A pa da, biće makljanja oko Tinta.
ala ce opozicija da se pendreci, ... zaista idu teska vremena za policiju, morace da bije narod za vucicev bonus koji je zaradio lobiranjem za RT
samo da znate sve pendrecenje je placeno unapred komandantu aljeku, tukla vas policija ili ne, placena je, a vama ako trebaju lekari morate privatno, i pare da imate kod sebe, nista veresija
Ко се побуни има да награбуси. А Европи треба литијум, па ће све да му аминује. То је рецепт према коме су се формирале и афричке и јужноамеричке диктатуре: елита извози природна богатства, зарађује грдне паре од којих плаћа систем, па систем ради за елиту, а не за народ, јер систему не треба порез од народа кад паре стижу од извоза сировине. И то је то, ћути и слушај, јер су сви ови одозго, домаћи и страни, у талу – наводи Мрдаљ за Данас.
jaoh robijo, jaoj lanci, jaoj robovlasnice siftaru, aljece musliu, ovo nema ni u africi
‘Ја се дичим што радим понекад и 24 сата. Не знам за профит, ја га не узимам, али се трудим да радим што више и тиме се поносим’. На то му је радница одговорила да она не би волела да њена деца раде 24 сата. ‘Можда ви не бисте волели, али ја бих волео да моја деца раде што више могуће’, одбрусио јој је премијер. ‘Само да раде’“.