Председниковање Александра Вучића

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljude koji su protestovali u Novom Pazaru nazvao narko dilerima!
"Predsednik Srbije" :fdlan:
Eb1HkH5WkAEpXf_

Nije on izabrao Anu sto je lezbaca da bi bio u trendu , izabrao je sto je drska i bezobrazna !
Sve rade da i Sandzak zatrazi samostalnost i izdvajanje iz Srbije ! ????
 
NOVO u slučaju „Jovanjica”:
Danas je uhapšeno sedam osoba, a za jednom se traga
KRIK saznaje da su među uhapšenima pripadnici obaveštajne agencije BIA i policije

https://krik.rs/medju-uhapsenim-koluvijim-saradnicima-pripadnici-mup-a-i-bia-e/

Sedam osoba uhapšeno je danas zbog sumnje da su bili deo grupe Predraga Koluvije, ranije optuženog da je na svojoj plantaži u Staroj Pazovi gajio marihuanu. Među uhapšenima su pripadnici obaveštajne agencije BIA i policije, saznaje KRIK.

Piše: Sara Smolović

Sedam osoba je danas uhapšeno, a za jednom se traga, zbog sumnje da su bili deo kriminalne grupe Predraga Koluvije koji je ranije optužen da je na imanju svoje kompanije „Jovanjica” gajio marihuanu. U današnjem saopštenju Tužilaštva za oranizovani kriminal nisu navedena imena uhapšenih, ali se navodi da su u pitanju „pripadnici državnih organa”, kao i da se sumnjiče za zloupotrebu službenog položaja i falsifikovanje dokumenata.

Kako KRIK saznaje, među uhapšenima su pripadnici obaveštajne agencije BIA i policije.
 
среда, 01. јул 2020.

- Чак и ја нисам веровао да ће изборни дан бити толико фарсичан са толико фаулова, инцидентата и прекршаја.

- Да је све друго било беспрекорно, сам овакав изборни дан довољан је разлог да се такви избори пониште.

- И обрнуто, да је сам Свети Петар лично бројао гласове, све оно што се дешавало у претходном периоду, током тзв. изборне кампање и ванредног стања, више је него довољно да се такви изборе не могу сматрати демократским и легитимним.

- Довољна само два примера. Чувени случај „врањских мађара“ и бирачко место на Убу. Та два случаја су најбољи пример и симбол бесмислености читавог овог изборног процеса, укључујући и тај такозвани „изборни дан“. Дакле, листа Савеза војвођанских Мађара која добија треће место и бронзану медаљу на изборима у Врању – само због тога што је неко некоме дао новац да би бирачи гласали за ту листу.

Други је случај из Уба, а који је случајно верификован, где једна госпођа доводи, приводи, објашњава, заокружује листиће бирачима и на крају убацује у кутију.

Знао сам да су спремни на све, али нисам знао и нисам веровао да ће се ићи тако далеко, да ће бити толико бескрупулозни и брутално фалсификовати број оболелих и умрлих. И да ће струка бити толико увучена да саучествује у тој обмани
- Знао сам да су спремни на све, али нисам знао и нисам веровао да ће се ићи тако далеко, да ће бити толико бескрупулозни и брутално фалсификовати број оболелих и умрлих. И да ће струка бити толико увучена да саучествује у тој обмани. Дакле, сада можемо одговорно рећи, нажалост постоје независне потврде тога. Број оболелих је скриван, умањиван, а вероватно и број умрлих да би се створила илузија о постојању услова за одржање избора. А да то не би било неконзистентно, и да би се ти избори одржали 21. јуна, онда су крајем маја и почетком јуна укинуте практично све забране, а одобрене су и матурске вечери, свадбе и окупљања са више стотина учесника. Дакле, све је било у функцији избора и стварања привида да избори могу да се одрже.

http://www.nspm.rs/hronika/djordje-...-ono-sto-govore-vlast-i-takozvana-struka.html
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top