N
noblica
Gost
sta je po vama preklapaca?i dali vam to smeta u sexu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre ... sta?noblica:sta je po vama preklapaca?i dali vam to smeta u sexu?
Gde to ima da se nađe?zagi:neispravan naziv za vaginu koja pri svrsavanju grci svoje misice do te mjere da se muski ud nemoze izvuci ni pomjeriti dok ga "preklapaca"nepusti.
Valjda!Ili ce dr.rastumaciti,ona je isla u skolu...
Svašta sam prošao u životu ali ovo još nisam. A radoznalost i znatiželja su mi vrlo jake odlike karaktera.noblica:sta je po vama preklapaca?i dali vam to smeta u sexu?
zagi:neispravan naziv za vaginu koja pri svrsavanju grci svoje misice do te mjere da se muski ud nemoze izvuci ni pomjeriti dok ga "preklapaca"nepusti.
E to je bolje da ne nađeš, jer će na nosilima zajedno da vas šetaju pred oduševljenom publikom do bolnice da ti oslobode "patku".djidjo:Gde to ima da se nađe?zagi:neispravan naziv za vaginu koja pri svrsavanju grci svoje misice do te mjere da se muski ud nemoze izvuci ni pomjeriti dok ga "preklapaca"nepusti.
Šta ima da nas nosaju? Neka stegne da i to čudo doživim, a u kući uvek ima dovoljno hrane i vode da ne umremo od ljubavi.Espanol:E to je bolje da ne nađeš, jer će na nosilima zajedno da vas šetaju pred oduševljenom publikom do bolnice da ti oslobode "patku".djidjo:Gde to ima da se nađe?zagi:neispravan naziv za vaginu koja pri svrsavanju grci svoje misice do te mjere da se muski ud nemoze izvuci ni pomjeriti dok ga "preklapaca"nepusti.
posto kazes da si mnogo prosao,onda sam sigurna da si naisao i na preklapacu!djidjo:Svašta sam prošao u životu ali ovo još nisam. A radoznalost i znatiželja su mi vrlo jake odlike karaktera.noblica:sta je po vama preklapaca?i dali vam to smeta u sexu?
Ako misliš na krestaste, jesam. Baš im je ta krestica slatka i vrlo interesantna, delotvorna čaak.noblica:posto kazes da si mnogo prosao,onda sam sigurna da si naisao i na preklapacu!djidjo:Svašta sam prošao u životu ali ovo još nisam. A radoznalost i znatiželja su mi vrlo jake odlike karaktera.noblica:sta je po vama preklapaca?i dali vam to smeta u sexu?![]()
dji-djo:Ako misliš na krestaste, jesam. Baš im je ta krestica slatka i vrlo interesantna, delotvorna čaak.[/quotenoblica:posto kazes da si mnogo prosao,onda sam sigurna da si naisao i na preklapacu!djidjo:Svašta sam prošao u životu ali ovo još nisam. A radoznalost i znatiželja su mi vrlo jake odlike karaktera.noblica:sta je po vama preklapaca?i dali vam to smeta u sexu?![]()
Kako to mislis delotvorno? ja mislim da to smeta pri penetraciji,mozda i kod stimulacije klitorisa?
djidjo:Pupoljak treba znati i otvoriti.
Svi bi da to bude tako, hip hop i ajmo dalje. Neće moći. Ima da se macan potrudi i nađe načina da cica pokaže svoj cvetić u najvećoj raskoši.
E, kako ljudi olako shvataju sex.
Mnogi su pevali o ženskoj kosi, očima, ušima, rukama, suzama ... , a sve misleći na onaj deo ženskog tela što ženu i čini ženom. Teško da bih uspeo da spevam nešto o meni najinteresantnijem delu ženskog tela, a što bi se primerilo ovom Forumu. Umesto toga ću reći da žalim što su toliko česte one što svoju osnovnu žensku odliku zapostavljaju, a radujem se susretu sa svakom koja je svesna izvora svoje ženstvenosti i neguje ga.noblica:djidjo:Pupoljak treba znati i otvoriti.
Svi bi da to bude tako, hip hop i ajmo dalje. Neće moći. Ima da se macan potrudi i nađe načina da cica pokaže svoj cvetić u najvećoj raskoši.
hej,mogao bi neki stih da nam sastavis,bas mi se dopao ovaj opis zenskih genitalija![]()
djidjo:Mnogi su pevali o ženskoj kosi, očima, ušima, rukama, suzama ... , a sve misleći na onaj deo ženskog tela što ženu i čini ženom. Teško da bih uspeo da spevam nešto o meni najinteresantnijem delu ženskog tela, a što bi se primerilo ovom Forumu. Umesto toga ću reći da žalim što su toliko česte one što svoju osnovnu žensku odliku zapostavljaju, a radujem se susretu sa svakom koja je svesna izvora svoje ženstvenosti i neguje ga.noblica:djidjo:Pupoljak treba znati i otvoriti.
hej,mogao bi neki stih da nam sastavis,bas mi se dopao ovaj opis zenskih genitalija![]()