Statler and Waldorf
Buduća legenda
- Poruka
- 43.256
neki iz albanskog saveza [predsednik sta li je] rec e da ce sve uciniti da srpski fudbaleri doju u tirani sa svojim navijaci, i da ce atmosvera biti potpuno sportska, bez podsecanja na beogradsku. to je mislio kao demant ranije izjave da ako nasi nisu mogli doci kod vas, onda ni vasi kod nas. i da ponovim, krivi su politicari i novinari koji su namerno podgrejavali misljenje da je ovo utakmica velikog rizika. odnos albanaskih navijaca prema srbiji, i kosovskih je nebo i zemlja. oni skoro da nemaju razloga da vas mrze, pa je to i normalno. rekao sam par puta, kada gledam teniski mec djokivaca protiv nrkog, kao sad kad je izgubio od federera, ja zaustavim ton, posto je komentator iz albanije, toliko dize u nebesa djokovica da mi je muka. i srpski komentatori su puno objektivniji od njih. znaci da podvucem, tamo vas ne mrze.
Адеме, ова браћа Рама су пореклом из неког планинског села из околине Корче, а тамошњи православци су сви редом влашки Цинцари. значи да вам је и овај премијер Цинцарин.

)svi se nadaju da je sa Mirom sve OK.