Преглед последње написане поруке у блогу

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Ната Ли

самоникла
VIP
Poruka
50.806
Било је примедби на нови начин прегледа блогова. Један од начина да се омогући директан улазак на последњу написану поруку у блогу је да се уклони са почетне стране број прегледа блога а да се ту стави датум последњег написаног поста који би водио директно, увек на последњи пост у теми.
IMG_20210326_093957.jpg
Дакле овај број прегледа се не би видео, уместо њега би био датум последње написане поруке.

IMG_20210326_093127.jpg

Број прегледа би био премештен у уводни пост.

Да ли би ово било боље решење уколико би могло да се измени?.

Poslednja izmena:
Bilo bi bolje.

Svako ko piše iz srca, za sebe, da izbaci emociju bez dodvoravanja publici, broj pregleda za njega je nebitan.
Uostalom, uvodni post je prikladno mesto za takav podatak.

Osetila sam na neki način prozvanom, ili bolje rečeno, da sada ne odustanem a pokernula sam pitanje preglednosti blogova.
Dakle, bilo bi bolje, kao što bi bilo bolje da sam ćutala i smeškala se...

То ни случајно. 😊
Најбоље је да се чује више мишљења.
Ниси прозвана и ниси једина, чекам да се и остали јаве.
Znam da nisam prozvana, ali sve moje pisanje vezano za ove teme obavezuje me da ne odustanem.
Naravno da je potrebno više mišljenja, sumnjam da će ih biti previše.

Niko ne želi da kaže šta misli, i ja sam se pokajala što sam ušla u ovu priču.Ne umem drugačije. Da kažem šta mislim, ili da ne čitam teme. Ova druga opcija mi je preporučljivija ;)

Iskreno, meni odgovara kako jeste. Pregled koliko je ljudi pročitalo blog.
Имао би број прегледа али не на почетном, већ у првој поруци.
Јел битно где пише број прегледа или је битно да постоји податак?

Имао би број прегледа али не на почетном, већ у првој поруци.
Јел битно где пише број прегледа или је битно да постоји податак?
Da postoji podatak. Ali sumnjam da će menjati tako nešto jer moraju ručno da menjaju kod čeme bi menjali inicijalnu skriptu, koja se kasnije može update i time im narušiti ovo što su uradili.

Ali sumnjam da će menjati tako nešto jer moraju ručno da menjaju kod čeme bi menjali inicijalnu skriptu, koja se kasnije može update i time im narušiti ovo što su uradili.
Па у то се не разумем, питање је шта нам је битније, а онда да ли и како може да се уради.

Било је примедби на нови начин прегледа блогова. Један од начина да се омогући директан улазак на последњу написану поруку у блогу је да се уклони са почетне стране број прегледа блога а да се ту стави датум последњег написаног поста који би водио директно, увек на последњи пост у теми.
Ne mora da se ukloni broj poruka već da hiperlink bude zadnja poruka. Dakle, kada klikneš na broj poruka - balončić (broj pregleda nema živi link), odvede te na zadnju poruku (umesto na prvu). Inače, kada klikneš bilo gde drugde (slika, naslov ili "Pogledajte ceo tekst") sada te vodi na početak tog bloga.

A za ekstravagancu, haha, ja bih voleo da vidim listu članova ko je gledao blog ako kliknem na broj pregleda. Shvatam da ima i onih koji ne bi voleli da se zna da su "gvirnuli" nekom u blog.

Ne mora da se ukloni broj poruka već da hiperlink bude zadnja poruka. Dakle, kada klikneš na broj poruka - balončić (broj pregleda nema živi link), odvede te na zadnju poruku (umesto na prvu). Inače, kada klikneš bilo gde drugde (slika, naslov ili "Pogledajte ceo tekst") sada te vodi na početak tog bloga.
Имала сам и ту идеју али више заиста не смем да их говорим. 😁
Хвала Мито.

Iako sve to deluje lepo sto ste predlozili, practicino ie teze izvesti. Menjanje funkcionalnosti koda i time praveci devijaciju u odnosu na source code (izvorni kod) moze biti problem ako sama platforma na kojou je forum postavljen izvrsi update tog dela koda.

Sta onda? Znam da vam je ovo strano ako nemate ranijeg iskustva sa programiranjem. Sa moje tacke gledista kao programera, da li je izvodljivo? Naravno. Da li je prakticno uzimajuci sve faktore mimo zelja forumasa? Niie.

Ali to je na ivanu i tabu da vam rese zagonetku.

Iako sve to deluje lepo sto ste predlozili, practicino ie teze izvesti. Menjanje funkcionalnosti koda i time praveci devijaciju u odnosu na source code (izvorni kod) moze biti problem ako sama platforma na kojou je forum postavljen izvrsi update tog dela koda.

Sta onda? Znam da vam je ovo strano ako nemate ranijeg iskustva sa programiranjem. Sa moje tacke gledista kao programera, da li je izvodljivo? Naravno. Da li je prakticno uzimajuci sve faktore mimo zelja forumasa? Niie.

Ali to je na ivanu i tabu da vam rese zagonetku.
Разумем да се разумеш али питање је нешто друго.
Нису у питању ни жеље него шта је заиста боље и важније као трајно решење.
Иако се не разумем, знам да је могуће урадити штошта што се чак сматра немогућим. Питање је мотива и воље само.

Разумем да се разумеш али питање је нешто друго.
Нису у питању ни жеље него шта је заиста боље и важније као трајно решење.
Иако се не разумем, знам да је могуће урадити штошта што се чак сматра немогућим. Питање је мотива и воље само.
Rekoh ti da je moguce. To se podrazumeva ukoliko imaju pristup tome.

Zamisli to ovako. Kupis windows 10 i onda izmenis samostalno funkcionalni kod windowsa. I dodje update za win 11.

Sta ako su tvoje izmene takodje promenjene od strane majkrosofta? Preklapaju se izmene i ne moze update.

U ovom slucaju ako bi se stvari menjale u kontrolnom panelu, nema problema. Ako manuelno treba cackati, to je vec problematicno.

Ali kao sto rekoh, tab ili Ivan ce ti reci ^^

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back