ти си стручњак за кривично право ?
не ти само отвараш сензационалистичке јефтину тему
ja sam strucnjak za krivicno pravo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ти си стручњак за кривично право ?
не ти само отвараш сензационалистичке јефтину тему
I ti misliš da je to u redu?![]()
а родитељима тог детета и веруј ми и мени више вреди једно дете него десет милицајаца или других одраслих људи
у реду не у реду то је слика потпуне деградација институција у епохи dos-a
Ne razumem pošto nema interpunkcije ali nema ni veze, bitno da si ti spomenuo DOS i sad si kao neka faca ...
нисам фаца, него је то истина
Бивши гангстер Пецони, пооткупљивао пола прерађивачке индустрије, хиљаде људи добили незаконите отказе, толико о закону
ZRNANS83, да ли је досуђена казна одговара дужини казне прописане законом за то кривично дело ?
нисам фаца, него је то истина
Бивши гангстер Пецони, пооткупљивао пола прерађивачке индустрије, хиљаде људи добили незаконите отказе, толико о закону
Kritikuješ mene što skrećem pažnju na loše zakonodavstvo i kaznenu politiku, a ti sada radiš isto![]()
Ne samo da odgovara duzini kazne propisane za to delo, nego odgovara i opstoj sudskoj praksi, moglo bi se cak reci i da je za nijansu izrecena strozija kazna nego obicno u slicnim slucajevima.
Ali ja sam komentarisao nesto drugo u ovoj banana drzavi,a to je da je u svim slucajevima gde je nastradao policajac,kazna drakonska,eto imas slucaj u beogradu gde je vozac oborio i usmrtio policajca kolima,i znas koliko je dobio ?
Ne samo da odgovara duzini kazne propisane za to delo, nego odgovara i opstoj sudskoj praksi, moglo bi se cak reci i da je za nijansu izrecena strozija kazna nego obicno u slicnim slucajevima.
Ali ja sam komentarisao nesto drugo u ovoj banana drzavi,a to je da je u svim slucajevima gde je nastradao policajac,kazna drakonska,eto imas slucaj u beogradu gde je vozac oborio i usmrtio policajca kolima,i znas koliko je dobio ?
Kakve to veze ima sa saobraćajnim prekršajem i presudom povodom istog?
пошто не разумеш, не обраћај пажњу
A ti tvrdiš da pre DOS-a i 5.10 nije bilo tako i da se pravedno sudilo a ovi to za devet godina pokvarili načisto?
знао сам да је у оквирима, односно предосећао сам, колико је добио ?
казна и треба да буде драконска, по мом мишљењу
не, деградација је почела са ратом, али је од 2000 те наступила ПОТПУНА дегредација, што сам и написао
Chedomor Jovanovic, je у својевремено у тадашњем савезном муп-у запослио два своја пријатеља рекеташа, са досијеом. Толико
znaci kada se zgazi dete,kazna ne treba da bude drakonska,ali kada se zgazi policajac,ona treba biti drakonskajesi ti citao nas ustav ?
I samo sam naravio poredjenje, dakle za 6 udaraca bakljom,i lakse telesne povrede policajcu se dobije 10 , a za ubistvo deteta u alkoholisanom stanju 3,5 ?
Još da naučiš gde stoje zarez i tačka pa se možda i odlučim da sa tobom prodiskutujem.![]()
Ja sam cula da je nase pravosudje takvo da, ako nekoga mrzis, najbolje je da ga zgazis..i da pri tom budes jos pijan..to ti je olaksavajuca okolnost..Dobijes 1-2 god. i izadjes cim predjes pola vremena od dobijenog..![]()
Ти ниси лектор или наставник, а ја нисам писац , новинар или ученик да ми одређујеш да ли сам правилно написао или не
Паметан човек гледа суштину, а не тачке и зарезе. И због тога молим те немој са мном да дискутујеш, поднећу то
и + познајеш неког у мурији... ма неће тај ни три године бити у творза, видећете..
A sta je sa 1000 drugih ''zivotinja'' koje su nanele istim predmetom ''bakljom'' slicne ili gotovo iste,u mnogo slucajeva i teze povrede nego sto ih je pretrpeo policajac od Urosa, a nisu dobili niti jedan dan zatvora ? vec uslovne,prekrsajne kazne,i ostalo ? kako to objasnjavas ? zasto tu nije neko preventivno delovao ? vec su se setili prevencije kada je povredjen policajac? pa stiti li ova drzava policiju,ili gradjane ?ти захтеваш швајцарску примену закона у разореној земљи са измученим и сиромашним становништвом
А написао је да је казна строжија од уобичајне. Ни да је добио пет година од тога ником не би било лакше. Тај полицајац је добио трајну психичку трауму, и скоро да је запаљен,а ти пишеш да је добио "лакше повреде". Превентивна улога казне није иста са животињу типа Уроша Мишића и човека који иначе можда и не пије и тог дана није имао среће
zasto tu nije neko preventivno delovao ?