U svemu ovome u Srbiji, u toj srpskoj tragediji, svaki idiot qurta i murta misli da je popio svu pamet sveta. I onda ga zivot batina, i batina, i batina... Ali svako bi od vas da bude Vuk Jeremic. Pa ne moze da budete on. On ima specijalnu namenu, BIA ima specijalnu namenu, a, mi obicni ljudi bole nas i za vas, i za vasa ludila, i za njihove specijalne namene. Vas su taje i maje ucili da ste specijalni, i da mozete da njateke bilo kome i bilo sta.
Srbija nema sansu. Sa ljudima koji su UVEK najpametniji, gde god da se pojave, i koji sve znaju. I zato je ovakvo rasulo u drzavi. Jer taj neko UVEK mora da bude najpametniji. Pa dobro... Budite. Bez nas. Glupih.
Koliko sam ovakvih kao ovaj tocak video u Srbiji... Muka mi od njih. Dolaze, pitaju, traze pomoc, a kad im pruzis, onda se pitaju koja je tu moja korist, gde je tu moj interes, a na kraju oni mene pocnu da savetuju. Kazu da ja bas i ne shvatam. OK.
Odes u Slovacku, i deres se na sav glas da si najbolji na svetu, i da si jaci i od Sudbine. Otvaras teme, 10 na dan, jer si neki bitan faktor, ili ti se tako cini..
Bolestan ego trip. Boild. Iebiga.
_nobody_