Quantcast

Председниковање Александара Вучића

Branko Lori

Buduća legenda
Poruka
33.755
Ko je Marko Čadež, novi predsednik Privredne komore Srbije

Uhvaćen u Beogradu sa 12,3 grama kokaina.Pušten nakon intervencije nemačkog ambasadora sa kojim je bio u vezi.Upravo zbog te veze,izabran za predsednika PKS.Njegov ljubavnik ambasador,postaje Vučićev savetnik. Kursista i narkoman na čelu KomoreNovi predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež nema ni onoliko malo iskustva u privredi koliko je imao njegov prethodnik Željko Sertić. Nema ni visoku školsku spremu već čitav niz različitih kurseva. Bio je ljubavnik bivšeg nemačkog ambasadora Volframa Masa, koji ga je spasio od višegodišnje robije kada ga je beogradska policija uhapsila sa 12,3 grama čistog kokaina. Posle dva susreta sa premijerom Vučićem izabran je brzopotezno za predsednika PKS…

Odlaskom Željka Sertića u septembru 2014. na funkciju ministra privrede u Vladi Srbije, ostalo je upražnjeno mesto predsednika Privredne komore Srbije. Na Skupštini PKS-a održanoj 23. decembra 2014. za novog predsednika Komore izabran je dotadašnji potpredsednik Marko Čadež. Dobro upućeni izvori tvrde, međutim, da se najmanje dve nedelje pre održavanja Skupštine znalo ko će biti izabran za predsednika PKS-a.
Statutom Privredne komore Srbije predviđeno je da predsednika bira Skupština Komore, na predlog Upravnog odbora. Upravni odbor je elektronsku sednicu na kojoj je izabran Čadež održao tek 19. decembra, ali se već i pre toga znalo da on ima punu podršku ranijeg predsednika Komore i Sertića i premijera Vučića. Iako je po statutu Komora nezavisna u svom radu, na ovom primeru se vidi da je to samo mrtvo slovo na papiru. U stvarnosti, Čadež je za predsednika Privredne komore bio određen još daleko pre Sertićevog odlaska na ministarsku funkciju.
Zanimljivo je da ni dve nedelje po izboru za predsednika, Komora na svojoj zvaničnoj internet prezentaciji nije objavila biografiju Marka Čadeža, što je do sada bio običaj. Razlog je vrlo jasan: iz biografije bi javnost mogla da sazna ono što upućeni već odavno znaju, a to je da novi predsednik PKS-a nema nikakva iskustva u radu u privredi, a još manje da ima neophodne stručne kvalifikacije. Novi predsednik nema čak ni fakultetsku diplomu, pa iskusni privrednici danas tvrde kako je čak i Sertić, sa diplomom stečenom u petoj deceniji života i privrednim iskustvom koje se sastojalo samo od vođenja nekolicine mikro preduzeća bez zaposlenih i perspektive, bio stručniji.
Marko Čadež je rođen 1977. godine i najmlađi je predsednik Privredne komore Srbije u njenoj istoriji. U veoma šturoj biografiji, koja je procurela u javnost, stoji kako je zvanje diplomiranog menadžera komunikacija stekao na frankfurtskoj „Akademiji za marketing i komunikacije“ i to u svojoj 24. godini života, odnosno 2001. godine.
Da Vas podsetimo: Pred-predizborno prestrojavanje u vlasti i opoziciji
http://www.koreni.rs/kursista-i-narkoman-na-celu-komore/
 

Branko Lori

Buduća legenda
Poruka
33.755

zlatko01

Elita
Poruka
19.452
Direktno.rs

29. 06. 2020.18:3427

Vučić prelomio: Jorgovanka premijerka, Mali guverner!
Kako Direktno.rs saznaje, Aleksandar Vučić odlučio je da će u novoj Vladi premijerka biti Jorgovanka Tabaković, koja je od 2012. guvernerka Narodne banke Srbije, a Siniša Mali, bivši gradonačelnik i ministar finansija, sešće na njeno mesto i postaće guverner!

https://direktno.rs/politika/284419/vucic-prelomio-jorgovanka-premijerka-mali-guverner.html

kakve ljigave i lopovske face
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.