Председник Вучић: Ово је напад на државу, разоружаћемо све, у свакој школи биће полицајац

Na jučerašnjoj konferenciji detalje o dečaku i njegovom zdravstvenom stanju pročitao je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a Letica kaže da je velika odgovornost i na medijima.

„Ono što Vučić radi je obično politizacija, iskorišćavanje tragedije u političke svrhe. On to pokazuje da bi pokazao da kontroliše situaciju i pokazuje potpuno nepoznavanje zakona. A oni koji su mu to dali počinili su krivično delo. To je ono što Vučić radi. To pokazuje kako političari mogu da politizuju i ovakve tragedije, to je sramotno“, zaključio je Letica, prenosi Indeks.

https://www.danas.rs/svet/region/ov...-obavestajne-agencije-o-tragediji-u-beogradu/

Nije mu prvi put, Marjanovice su zavili u crno...

Masakr koji se dogodio u Beogradu za N1 je prokomentarisao bivši rukovodilac operacija Sigurnosno-obaveštajne agencije Ante Letica.

Govoreći o tragediji koja se dogodila u Srbiji, Letica je rekao da ne zna šta je povod za objavljivanje „liste ubistava” koju je sačinio maloletni ubica, ali da pretpostavlja da je njome trebalo da se skrene pažnja na razloge i motive.
„I mediji i javnost žele što više detalja, ali to može biti kontraproduktivno za istragu, iako je ovde sve jasno. Ubica je tu, pronađeno je oružje, patroni… Još nešto bih naglasio. „Veoma je loše se isšlo sa imenima, njegovo puno ime, imena roditelja, fotografije… Sve ovo otkrivanje detalja radi zadovoljenja želja javnosti može biti kontraproduktivno i za istragu i zato što se delo može ponoviti“

Pa i taj lopov ako je razoruzan onda i nije opasan lopov,ako je neko posten covjek nema cega da se plasi pa ni lopova,a ako se bas plasi moze da kupi pit bula,rotvajlera,kangala itd i rijesena stvar

Ipak je pas bolja odbrana,od motke
Da li se ti drogiraš?
Lopov razoružan? Misliš da će neko ko se svakako ne drži zakona poštovati zakon koji zabranjuje oružje? Pa samo će mu olakšati jer ako zna da ti poštuješ zakon, on nema razloga da se plaši od tebe, a on svakako ima oružje.
U Americi Njujork i Čikago imaju najstrože zakone o zabrani oružja, a imaju najviše ubistava. Povremeni slučajevi masovnih ubistava se događaju gde? U školama, crkvama... tzv. "gun free" zonama. Zašto neko ne zapuca na ljude na nekom sajmu oružja? Zato što bi bio samleven u sledećoj sekundi.
Pošten čovek nema čega da se plaši? Jbt, postoje i nepošteni ljudi, kriminalci, ako nisi znao.

Pa i taj lopov ako je razoruzan onda i nije opasan lopov,ako je neko posten covjek nema cega da se plasi pa ni lopova,a ako se bas plasi moze da kupi pit bula,rotvajlera,kangala itd i rijesena stvar

Ipak je pas bolja odbrana,od motke

pošten čovek ne treba da se plaši lopova? kupit će psa i rešena stvar? vrh!
Da li se ti drogiraš?
Lopov razoružan? Misliš da će neko ko se svakako ne drži zakona poštovati zakon koji zabranjuje oružje? Pa samo će mu olakšati jer ako zna da ti poštuješ zakon, on nema razloga da se plaši od tebe, a on svakako ima oružje.
U Americi Njujork i Čikago imaju najstrože zakone o zabrani oružja, a imaju najviše ubistava. Povremeni slučajevi masovnih ubistava se događaju gde? U školama, crkvama... tzv. "gun free" zonama. Zašto neko ne zapuca na ljude na nekom sajmu oružja? Zato što bi bio samleven u sledećoj sekundi.
Pošten čovek nema čega da se plaši? Jbt, postoje i nepošteni ljudi, kriminalci, ako nisi znao.

