Predsednik Vučić sutra govori o važnim temama: obraćanje javnosti zakazano za 18 časova

Ja da sam na Vučićevom mestu zabranio bih sve godišnje odmore u državnom sektoru dok ne završim govor.
Na šta to liči da Predsednik priča dok neko ladi muda u Grčku?
Ја да сам на његовом месту казнио би српске фирме које увозе камере лошег квалитета. Већ се десило да се сам избрише снимак камере са наплатне рампе.

Danas botujem za Vucica i sendvic, jer ne mogu da slusam ove iz opozicije, da.
pa eto ja priznajem da uvek sve poslednji saznam
Sto se tice godisnjog odmora, ti u Drzavnoj Sluzbi ne zasluzuju ni jedan dan istog, i sve sto imaju, Drzava im je dala. :kafa:
jes vi botovi cete ljudima da ukidate pravo na odmor, to bi bilo krsenje zakona o radu!
vi botovi vas rad niste regulisali zakonski, botujete za honorar ili sendvic, to nije zaposlenje, pa vama zato ne sleduje odmor, a drzavnim sluzbenicima sleduje

vama je aljek drzava, jedete njegov parizer sendvic i za bolje ne znate, presvisnucete kada njega sklonimo

Ја да сам на његовом месту казнио би српске фирме које увозе камере лошег квалитета. Већ се десило да се сам избрише снимак камере са наплатне рампе.
drzava=vucic je odgledala, a botovi neka zvacu svoje koje im je dao

kriminalac koji krije dokaze, a ne drzava, eto to je av; ubica ga je ucenio, logicno, da ako on padne., pada i av, i zato av krije dokaze, snimak, stiteci babica stiti i samoga sebe ucenjenog, to samo maloumni botovi ne kapiraju, ili su toliko jadni i bedni, da su zatupeli za svaku pravdu

Ja već imam erekciju.
😡

Sram te bilo, u takvom kontekstu pisati o Председникy Републике Србије, Господинy Председникy Александpy Вучићy.

tenor.gif

Pazi ga tu poput Petra Pana, veseli se kao malo dijete u svojoj 18 godina staroj Škodici, koju je koristio da u dva ujutro radnicima čistoće taksira burek.

🥰

Inače, @Grom_sa_neba! je pisao da na snimci iz koje je gornji gif potekao, Vučić (kako ga on posprdno naziva); divlja po autoputu slušajući mafijašku muziku!!!

:eek:

Znači "divlja" u Škodici staroj 19 godina.
Vozio sam jednom prilikom tetkovu staru Škodu kada je vraćao traktor sa sela, kada sam ubacio u prvu i krenuo, imao sam osjećaj da mi je prikačena kompozicija od 10 teretnih vagona.
Dijete od četiri godine na tricikliću vozi brže od te Škode, a ovamo ovaj kao "divlja".

😳

Poslednja izmena:
https://www.021.rs/story/Info/Srbij...ZoeMNs377muEGl4ENk_aem__N0btWC33qTH1jjP7ZCIFQ

Буде ли наш народ дозволио да се створи еколошка катастрофа копањем литијума боље и да не постојимо. Али мислим да ипак неће бити копања. Подиће се Србија и радиће гомњива мотка.
А ова Фекалија што народ Србије назива велеиздајницима и затуцаним кретенима ће одговарати за издају.

A pa da, biće makljanja oko Tinta.
ala ce opozicija da se pendreci, ... zaista idu teska vremena za policiju, morace da bije narod za vucicev bonus koji je zaradio lobiranjem za RT
samo da znate sve pendrecenje je placeno unapred komandantu aljeku, tukla vas policija ili ne, placena je, a vama ako trebaju lekari morate privatno, i pare da imate kod sebe, nista veresija

Ко се побуни има да награбуси. А Европи треба литијум, па ће све да му аминује. То је рецепт према коме су се формирале и афричке и јужноамеричке диктатуре: елита извози природна богатства, зарађује грдне паре од којих плаћа систем, па систем ради за елиту, а не за народ, јер систему не треба порез од народа кад паре стижу од извоза сировине. И то је то, ћути и слушај, јер су сви ови одозго, домаћи и страни, у талу – наводи Мрдаљ за Данас.

