Quantcast

Председниковање Александара Вучића

Poruka
22.802
Hor novosadske gimnazije na godišnjici SNS-a, pojedini roditelji nezadovoljni

Hor novosadske Gimnazije "Jovan Jovanović Zmaj" pevaće u nedelju, 27. oktobra na proslavi 11 godina Srpske napredne stranke u novosadskom Spensu, a pojedini roditelji su nezadovoljni zbog te odluke.
Jedan roditelj je ispričao da je gimnazijalcima rečeno da moraju da nastupaju jer od toga zavisi finansiranje hora, piše informativni portal 021.rs.
"Hor je jedan od najboljih u Novom Sadu. Imaju nastupe i u inostranstvu i na raznim takmičenjima, a sve to košta, što mi roditelji razumemo. Ali kako mogu deci da kažu da neće biti novca iz budžeta Grada ili Republike za putovanja na takmičenja i slično, ako ne budu pevali na mitingu naprednjaka. Bili smo zaprepašćeni kada nam je dete ovo ispričalo. Zar ih nije sramota da tako ucenjuju školu i hor i još da maloletnici moraju da pevaju nekoj stranci?", kazao je roditelj koji je insistirao na anonimnosti jer mu je dete maloletno.
Direktor te gimnazije Radivoje Stojković negirao je navode da je deci naloženo da nastupe na proslavi godišnjice "naprednjaka" i dodao da se radi o "redovnom komercijalnom nastupu" i da će "naprednjaci" to platiti.

http://rs.n1info.com/Vesti/a537260/Hor-novosadske-gimnazije-na-godisnjici-SNS-a-pojedini-roditelji-nezadovoljni.html
 

Top