Predstavnik SAD Gordon u Beogradu sa Tadicem, Dacicem i Nikolicem

el picante

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
142
Politika:

Kako je Tanjugu rečeno u američkoj ambasadi, Gordon će u Beogradu boraviti 8. i 9. jula.

Susrete sa američkim zvaničnikom su potvrdili Dačić i Tadić, koji bi, kako su rekli, sa njim trebalo da razgovaraju već sutra, prvog dana posete.

Dačić je danas, najavljujući svoje susret sa zvaničnikom Stejt departmenta, rekao da je poznat stav američke administracije da Srbija ne mora da prizna nezavisnost Kosova i Metohije, ali da će sva njihova nastojanja ići ka tome da Srbija to indirektno učini.

Tadić, koji je danas boravio u Dubrovniku na Kroacija samitu, Tanjugu je rekao da se tamo susreo sa Gordonom, ali da će detaljnije razgovore sa njim imati sutra kada Gordon dođe u Beograd.

Predsednik Nikolić je još pre nekoliko dana, na prijemu u japanskoj ambasadi, novinarima rekao da će primiti Gordona.

Zamenik američke državne sekretarke u prestonicu Srbije dolazi iz Dubrovnika gde je sa „Kroacija samita” poručio da se od Srbije ne očekuje da u ovoj fazi prizna Kosovo, ali da će morati da prihvatiti činjenicu postojanja suverenog i nezavisnog Kosova unutar sadašnjih granica.

Gordon je rekao i da je podela Kosova nije opcija ni za Srbiju ni za Kosovo, da SAD mogu i hoće da pomognu, ali da Beograd mora da prestane da podržava ilegalne bezbednosne i sudske strukture na severu Kosova i obezbedi potpunu slobodu kretanja za sve.

Prema njegovim rečima, SAD očekuju normalizaciju odnosa Srbije i Kosova.

Kako je uoči njegove turneje saopštio Stejt department, Gordon će u razgovoru sa visokim funkcionerima vlade Srbije pružiti podršku SAD za formiranje nove vlade, koja će biti posvećana približavanju zemlje Evropskoj uniji, posebno poštujući regionalnu stabilnost i konstruktivne odnose sa Kosovom.

Нека је то све тако. Што се мора, мора. За сада чекамо. Међутим разлог зашто бих увек пре глас дао Томи него Тадији је тај што сам сигуран да је немогуће да се Тома сретне и разговара са Тачијем па све и да их нико не види и да му Тачи понуди неке паре само за виђење.

Можда сам наиван и глуп, али управо ово мислим.

Нека је то све тако. Што се мора, мора. За сада чекамо. Међутим разлог зашто бих увек пре глас дао Томи него Тадији је тај што сам сигуран да је немогуће да се Тома сретне и разговара са Тачијем па све и да их нико не види и да му Тачи понуди неке паре само за виђење.

Naravno da ce se Toma sresti sa Tacijem i rukovati!

Hoces OPKLADU?

Naravno da ce se Toma sresti sa Tacijem i rukovati!

Hoces OPKLADU?
Може. Ако добијеш, у току тог дана ћу цео дан спамовати сваку тему на политици о томе како сам дебил и на следећим изборима ћу гласати за кога год ти хоћеш. Може?

Може. Ако добијеш, у току тог дана ћу цео дан спамовати сваку тему на политици о томе како сам дебил и на следећим изборима ћу гласати за кога год ти хоћеш. Може?

Vazi.
Ne da ce se sastati tajno, vec ce se sastati javno i dogovoriti granice.
Da bude svima jasno.

Dosta je bilo igre zmurke.

ako si ti naivan i glup, onda sam i ja s tobom... mislim i ja da to šumadinac neće nikad uraditi, a da će učiniti sve da optužbe Dika Martija ne ostanu zaboravljene ...

Nece on morati zvanicno da prizna Kosovo, ali ce to morati nezvanicno.

Najkasnije do Nove godine granica mora biti postavljena, barikade uklonjene, a narod primiren.