„Вучићу паре, Западу литијум, а Србима заставе преко очију и батине ако се побуне“

Устанак или нестанак: Вучић као колонијални управник и приватни лобиста Рио Тинта

jaoh robijo, jaoj lanci, jaoj robovlasnice siftaru, aljece musliu, ovo nema ni u africi

‘Ја се дичим што радим понекад и 24 сата. Не знам за профит, ја га не узимам, али се трудим да радим што више и тиме се поносим’. На то му је радница одговорила да она не би волела да њена деца раде 24 сата. ‘Можда ви не бисте волели, али ја бих волео да моја деца раде што више могуће’, одбрусио јој је премијер. ‘Само да раде’“.

Poslednja izmena:
Морамо сви одвојити времена да послушамо јер је оно што ће Председник Републике Србије, Господин Вучић објавити засигурно важно, и тиче се свих нас...

https://www.021.rs/story/Info/Srbij...ZoeMNs377muEGl4ENk_aem__N0btWC33qTH1jjP7ZCIFQ

Буде ли наш народ дозволио да се створи еколошка катастрофа копањем литијума боље и да не постојимо. Али мислим да ипак неће бити копања. Подиће се Србија и радиће гомњива мотка.
А ова Фекалија што народ Србије назива велеиздајницима и затуцаним кретенима ће одговарати за издају.
Uzmimo u obzir da se Ćutin najglatiji aktivista bacio na zaštitu životne sredine tek kad je ustanovio da Rio Tinto ne namerava da otkupi njegovo imanje.

...

Verovatno su se mnogi fanovi poput @Jugoslav Čvarak -a uzeleli tzv konferencija i obracanja javnosti...
E pa...samo za njih...stize nam najnovija od XYZ konferencija...

PREDSEDNIK VUČIĆ SUTRA GOVORI O VAŽNIM TEMAMA: Obraćanje javnosti zakazano za 18 časova​

https://www.kurir.rs/vesti/politika/4406496/vucic-se-obraca-naciji-u-ponedeljak-u-18-sati

Zasto se obraca sutra, a ne prekosutra?

Pa zato sto ce prekosutra repka koju je on ispratio u avion ispusiti svoje prisustvo na EURO24...

Pa bolje onda da se on obrati pre ispadanja nego posle...

...
ima li veze sa tim sevastopolj i ubistvo djece na plazi ?

...

Verovatno su se mnogi fanovi poput @Jugoslav Čvarak -a uzeleli tzv konferencija i obracanja javnosti...
E pa...samo za njih...stize nam najnovija od XYZ konferencija...

PREDSEDNIK VUČIĆ SUTRA GOVORI O VAŽNIM TEMAMA: Obraćanje javnosti zakazano za 18 časova​

https://www.kurir.rs/vesti/politika/4406496/vucic-se-obraca-naciji-u-ponedeljak-u-18-sati

Zasto se obraca sutra, a ne prekosutra?

Pa zato sto ce prekosutra repka koju je on ispratio u avion ispusiti svoje prisustvo na EURO24...

Pa bolje onda da se on obrati pre ispadanja nego posle...

...
ocel dramaticno da se obrati javnosti ?

Вучићева конференција је историјска. Апсолутно поткрепљена чињеницама и чврстим аргументима. Незнање које влада Србијом је фасцинантно и Богу хвала да је чињеницама нацртао шта морамо да радимо ако хоћемо да опстанемо. Наравно, ми смо мајстори да сваку шансу уништимо, али уздам се да ће мудрост ипак преовладати.

Back