preklapaca

• Začetnik teme Začetnik teme noblica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
neispravan naziv za vaginu koja pri svrsavanju grci svoje misice do te mjere da se muski ud nemoze izvuci ni pomjeriti dok ga "preklapaca"nepusti.
Valjda!Ili ce dr.rastumaciti,ona je isla u skolu...

čuo sam za "preklapaču" još davno samo ne mogu da se sijetim o čemu se radi , a tast neće da mi kaže pred ženskim svijetom koji se nalazi sa nama u prostoriji.u svakom slučju ima veze sa seksom :wink:

inače preklapača zovu i mob telefon koji se preklapa.

zagi:
neispravan naziv za vaginu koja pri svrsavanju grci svoje misice do te mjere da se muski ud nemoze izvuci ni pomjeriti dok ga "preklapaca"nepusti.

slična situacija je zadesila moju drugaricu samo što se njoj stisao mišić od šoka i straha pošto ju je njezina sestra iznenadila sa svojim suprugom (moje drugarice zetom da bude potpuno jasno) u misionarskoj pozi u spavaćoj sobi.e pošto tu ,kažu ,nema pomoći do medicine onda je ova nesrećnica što ih zatiče pored svega još morala da ode po doktora koji je dao neku injekciju onoj (ne)srećnici da bi se opustila .pošto se dr "držao" etike ,ubrzo smo svi saznali za slučaj (nekada živjeh u malom mijestu),a drugarica je dobila nadimak "štipaljka" što je ostalo i naziv za taj fenomen.

Espanol:
djidjo:
zagi:
Gde to ima da se nađe?
E to je bolje da ne nađeš, jer će na nosilima zajedno da vas šetaju pred oduševljenom publikom do bolnice da ti oslobode "patku".
Šta ima da nas nosaju? Neka stegne da i to čudo doživim, a u kući uvek ima dovoljno hrane i vode da ne umremo od ljubavi.
A što se štipaljke tiče, savet za one koji su skloni švrljanju i pravljenju štete. Dobio sam ga od jednog starog macana. Poučio me ovakvom slučaju i preporučio da uz sebe uvek imam čiodu. Kaže da je dovoljno da iznenadim damu jednim dobrim bockanjem u debelo meso. Nije mi se ukazala takva prilika, ali čiodu sam uvek imao uz sebe.

Ja sam cula da su to one izrasline, kako da to nazovem,znate onaj sipak,e sad on je kod nekih zena tako izrazen da preklapa ulaz u vaginu!izgleda kao kresta :shock: znaci ,dali vam ta kresta smeta pri sexu?

noblica:
djidjo:
noblica:
sta je po vama preklapaca?i dali vam to smeta u sexu?
Svašta sam prošao u životu ali ovo još nisam. A radoznalost i znatiželja su mi vrlo jake odlike karaktera.
posto kazes da si mnogo prosao,onda sam sigurna da si naisao i na preklapacu! :)
Ako misliš na krestaste, jesam. Baš im je ta krestica slatka i vrlo interesantna, delotvorna čaak.

dji-djo:
noblica:
djidjo:
noblica:
sta je po vama preklapaca?i dali vam to smeta u sexu?
Svašta sam prošao u životu ali ovo još nisam. A radoznalost i znatiželja su mi vrlo jake odlike karaktera.
posto kazes da si mnogo prosao,onda sam sigurna da si naisao i na preklapacu! :)
Ako misliš na krestaste, jesam. Baš im je ta krestica slatka i vrlo interesantna, delotvorna čaak.[/quote
Kako to mislis delotvorno? ja mislim da to smeta pri penetraciji,mozda i kod stimulacije klitorisa?

Pupoljak treba znati i otvoriti.
Svi bi da to bude tako, hip hop i ajmo dalje. Neće moći. Ima da se macan potrudi i nađe načina da cica pokaže svoj cvetić u najvećoj raskoši.
E, kako ljudi olako shvataju sex.

djidjo:
Svi bi da to bude tako, hip hop i ajmo dalje. Neće moći. Ima da se macan potrudi i nađe načina da cica pokaže svoj cvetić u najvećoj raskoši.

hej,mogao bi neki stih da nam sastavis,bas mi se dopao ovaj opis zenskih genitalija :)

noblica:
djidjo:

hej,mogao bi neki stih da nam sastavis,bas mi se dopao ovaj opis zenskih genitalija :)
Mnogi su pevali o ženskoj kosi, očima, ušima, rukama, suzama ... , a sve misleći na onaj deo ženskog tela što ženu i čini ženom. Teško da bih uspeo da spevam nešto o meni najinteresantnijem delu ženskog tela, a što bi se primerilo ovom Forumu. Umesto toga ću reći da žalim što su toliko česte one što svoju osnovnu žensku odliku zapostavljaju, a radujem se susretu sa svakom koja je svesna izvora svoje ženstvenosti i neguje ga.

djidjo:
noblica:
djidjo:

Mnogi su pevali o ženskoj kosi, očima, ušima, rukama, suzama ... , a sve misleći na onaj deo ženskog tela što ženu i čini ženom. Teško da bih uspeo da spevam nešto o meni najinteresantnijem delu ženskog tela, a što bi se primerilo ovom Forumu. Umesto toga ću reći da žalim što su toliko česte one što svoju osnovnu žensku odliku zapostavljaju, a radujem se susretu sa svakom koja je svesna izvora svoje ženstvenosti i neguje ga.

svaka cast! :D

Back