heh,kazem ja:jagode i sampanjac......mmmmmmmmmmmmmm
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sanja:crtanje blago otopljenom bajaderom po ledjima partnera, sve dok ne pogodi sta je crtez.. a kao nagrada, novi crtez ali na drugom delu tela. naravno, prvo treba polizati onaj prvi... preporucujem.
Gazdarica:Hehehe, pa da, konzumiranje...![]()
![]()
Kao, na primjer, banana u rupicu, a on je polako, polako, komadic po komadic jede...
medena:Gazdarica:Hehehe, pa da, konzumiranje...![]()
![]()
Kao, na primjer, banana u rupicu, a on je polako, polako, komadic po komadic jede...
wow, Gazdarice, ovo ti je bas dobro.... Ja bih na to dodala samo jos malo sladoleda ili slaga na tu bananu...radi dekorativnosti..., a i da bude kao "Banana split" 8)
Hehehe, pa malo hladno, malo vruce, a sve slatko...medena:Gazdarica:Hehehe, pa da, konzumiranje...![]()
![]()
wow, Gazdarice, ovo ti je bas dobro.... Ja bih na to dodala samo jos malo sladoleda ili slaga na tu bananu...radi dekorativnosti..., a i da bude kao "Banana split" 8)
sanja:pa da se posle sagne i sve sam pojede, a?
medena:sanja:pa da se posle sagne i sve sam pojede, a?
Niko ne moze da bude tako sebican. Pa ne bi valjda potrosio citav sprej (niskokaloricnog) slaga radi samo jedne banane? :wink: Treba nesto i meni da ostane!I ja volim slatko!
![]()
Ljudi dok ne probate sex uz pasulj sa suvim rebrima nista niste iskusili!!! :wink::wink:
Eurokrem na kitu da lize
A ? Sta mislite o ovoj temi ? Upotreba , iskustva, dozivljaji. Nemojte samo varijacije na "9 1/2 nedelja".