Prekida se sklapanje Fijata 500L: Radnici na plaćenom odsustvu do kolektivnog godišnjeg odmora

Svako ima pravo na svoje mišljenje.Ja sam pak mišljenja a i tako sam radio da prvenstveno sam sebi pomognem.A imao sam prilike i u familiji
da čekaju da im Vučić pomogne.Davno bi propao da sam to čekao da mi Vučić ili Boris pomogne.
Vidi ako ne pomaze onda jos bolje neka i ne odmaze ...

Kako to ne shvatas covece a zivis u Svici a postavljas glupava pitanja...

Vidi ako ne pomaze onda jos bolje neka i ne odmaze ...

Kako to ne shvatas covece a zivis u Svici a postavljas glupava pitanja...

Konkretan slučaj Deki. dečko dobio poso na koridoru 10 i izdržao 2-3 dana jer mu se nije sviđala lopata.Tražio je da vozi mašine.Jel tu Vučić
kriv što ovaj nema ni jednog položenog ispita.Možda je trebao Vučić da kaže dajte dečku neka vozi bez dozvole?

Konkretan slučaj Deki. dečko dobio poso na koridoru 10 i izdržao 2-3 dana jer mu se nije sviđala lopata.Tražio je da vozi mašine.Jel tu Vučić
kriv što ovaj nema ni jednog položenog ispita.Možda je trebao Vučić da kaže dajte dečku neka vozi bez dozvole?
Haha konkretan primer u Pančevu , grad vode konobari , Vučić ih namestio...
Šta kažeš na to?
Aj ne lupetaj više molim te, na trafikama rade ljudi sa fakultetom pošto je Vučić sve preko stranke potrpao na dobro plaćena i odgovorna mesta jer su mu lizali bulju.

А замисли тек да су остали Заводи Црвена Застава, па дошао ФИАТ, па дошао Рено!
Мало је ово тржиште за то...
Сада, како стоје ствари- најпаметније би било да пустимо Кинезе да покрену неку своју производњу, нпр. оних "Черија"...

Сада, како стоје ствари- најпаметније би било да пустимо Кинезе да покрену неку своју производњу, нпр. оних "Черија"...

Izgleda da " investitori" ne trpe konkurenciju u banana republikama haha.

У време разбуцавање србске привреде, па Заставе, још увек се кинези и индуси нису размахали са јевтиним возилима, а у исто време и даље смо вукли неке репове симпатија из времена Нестврстаних у земљама трећег света. Опуштено смо могли да извозимо кеца и југа по Африци и Азији, и дан данас.
jpg818.jpg

ekspedicija-kragujevac-kilimandzaro-guranje_orig.jpg

У време разбуцавање србске привреде, па Заставе, још увек се кинези и индуси нису размахали са јевтиним возилима, а у исто време и даље смо вукли неке репове симпатија из времена Нестврстаних у земљама трећег света. Опуштено смо могли да извозимо кеца и југа по Африци и Азији, и дан данас.
jpg818.jpg

ekspedicija-kragujevac-kilimandzaro-guranje_orig.jpg
И дан данас то може да буде употребљив, а јефтин аутомобил за обичан свет, али- како продати прескупу западну понуду, ако се и даље праве много јефтиније Заставе?
Није нама дозвољено да будемо произвођач, само -тржиште.

Haha konkretan primer u Pančevu , grad vode konobari , Vučić ih namestio...
Šta kažeš na to?
Aj ne lupetaj više molim te, na trafikama rade ljudi sa fakultetom pošto je Vučić sve preko stranke potrpao na dobro plaćena i odgovorna mesta jer su mu lizali bulju.

Deki,pronađi te fakultetlije što rade na trafikama.Uslovno da nije kupljena diploma,jer onda nisu za upotrebu.

Deki,pronađi te fakultetlije što rade na trafikama.Uslovno da nije kupljena diploma,jer onda nisu za upotrebu.
Prosetaj Beogradom, porazgovarati sa ljudima...
Kupljene diplome imaju upravo ovi što su na vlasti.
Jbt tvoja imbecilnost nema granica...ne pričaj više o Srbiji jer nemaš pojma čoveče kako je ovde.

Back