Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 26.137
Evo jedne lepe teme na kojoj ćemo tumačeći događaje svakog dana predviđati sutrašnje naslovnice Informera!
Dakle...sutrasnja naslovna vest bi mogla biti:
1 000 000 SRBA NA ODLIKOVANJU VUČIĆA
...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a poklanjanje psa ima za simboliku to da smo mi ker koji verno prati svog gazdu i spreman je da pogine za njega
a ovamo kao priča kako ćemo mi u evropu
Величанствен дочек
Србија дочекала Цара на коленима
Русијо, хвала
Карлеуша се разводи?
Putin se razume u zivotinje, narocito pse i to je jedini razlog za mene zasto mi je simpa ( Putin, ali i njegovi psi).Да али шарпланинац је мало и луд онако на своју шапу што се каже
Није му баш за веровати сто посто, ма колико год био овакав или онакав
Треба упозорити Путина на потенцијално штетну особину ове рундаве зверине.
Путинови експерти установили да је младеж уклоњен у фотошопу..Путинови експерти утврдили да на фоткама нема младежа
Путин открио Вучићу ПАКЛЕН ПЛАН: Сателити које ће добити Србија биће искориштени да се угасе Украјинци и Румуни, Српско-Руско царство на видику!
Putin se razume u zivotinje, narocito pse i to je jedini razlog za mene zasto mi je simpa ( Putin, ali i njegovi psi).
ČOVEK OD KRVI I MESA: Putin duboko ganut poklonom! Obećao da ga neće daviti kao ono psetance iz Moskve!
1 000 000 SRBA NA ODLIKOVANJU VUČIĆA
...
INFORMER SAZNAJE - SPREMA SE DRZAVNI UDAR U RUSIJI - PUTINE NE IDI IZ SRBIJE, LUD SI AKO ODEŠ !
...
VUČIĆ POKAZAO SLIKE PROTESTA OPOZICIJE PUTINU, ZAJEDNO SE SMEJALI I IZAŠLI DA POZDRAVE MASU LJUDI! OPOZICIJO DJILASA I ŠOLAKA PLAČI!