Predsednik Vučić: Veoma dobar razgovor sa Putinom, razgovarali smo kako da rešimo pitanje NIS-a! Potvrdio sam posetu Rusiji početkom maja

Тихи

Starosedelac
Banovan
Poruka
178.059
Predsednik Vučić: Veoma dobar razgovor sa Putinom razgovarali smo kako da rešimo pitanje NIS-a! Potvrdio sam posetu Rusiji početkom maja
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas telefonom sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom.

- Upravo sam završio razgovor. Imali smo dobar, sadržajan, odličan razgovor o svim važnim bilateralnim pitanjima naše saradnje. Govorili smo o poltiičkoj saradnji, o tome kako je neophodno da međuvladine komisije nastave da rade, o daljem unapređenju ekonomske saradnje, saradnje sa ruskim želetnicama, o onome što je za nas od izuzetnog značaja, pre svega kako i na koji način da pre 31. maja skopimo gasni aranžman, kako i na koji način da rešimo pitanje NIS imajući u vidu američke sankcije. I o svim važnim pitanjima, jedno je bilo i situacija u regionu. Preneo sam mu poruku predsednika Dodika. Putin razume situaciju, vidi poteze i pokušaje poteza predstavnika u BiH, razume ih sa jednim ciljem a to je da se sruši Dodik. I Ruska Federacija je uvek prožala podršku Republici Srpskoj. Moram da kažem da su ljudi u Srbiji zabrinuti zbog pokušaja obojene revolucije i o tome smo razgovarali. Zahvalio se na tome što ruski zvaničnici ne podržavaju obojenu revoluciju. Imao je jsan i precizan stav po tom pitanju. Rusija vidi šta se događa. Za mene je bila posebna čast da potvrdim posetu Ruskoj Federaciji. Biću na čelu srpske delegacije biću početkom maja i sa ponosom predstavljati Srbiju - rekao je predsednik posle telefonskog razgovora sa Putinom.

Uz video snimak koji je objavio na zvaničnom Instagram nalogu predsednik je napisao "Veoma dobar razgovor sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Vladimirovičem Putinom o svim važnim pitanjima naše bilateralne saradnje i potvrda predstojećeg susreta 9. maja u Moskvi."

https://www.kurir.rs/vesti/politika/9606875/vucic-razgovarao-telefonom-sa-putinom

Opa Djurdjo

Vucic je definitivno iz Sorosevog Tabora preleteo u Tramp-Putin-Orbanov tabor z:D

Poslednja izmena:
Slika sa posete Rusiji
GlLjfn0XcAAnvH2.jpg

Путин и Вучић договорили су наставак јачања односа Русије и Србије 7. март 2025, 16:30 РТ НА РУССКОМ

Током телефонског разговора, руски и српски председници Владимир Путин и Александар Вучић договорили су даље јачање билатералних односа.

67caf748ae5ac9661d3e021a.jpg

Gettyimages.ru

Ову информацију је пренела прес служба Кремља.

Напомиње се да су Путин и Вучић истакли заједничку посвећеност даљем јачању руско-српског стратешког партнерства, заснованог на духовним, културним и историјским везама између народа две земље.

Уз то, Путин је срдачно честитао Вучићу 55. рођендан. Лидери две земље договорили су наставак контаката на различитим нивоима.

Nešto nisam video da si postavio i ovu vest?

ŠOK OBRT TRAMPA! Oštro reagovao nakon ruskog silovitog napada na Ukrajinu i ZAPRETIO KREMLJU: "Odmah pređite za sto dok ne bude kasno"​

Američki predsednik Donald Tramp rekao je da razmatra nove sankcije i carine Rusiji nakon talasa udara na Ukrajinu preko noći.

Malopre trebujem AdBlue tečnost, kažu mi na NIS pumpi: "Jao pa ključevi od noćne smene, treba tražiti ključeve, drž-ne-daj."

Izgleda da zavesa uskoro pada na to preduzeće.

Ko krene na Napoleona - iz mesta je nagrabusio

prodaj tog dizelasa

adblue kristalizuje i haba karike motora na kraju ga unisti

kupi benzinca

Back