Milojko Vasic
Ističe se
- Poruka
- 2.527
A ? Sta mislite o ovoj temi ? Upotreba , iskustva, dozivljaji. Nemojte samo varijacije na "9 1/2 nedelja".
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali je sladak ...Gazdarica:Samo ne koristite med, jer je previse ljepljiv... :?
e milojko može i slano da bude slatko 8) zamisli kako u onoj prijatnoj polutami u nekom kafiču ja pijem martini i polako gutam masline dok moja nogica... mazi...Milojko Vasic:Ma ja se ustvari bas i lozim na nesto lepljivo, sto je najcesce i slatko ! Dakle, med, eurokrem, slatko ... Po njenom telu, ribici, guzi ...
A i po mom telu, sto se ona ne bi malo osladila ...
blondi:... zamisli kako me posmatraš sa druge strane stola onako iz sveče kako polako "uvlačim" špagete dok te fiksiram pogledom ispod obrva 8)
a ko je prvi počeo 8)Milojko Vasic:Uh, blondi, ljubavi. Mojne mene u prvom licu !!!
Nemoj to da mi radiš, srećo moja. Poludeću.
Ekstremno se ložim na sve oblike syber sexa. Extremno !!!
Ma svašta sam ja započeo ...blondi:a ko je prvi počeo 8)
ju maro stidi se ti si baš perverznaMargott:mmmm.mesni narezak....
devojka_bgd:Znaci to definitivno nisam probala...med,slatko,euro krem...
Meni je voce ekstra zanimljivo...i slatko i kiselo i curi i lepe je boje...mandarina...lubenica...zrele kruske(kad se setimops
I vino,naravno, crno(tuda-svuda....)...
Stvarno si lisac,sangrija je nesto naj eroticnije sto sam ikad pila... :wink:Stari Lisac:devojka_bgd:Znaci to definitivno nisam probala...med,slatko,euro krem...
Meni je voce ekstra zanimljivo...i slatko i kiselo i curi i lepe je boje...mandarina...lubenica...zrele kruske(kad se setimops
Eh , pa sad ako dame konzumiraju onda defintivno mora da bude nesto sa odredjenim viskozitetom sto bi se zadrzalo i na uzvisenim delovima .Ovde nabolje ide Shlag i Eurokrem mada goji ali sta je tu je ops:
A kada mi konzumiramo , moj glas je definitivno , Sangrija(za one koji neznaju , slatko vino ) , i jagode (i sampanjac je dobro dosao) 8)
devojka_bgd:Stvarno si lisac,sangrija je nesto naj eroticnije sto sam ikad pila... :wink:Stari Lisac:devojka_bgd:Znaci to definitivno nisam probala...med,slatko,euro krem...
Eh , pa sad ako dame konzumiraju onda defintivno mora da bude nesto sa odredjenim viskozitetom sto bi se zadrzalo i na uzvisenim delovima .Ovde nabolje ide Shlag i Eurokrem mada goji ali sta je tu je ops:
A kada mi konzumiramo , moj glas je definitivno , Sangrija(za one koji neznaju , slatko vino ) , i jagode (i sampanjac je dobro dosao) 8)