Преко Ла Паза до њених усана....

gost 113085

Elita
Poruka
17.207
Играли смо занимљиве географије и слушали маршеве.Скроз је било романтично док нисмо дошло до слова Л,док ми је на памет падао главни град Боливије она ме је ухватила за Ханса и скочила на мене?! Инсистирао сам да завршимо игру јер сам водио али не,она ме је сексуално искористила и партија се поништава!

Да ли је то праведно ? :(

ajoj Laki pa s tobom i ne moze drugacije....

ko bi docekao da se izigrash igrica, da pogledash Sopranose, dok odbranish shta treba, dok ispratish svoj Rad urlanjem... kad zena da te spopadne? kad?

Mooie

Poznat
Poruka
9.610
Играли смо занимљиве географије и слушали маршеве.Скроз је било романтично док нисмо дошло до слова Л,док ми је на памет падао главни град Боливије она ме је ухватила за Ханса и скочила на мене?! Инсистирао сам да завршимо игру јер сам водио али не,она ме је сексуално искористила и партија се поништава!

mi vidis ne igramo zanimljive geografije, ali marsheve slusamo za laku noc, a budimo se uz Boze pravde :)) i ja isto zaskachem kada se igramo -pogodi ciji je ovo grb/himna/zastava i druge drustveno politicke patriotske igre :))))))
znachi, jeste :))))))

Jedinicaa

Poznat
Poruka
9.230

nije, to nije pravedno,
videla je da gubi i onda mučki izvukla poslednjeg keca iz rukava....

krompir 2.1.

Buduća legenda
Poruka
43.481
zato sto laze i izmislja teme da bi napravio iluziju imanja zivota :)

znanje imanje :D

jel te pogodio u zivac? jer ti osim Vujaklije i krstarice bas vodis izuzetno zanimljiv drustven zivot :rotf:
pogotovo u beogradskim tramvajima....
tiću mala i pali na plevljenje trebace ti ! od te filosofije tvoje se nećes leba najesti....
sa 19 da toliko njaske to je zalosno, pretvories se u jednu "stariju koleginicu forumaljku" :mrgreen:

do podne mrzis sebe od podne ceo svet....tužno je to dete, tuzno ...

ludopileglodjekosku

Buduća legenda
Poruka
27.557

Slušali marševe?
Je l to zbog hvatanja ujednačenog ritma ili...?z:mrgreen: