- Poruka
- 10.741
zasto nevolis coveka ,toliko![]()
брате,она ме воли као циганка Ђурђевдан,само неће да призна.,
Играли смо занимљиве географије и слушали маршеве.Скроз је било романтично док нисмо дошло до слова Л,док ми је на памет падао главни град Боливије она ме је ухватила за Ханса и скочила на мене?! Инсистирао сам да завршимо игру јер сам водио али не,она ме је сексуално искористила и партија се поништава!
Да ли је то праведно ?![]()
ajoj Laki pa s tobom i ne moze drugacije....
ko bi docekao da se izigrash igrica, da pogledash Sopranose, dok odbranish shta treba, dok ispratish svoj Rad urlanjem... kad zena da te spopadne? kad?
Играли смо занимљиве географије и слушали маршеве.Скроз је било романтично док нисмо дошло до слова Л,док ми је на памет падао главни град Боливије она ме је ухватила за Ханса и скочила на мене?! Инсистирао сам да завршимо игру јер сам водио али не,она ме је сексуално искористила и партија се поништава!
mi vidis ne igramo zanimljive geografije, ali marsheve slusamo za laku noc, a budimo se uz Boze pravde) i ja isto zaskachem kada se igramo -pogodi ciji je ovo grb/himna/zastava i druge drustveno politicke patriotske igre
)))))
znachi, jeste)))))
брате,она ме воли као циганка Ђурђевдан,само неће да призна.,
zato sto laze i izmislja teme da bi napravio iluziju imanja zivota![]()
како ово звучи еротично![]()
zato sto laze i izmislja teme da bi napravio iluziju imanja zivota![]()
La Paz nije glavni grad Bolivije, yebote
decko siri ne znanje po forumu i to je neoprostivo![]()
erotik erotik))))
a ne laze laki bre! samo daje jednu umetnichku crtu svojim zivotnim ostvarenjima)))) ja mu verujem
))))
La Paz nije glavni grad Bolivije, yebote
Slušali marševe?
Je l to zbog hvatanja ujednačenog ritma ili...?![]()
ne znam Laki..lechi se:O
дај мани ме Сукреа,Ла Паз је све и свја у Боливији.