po ugledu na realnost....
za sad sam nasao samo Civilizaton 4 i 5 ali nije mi bas nesto u fazonu u koji zelim da bude.....googlam po netu ali nikako da nadjem takvu igricu pa bih vas zamolio da odvojite par sekundi vremena i da mi preporucite stratesku igru koja za temu ima ono sto sam opisao.....

ROME TOTAL WAR, ROME TOTAL WAR 2-2013.,MEDIAVAL TOTAL WAR 2,EMPIRE TOTAL WAR...

Hearts of iron, Europa univerzalis i Total war serijali su ti najbolji izbor u tu svrhu. Prve 2 pravi ista firma na istoj osnovi u razlici vremenskog perioda (Hearts je vezana za 2 svetski rat, a Europa pocinje negde u srednjem veku i traje do Francuske revolucije) i sto se obe vise baziraju na politici nego na ucestvovanju igraca u komandovanju vojskom u direktnom sukobu.
Total war je drugaciji u potpunosti od prve 2.
Dobra stvar je sto sva tri serijala imaju po vise igara i nastavaka koji ispravljaju nedostatke iz prethodnih delova.

Back