DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 50.538
Treba da idu na dozivotnu robiju koliko su oni Srbiju zavili u crno.Treba da podnesu svi ostavke i da se ne hvataju vise vlasti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba da idu na dozivotnu robiju koliko su oni Srbiju zavili u crno.Treba da podnesu svi ostavke i da se ne hvataju vise vlasti.
Ma treba da se maknu iz vidokruga ljudi zauvek, i da se vise nikad ne vrate na vlast, ni u javnost, i ne ponovi ovako nesto. I sve ove godine stradanja i strahovlade, sto su ljudima zuc pojeli da su groblja ionako puna.Treba da idu na dozivotnu robiju koliko su oni Srbiju zavili u crno.
jedino jos nije opisivao buduce zatvorske dane u Zabeli...nadam se, da ce tu jednog dana da se preseliПредседник је ко Вегета. У све се меша.
Zabela je previše blaga kazna za njegajedino jos nije opisivao buduce zatvorske dane u Zabeli...nadam se, da ce tu jednog dana da se preseli
Укратко.. Живот у Србији је испод надстрешнице.
pa i ovo bi stajalo da nisu natovarili, tragedijaJa ne mogu da verujem da niko od njih nema dovoljno savesti da dobrovoljno napuste funkcije.
Još jednom hvala Tile, moje terase pola nema koliko je stara i evo, još stoji.
Председник Вучић: Тражим политичку, а пре тога кривичну одговорност за трагедију у Новом Саду
https://rts.rs/vesti/politika/55714...i-sad-zeleznicka-stanica-pad-nastresnice.html
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se javnosti u 20 sati
![]()
https://www.euronews.rs/srbija/poli...dar-vucic-obratice-se-javnosti-u-20-sati/vest
Šta očekujete od obraćanja? Priču o odgovornima ili negiranje odgovornosti?
Nije ovdje samo statičar u pitanju, sada kada znamo više, ispada da je ovdje zakazalo na nekoliko razina.Statičar ide u zatvor.
Nije ni Dacic nista bolji a zbog cega se ona ljiga smejala?Ko je kriv odje ovoga puta vucko? Jel su opet Crnogorci krivi Dacicu?
Nije ni Dacic nista bolji a zbog cega se ona ljiga smejala?
A Toma Mona nista, pa on je bio tad ministar kad je to radjeno!
Ljudi dragi, botina sam koliko sam dug i širok, ali zbog ovog upisa je čak i meni neugodno.Велика трагедија а опозција као и увек користи ситуацију да би се обрачунала са властима , не би не чудило , али уопште ме не би чудило да ово није урадила дирвезантска група ткз опозционара ..обзиром на ово што су радили и раде у Аранђеловцу а у медијима је било испраћено.. типа, завртање водоводне мреже и изазивање пожара ..онда ме не би чудило да исто раде свуда и да су ово наменски урадили , диверзиом а по ко зна чијем налогу .
Ne znam za Aranđelovac, ali za tebe preporuka u Beogradu je Palmotićeva, Drajzerova, Skela i dr Laza. Od ostatak Srbije znam Kovin, Vršac i Gornja Toponica. Mislim da ti i ne treba zdravstvena kartica, samo se pojavi.Велика трагедија а опозција као и увек користи ситуацију да би се обрачунала са властима , не би не чудило , али уопште ме не би чудило да ово није урадила дирвезантска група ткз опозционара ..обзиром на ово што су радили и раде у Аранђеловцу а у медијима је било испраћено.. типа, завртање водоводне мреже и изазивање пожара ..онда ме не би чудило да исто раде свуда и да су ово наменски урадили , диверзиом а по ко зна чијем налогу .
Stvar je u tome što ti to radiš iz zajebancije, na dobrovoljnoj osnovi, kao i mnogi drugi Hrvati.Ljudi dragi, botina sam koliko sam dug i širok, ali zbog ovog upisa je čak i meni neugodno.
Mislim da ti i ne treba zdravstvena kartica, samo se pojavi.
14Nije tragedija na gradjevini nego se obrusila nadstresnica na zeleznickoj stanici u Srbiji iz cista mira i poginulo je 13 osoba.
https://www.ozonpress.net/drustvo/kako-je-izgledala-zeleznicka-stanica-u-novom-sadu-nakon-obnove/Link do originala? Jedino čega ima je tvrdnja Nova S od pre par sati. Nešto iz odgovarajućeg vremenskog perioda?
Znam Grujane, ne pada mi na pamet zafrkavati se na ovakvim temama.Stvar je u tome što ti to radiš iz zajebancije, na dobrovoljnoj osnovi, kao i mnogi drugi Hrvati.
Ovo je plaćeno za ovu tamu. To im je profesija i za to od režima dobijaju novac.