- Poruka
- 39.887
a koji ?Dala sam odgovor u anketi.
Moram nešto stisnuti da bi vidjela
A nisam bila u toj situaciji
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a koji ?Dala sam odgovor u anketi.
U kojoj situaciji?a koji ?
Moram nešto stisnuti da bi vidjela
A nisam bila u toj situaciji
Хвала на подршци, али заиста немам проблем са тим. Може се купати и без пливања!Znam, pisao si, nemoj da si tužan.
Prošle godine sam videla čoveka skače sa doka u reku i dobro pliva.
Šta bi tu bilo neobično ?
Njegova žena mi je pričala da je do pre dve godine bio neplivač, sada pliva kao delfin, a čovek 60+.
Naravoučenije:
Nikad nije kasno.
ni mi sto umemo ne plivamoХвала на подршци, али заиста немам проблем са тим. Може се купати и без пливања!
Poslednju vezu ili najzanimljiviji raskid ili nešto treće ?i kako ste raskinule?
po izboruPoslednju vezu ili najzanimljiviji raskid ili nešto treće ?
seti se andjelkePreko čega niste mogle da pređete?
□ dopadao vam se njegov drug
Lepteiebo sa kakvim karakondžulama mi imamo posla
posle ovakvog glasanja razumljivonismo se niti spetljali
nisam se setilamogla si da ubacis - jer je pusac/vaper
Znači po običaju si opet sve sjebala.Preko nemuževne pasivne energije ukombinovane sa nezaposlenošću, tromošću i nekom 'ja bih sve zdupeta' energijom. Ali srećom mi je poslužilo da donesem odluku da nikad više ne želim nešto takvo
Šta séreš ti?Evo čovečanski te pitam šta seřeš??Znači po običaju si opet sve sjebala.
Znao sam da ćeš sve upropastiti, ma koliko god se moj index-brat oko tebe trudio.
Osuđena si da budeš sama.
Zapamti... nikada neće sve biti po tvom, pomiri se s tim.
Imaš nadu udati se za nekog seoskog pijanca, molim te da ozbiljno razmotriš tu opciju, inače možda ostaneš neostvarena.
Znači po običaju si opet sve sjebala.
Znao sam da ćeš sve upropastiti, ma koliko god se moj index-brat oko tebe trudio.
Osuđena si da budeš sama.
Zapamti... nikada neće sve biti po tvom, pomiri se s tim.
Imaš nadu udati se za nekog seoskog pijanca, molim te da ozbiljno razmotriš tu opciju, inače možda ostaneš neostvarena.
A dobro, onda ništa, zaboravi.O čemu ti pričaš, hahaha, govorim o raskidu pre nekoliko godina
Nešto naše interno jazavče.Šta séreš ti?Evo čovečanski te pitam šta seřeš??
Pa @letnjekiše i SIGMA GIGACHAD BIGDICK ENERGY ISKAPA bi bili idealan par
Bila je protiv rudnika litijuma!i kako ste raskinule?
Varao me dok je sa druge strane meni ljubomorisao 24/7 da bi mi valjda skrenuo paznju i tako ostao neprimecen dugi niz godina...
Da li si razmislila o mojoj ponudi da budem kum na vjenčanju?O čemu ti pričaš, hahaha, govorim o raskidu pre nekoliko godina