Predsednik USA Donald Tramp - diskusija o Trampu

Archivbrief aus Kallstadt: Bayern hat Donald Trumps Großvater ausgewiesen

Ko razume Nemački može da posluša na youtube gde je rođen deda od Trampa.Rođen je u Bajernu
u mestu Kallstadt.
To mesto, varosica je u pokrajini Pfalz ( pradeda je imao vinograd) u Bavarskoj nema vinograda, ali zasto je sada vazno
iz kog je tacno mesta Trampov deda koji sa 16 godina odlazi u Ameriku?

- - - - - - - - - -

Isto je bilo i dok je prvi crnac u Beloj kući bio... A mi se radovali da im napokon crnac bude predsednik.

Ali i on je isto morao da se pokloni... I isto je njihovu politiku mora oda sprovodi...

3f78f0cd9d83ba3d3399bf40e97b9f07.jpg
Ja nisam bila u Jerusalimu, ali bih se svakako ia ja poklonila. Pa i ovi koje ti biras isto bi uradili kao i Hussein ili Bil,.

Mislim ja- da su svi izuzev Trampa malo preterivali u provociranju Rusije...

И ја исто.
А што се Трампа тиче једино евентуални проблем са њим је што је он мало професионално деформисан тј. човек послован/трговац а не политичар или политикант и он само гледа ШТА СЕ ЊЕГОВОЈ ЗЕМЉИ ИСПЛАТИ А ШТА НЕ........

И ја исто.
А што се Трампа тиче једино евентуални проблем са њим је што је он мало професионално деформисан тј. човек послован/трговац а не политичар или политикант и он само гледа ШТА СЕ ЊЕГОВОЈ ЗЕМЉИ ИСПЛАТИ А ШТА НЕ........
Pa imaš ti tamo i budala što misle da im se isplati da privociraju i iscrpljuju Rusiju¿¡

To mesto, varosica je u pokrajini Pfalz ( pradeda je imao vinograd) u Bavarskoj nema vinograda, ali zasto je sada vazno
iz kog je tacno mesta Trampov deda koji sa 16 godina odlazi u Ameriku?

- - - - - - - - - -

Ja nisam bila u Jerusalimu, ali bih se svakako ia ja poklonila. Pa i ovi koje ti biras isto bi uradili kao i Hussein ili Bil,.

Zašto je važno-radi istine. Vraća se iz Amerike i ne daju mu državljanstvo.Razlog: nije služio vojsku.

Back