SRBI ZAŠTITE SEBE SVOJU DRŽAVU I PORODICE!

pošten čovek ne treba da se plaši lopova? kupit će psa i rešena stvar? vrh!

SRBI ZAŠTITE SEBE SVOJU DRŽAVU I PORODICE!

Postoje raznorazni ljudi,ali proces razoruzavanja stanovnistva je proces koji traje godinama , nece to preko noci Ici.

Uzeti svima oruzje i dobrima i losima.Mogu ga samo nositi sluzbena lica,znaci oni kojima je to u opisu posla.Sta ce nekom oruzje,besmisleno

Ta prica ne pije,vodu strahuju od lopova, mit obicni.Pa i da nekom lopov uzme tih par hiljada eura jel to vrijedno toga da neko likividira tog lopova i spasi svoju kao ugrozenu imovinu,taj neko ce provest zivot ur
zatvoru,zbog cega zbog par hiljada eura,pa i da je 100 hiljada evra nije vrijedno robije.A ovo nije Amerika da zakon dozvoljava ugrozenom domacinu da u svom dvoristu likvidira razbojnika,za to se ovdje ide u zatvor

Postoje raznorazni ljudi,ali proces razoruzavanja stanovnistva je proces koji traje godinama , nece to preko noci Ici.

Uzeti svima oruzje i dobrima i losima.Mogu ga samo nositi sluzbena lica,znaci oni kojima je to u opisu posla.Sta ce nekom oruzje,besmisleno

oružje je moje pravo, kao i pravo na slobodno mišljenje, verovatno tebi i to besmisleno.
NEĆETE USPETI, NIKAD!
NE DAMO SVOJE ORUŽJE! MI POŠTENI NEOSUDJIVANI I ČASNI GRADJANI SRBSKOG DRUŠTVA!
a pogotovo ne u zemlji gde predsednik čini KRIVIČNA DELA!

oružje je moje pravo, kao i pravo na slobodno mišljenje, verovatno tebi i to besmisleno.
NEĆETE USPETI, NIKAD!
NE DAMO SVOJE ORUŽJE! MI POŠTENI NEOSUDJIVANI I ČASNI GRADJANI SRBSKOG DRUŠTVA!
a pogotovo ne u zemlji gde predsednik čini KRIVIČNA DELA!

Da tvoje pravo da roknes nekoga ili da tebi neko to uradi pa tu jedan zivot ide 2 m pod zemljom a drugi na robiju.I kakvo ti je crno pravo i kakva ti je maloumna racunica.

Oruzje nikad ne proizvodi 2 plusa,nego uvijek 2 minusa.

Da tvoje pravo da roknes nekoga ili da tebi neko to uradi pa tu jedan zivot ide 2 m pod zemljom a drugi na robiju.I kakvo ti je crno pravo i kakva ti je maloumna racunica. Oruzje nikad ne proizvodi 2 plusa,nego uvijek 2 minusa.

samoodbrana.
jer će zlikovac UVEK imati oružje, jer o kazni i zločinu ne razmišlja.
najmanje kriminala ima TEXAS u SAD , zašto? pa zato što su svi kriminalci otišli u države
sa zabranom nošenje oružja!

ozbiljno? ti bi da ZLOČINAC živi a ja da mrem? a?
ko napadne mene i moju porodicu i moju državuk
DA BIĆE MINUS ODMAH DA ZNA!

samoodbrana.
jer će zlikovac UVEK imati oružje, jer o kazni i zločinu ne razmišlja.
najmanje kriminala ima TEXAS u SAD , zašto? pa zato što su svi kriminalci otišli u države
sa zabranom nošenje oružja!

Njih ce vremenom biti sve manje naouruzanih,a opet Srbija je mnogo manja od Amerike,tako da ce taj proces ici brze,al opet zahtjeva godine

Back