Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik u Moskvi

Pričam o Muslimanima u BIH.
Ekstremno su glupi.
Ovi iz Sandžaka su za njih doktori, da ne govorim o Arapima.
ne volim da generalizujem pogotovo po verskoj liniji, ali ako je vecina glupa ko ona stvar to ne znaci da medju njima nemaju mozgova. citas ovde srbe iz bosne i skontas na keca da su uskraceni za crtu analitickog sagledavanja jer su svi zaogrnutu istom gluposcu idolatrije spram onog kvislinga...sta sad treba da kazem da su svi srbi iz bosne idioti?

naravno da nisu...ali kada nekolicina daje los primer, onda tako izgleda.

bosna je na putu nestajanja to samo ovi genijalci sa foruma ne kontaju.

bice samo mala jedinica ogradjena gde ce opet biti sva tri naciona a ostalo ce se raseliti. zivi bili pa videli.
Što vi Srbi iz Srbije niste htjeli živjet s muslimanima nakon protjerivanja Osmanlija iz Srbije,nego ste izbrisali svaki trag postojanja muslimana u Srbiji izuzev u Raškoj oblasti ?
Sve džamije ste porušili, izuzev po Novom Pazaru,a sad solite pamet Srbima iz Republike Srpske da bi trebali živjet s muslimanima.

Pričam o Muslimanima u BIH.
Ekstremno su glupi.
Ovi iz Sandžaka su za njih doktori, da ne govorim o Arapima.

Srecom Srbi iz BiH izazito pametni. :mrgreen:

Kolone autobusa sa bh. tablicama ušle u Srbiju: Za sendvič do Sremske Mitrovice na Vučićev miting​

busovi-srbija-rs-1080x567.jpg

Što vi Srbi iz Srbije niste htjeli živjet s muslimanima nakon protjerivanja Osmanlija iz Srbije,nego ste izbrisali svaki trag postojanja muslimana u Srbiji izuzev u Raškoj oblasti ?
Sve džamije ste porušili, izuzev po Novom Pazaru,a sad solite pamet Srbima iz Republike Srpske da bi trebali živjet s muslimanima.
a sta tebe to briga kad si ti drzavljanin druge drzave?

kakve ja imam veze sa tvojim nagonom mrznje spram druge veroispovesti koji uvek pretegne na klanje? sta os da mi nametnes, da ja moram da mislim kao ti?

imas svoj protektorat pa mrzi, pljuj, lupetaj...al tamo te niko ne zarezuje ni za suvu sljivu jer vam sarajevo kako kazes glupo, pomera mozak uceci vas da se povinujete zakonima koje uredjuje eu u koju jel kobajagi hocete a ni iz gumenjasa gluposti i naivnosti niste izasli jer svaka dileja moze sa vama da manipulse samo li se okiti patriotizmom... ni vi, a ni vasa braca muslimani jer ste ista prica.

koliko ih ima kod nas nebitno je, barem se ne koljemo.

Daj nam primer na našim portalima sličan klixu,
Tamo su glavne vesti Dodik, crna hronika iz Srbije i Hrvatske (kao i svršavanje u komentarima na iste).

Mislim da u Srbiji niko ne zna ko je kifla i šta znači trojka, a kamoli da to komentariše.
varas se, znam situaciju bas u sarajevu kakva je bila gde srbin nikad ne trazi tursku kahvu vec srpsku jer sam x puta bio u tadasnjoj bosni, na korzou se gledaju preko noza ako neko zadje na pogresnu stranu, starine decu uce filozofiji da muslimana stavis u dzak i sednes na njega i sa drugim tako pijes kahvu...i onaj u dzaku i onaj sa kim divanis misle isto o tebi...znaci jako dobro znam sta je generisana mrznja... ali tu mrznju amigo ostavi u svom selu, ne donosi mi u kosmpolitski beograd i srbiju koja je od te vase filozofije operisana.

kakve ja imam veze sa tvojim nagonom mrznje spram druge veroispovesti koji uvek pretegne na klanje? sta os da mi nametnes, da ja moram da mislim kao ti?

imas svoj protektorat pa mrzi, pljuj, lupetaj...al tamo te niko ne zarezuje ni za suvu sljivu jer vam sarajevo kako kazes glupo, pomera mozak uceci vas da se povinujete zakonima koje uredjuje eu u koju jel kobajagi hocete a ni iz gumenjasa gluposti i naivnosti niste izasli jer svaka dileja moze sa vama da manipulse samo li se okiti patriotizmom... ni vi, a ni vasa braca muslimani jer ste ista prica.

Hajde ne rise realno.

Nisam znao da ćete ovako pogodit istina. :mrgreen:

Kad nisu imali komšije Hrvate i muslimane.Mislili bi drugačije.
sto se nisi borio protiv crnih legija i dao hrabro zivot za krajinu nego si digo suknju i preko balega, gline i spaljene trave zazdio?

a u srbiji mobilisali decu da vam brane kuce i placeve po kroaciji i bosni, dok ste vi hrabri ratnici ko sinji kukavci trkom kod crvenog baje koji je epitom izdaje i dezerterstva.

znaci borili se i izgubili ste jel tako posto srba vise nema u kroaciji.

uz svu pomoc iz beograda i srbije i uz svo naoruzanje i strategiju i logistiku...izgubili.

i takoi sad prepuni kompleksa gubitnika lupetate o hrabrosti na forumu...cirkus.
Izgubili smo rat jer smo bili malobrojni u odnosu na Hrvate.Kad nemaš dovoljno ljudi da pokriješ liniju, džaba oružje.
U BiH nismo izgubili rat,pola BiH se zove Republika Srpska.

Back