Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 47.576
Duso, JA zivim od sebe, a ne od Srbije.
Да, то се баш види из поста посвећеног сагињању Борису Тадићу.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Duso, JA zivim od sebe, a ne od Srbije.
Да, то се баш види из поста посвећеног сагињању Борису Тадићу.
Naravno, samo RIMAC CARSPrekida se sklapanje цитроена у хрватској : Radnici na plaćenom odsustvu do kolektivnog godišnjeg odmora
лажна вест у хрватској се не склапа цитроен

Neko u Irsku da peva THANK YOU GERMANY ILI IRELANDPrekida se sklapanje %$%/&)(=)((( у хрватској : Radnici na plaćenom odsustvu do kolektivnog godišnjeg odmora
лажна вест нити се тамо нешто склапа нити постоји институција плаћеног годишњг одмора
зато и бегају у ирску![]()
Sad kad pusti Informer naslov.
Kome treba još 500L, uskoro sklapamo Ferrari Enzo (Foto, Video)
..............i daleko manju nego u Svajcarskoj ili Norveskoj.I imace vecu platu nego u Rusiji.
Duso, da je Tadic ostao, vec bismo bili u NATOu i EU i zadrzali bismo Kosovo, jer je on bio politicar s petljom i nije bio lazov.
al Bog nas je spasio.
Душо, жути су прешли код Вучића. Мисли о томе кад пишеш о Тадићу.
Janko, za ovo si apsolutno u pravu...to bi bilo najbolje rešenje...za obične radnike..pravac kod tetka Angele i da započnu novi životNista
Nemackoj je potrebno milion radnika. Ovi su strucni i obuceni. Od 2020 DE otvara granice tako da se lako mogu prebaciti na nove borbene pozicije oko Stutgarta, Frankfurta, Hamburga i MinKena
Tako ti je to, sve je neizvesno...
to već ima u Kruševcu..povećali platu...bila oko 27 000...sada je preko 30 000...reče mi jedan poznanik, ali će prvom prilikom da pobegneOpusteno... Vucic ce u Kragujevac da dovede Mercedes da se lepe kablovi.![]()
to već ima u Kruševcu..povećali platu...bila oko 27 000...sada je preko 30 000...reče mi jedan poznanik, ali će prvom prilikom da pobegne
Norvezani su u NATO a Svajcarac cuva Papu u Vatikanu..............i daleko manju nego u Svajcarskoj ili Norveskoj.
Janko, za ovo si apsolutno u pravu...to bi bilo najbolje rešenje...za obične radnike..pravac kod tetka Angele i da započnu novi život