Prekinuta utakmica protiv Albanije

previse postova pa nisi video. to je mapa autohtong albanskog naroda, a ne velike albanije, pise lepo, ali je na engleskom, pa niste ukapirali. znaci gde se sve lepo zivelo pre nogo sto dodjose neki i... se vse na ovim prostorima zi

како су Арбанаси аутохтони кад су у данашњу Албанију стигли негде са североистока Балкана.

jai ne znam kakvu vi istoriju ucite, ceo svet jednu, vi suprotno

Ceo svet uci hipoteze, samo vi imate neke sigurne kvazi dokaze.

previse postova pa nisi video. to je mapa autohtong albanskog naroda, a ne velike albanije, pise lepo, ali je na engleskom, pa niste ukapirali. znaci gde se sve lepo zivelo pre nogo sto dodjose neki na ovim prostorima i...

Kako mozete biti autohtoni, kad vam je zavicaj Kavkaska Albanija?

па нек ти онда ''свет'' објасни како су то речи романског порекла у албанском језику блиске румунском (источнороманска група), а не језику домаћих Влаха и Цинцара у Албанији (западнороманска група). еј мој аутохтонац из Бесарабије :lol:

Tračka teorija je danas prihvaćena u nauci... slovenska toponomastika je starija od albanske u današnjoj Albaniji (Kosmet i Makedoniju ne moram ni pominjati jer tu skoro da i nema arbanaških toponima/hidronima/oronima) i nadovezuje se na romansku, odnosnu grčku na jugu...

Nikakvi Albanci nisu ni postojali prije doseljavanja Slovena...

Tračka teorija je danas prihvaćena u nauci... slovenska toponomastika je starija od albanske u današnjoj Albaniji (Kosmet i Makedoniju ne moram ni pominjati jer tu skoro da i nema arbanaških toponima/hidronima/oronima) i nadovezuje se na romansku, odnosnu grčku na jugu...

Kako bre nisu, kad su oni utvrdili, da su Pelazgi? :rotf:

што је најсмешније, ја као Динарац више сам Илир од Адема, са његовим трачко-дачним коренима из доњег Подунавља.

To je takozvana NOVOKOMPONOVANA CETNICKA ISTORIJA.

Datira svega negde 30 godina u proslost.

Sve su okrenuli naglavacke, od porazenih su napravili pobednike i od babe devojku! :ok:

- - - - - - - - - -

siptari i fudbal? smesno

primitivci, dileri droge, zlocinci, zuta kuca

-Samo se ti tesi....

Danas Albanija ima vise internacionalaca po Evropi nego Srbija!

napravili pobednike i od babe devojku! :ok:

Пази то није лоше уопште. Перспективна индустрија. У сваком случају много боље него кад се од девојке направи баба, као што су комунисти од Краљевине Југославије у којој је Србин држао нож и погачу направили неку огавну и лузерску македонско-словеначку папазјанију.

Ne vredjaj narod koji ima itekakvu povijest i kulturu..Nije cijeli narod kriv sto napravise njih nekolicina..

Daj mi nešto reci iz njihove kulture?Kjiževnika?Glumca?Filozofa?Svjetski ratovi?To je jedan primitivna nacija,primitivna država kojoj je i Bog okrenuo leđa...nisu nikada ni trebali imati državu,to je trebao kralj SHS posle I svjetskog rata sve sravniti i posaditi krompir,imali bi više koristi i mi i svijet u globalu.Manje bi bilo narkotika,javnih kuća,droge i raznih opijata.,manje kriminala itd...

Daj mi nešto reci iz njihove kulture?Kjiževnika?Glumca?Filozofa?Svjetski ratovi?To je jedan primitivna nacija,primitivna država kojoj je i Bog okrenuo leđa...nisu nikada ni trebali imati državu,to je trebao kralj SHS posle I svjetskog rata sve sravniti i posaditi krompir,imali bi više koristi i mi i svijet u globalu.Manje bi bilo narkotika,javnih kuća,droge i raznih opijata.,manje kriminala itd...

Braća Belushi, Ana Oxa, ... to ti je dovoljno.

Ostalo traži sam. :)

Back