Русија је ојачала пуно, Амерички притисак на Србију не може бити оног интезитета који је био '90-их година прошлог века.
Да није дошао Путин на власт у Русији ко зна под каквим претњама би се све нашли Срби на Балкану!

Русија је ојачала пуно, Амерички притисак на Србију не може бити оног интезитета који је био '90-их година прошлог века.
Да није дошао Путин на власт у Русији ко зна под каквим претњама би се све нашли Срби на Балкану!

Rusi SVE rade u dogovoru sa Amerikom!

Oni su ORTACI U PODELI SVETA.

Ko to jos nije shvatio - nista ne razume!

Rusi SVE rade u dogovoru sa Amerikom!

Oni su ORTACI U PODELI SVETA.

Ko to jos nije shvatio - nista ne razume!
Само се нису договорили да бандитску творевину Косово призна међународна заједница?
Руси нису толико наивни да дозволе уништење Србије!
Сад кад је Путин председник Запад и његови сатрапи су на ланцу и могу попут звери само да лају!
Надамо се да ће неко те звери затворити у кавез јер не припадају људској цивилизацији!

Само се нису договорили да бандитску творевину Косово призна међународна заједница?
Руси нису толико наивни да дозволе уништење Србије!
Сад кад је Путин председник Запад и његови сатрапи су на ланцу и могу попут звери само да лају!
Надамо се да ће неко те звери затворити у кавез јер не припадају људској цивилизацији!

Pa Putko je najbolji igrac Zapada!

Ti to jos nisi shvatio?

Rusima nece da pomogne ni 100 Putina - ako se cena nafte prepolovi. Da nije bilo 11.9.2001. i izvesnih dogadjaja u Njujorku gradu... Malo sutra bi nafta ovoliko kostala.

Nazalost, neki misle da nas ti isti Rusi vole mnogo vise od Amera. Pa kako moze velika sila da voli nekoga koga jedva moze da nadje na geografskoj karti, a na ekonomskoj nas traze mikroskopom?

Подсећам вас на оно због чега ,на првом месту амерички али и други западни политичари не воле Србе(то се додуше односи и на друге "јужне"народе,посевно Балканске).Они кажу да смо"непредвидљиви".Шта је то што је непредвидљиво? Никада се не зна када ће да се ритну.
Ова изјава господина Гордона са Цроатског самита је сасвим довољна да се Срби ритну,учинио то неко од политичара или не.Када би господин Гордон добио један врућ дочек на овој врућини у Београду,ни полтичари не би смели баш да остану "хладни".

Подсећам вас на оно због чега ,на првом месту амерички али и други западни политичари не воле Србе(то се додуше односи и на друге "јужне"народе,посевно Балканске).Они кажу да смо"непредвидљиви".Шта је то што је непредвидљиво? Никада се не зна када ће да се ритну.
Ова изјава господина Гордона са Цроатског самита је сасвим довољна да се Срби ритну,учинио то неко од политичара или не.Када би господин Гордон добио један врућ дочек на овој врућини у Београду,ни полтичари не би смели баш да остану "хладни".

Ne stigoh ni sekundu vesti da vidim danas, od bavljenja forumom... Sta na posetu Amerikanca kazu nase stranke i politicari? Cuju li se uopste?!?

Мислим да ова посета неће имати неки значај у догађајима који следе око формирања владе. То закључујем јер је предвиђен разговор и са бившим председником који је изван свих озбољних комбинација не само у вези формирања владе него чак и у странци коју води. Разумео би да је успут најављено да ће се срести и са бившим председником, а не ставити га као првог на листи. То ме наводи на мишљење да је ова посета промашила циљ.

Мислим да ова посета неће имати неки значај у догађајима који следе око формирања владе. То закључујем јер је предвиђен разговор и са бившим председником који је изван свих озбољних комбинација не само у вези формирања владе него чак и у странци коју води. Разумео би да је успут најављено да ће се срести и са бившим председником, а не ставити га као првог на листи. То ме наводи на мишљење да је ова посета промашила циљ.

Hoces da kazes da dolazi samo da se proseta? :hahaha:

Back