Predsednik Srbije večeras se obraća građanima Srbije: Vučić gost emisije Hit tvit na TV Pink

protesti protiv parizera u najavi :p
Funny%20cat%20GIF%20%E2%80%A2%20Young%20cat%20stole%20two%20big%20ass%20sausages%20and%20she%27s%20clearly%20proud%20of%20her!%20%5Bok-cats.com%5D.gif

Znam da je prosečnom građaninu drago što su neke osnovne namirnice pojeftinile. Svima je laknulo što cene padaju.
(Keti, 17. septembar 2023 21:39) # Link komentara
Preporučujem(+421)Ne preporučujem (-512)

Značajan pad cena
(Sanja, 17. septembar 2023 21:38) # Link komentara
Preporučujem(+410)Ne preporučujem (-499)

Radujem se ovom novom pojeftinjenju namernica.
(Sara, 17. septembar 2023 21:36) # Link komentara
Preporučujem(+396)Ne preporučujem (-499)

veća i bolja pojeftinjenja.
(Milenko, 17. septembar 2023 21:36) # Link komentara
Preporučujem(+371)Ne preporučujem (-475)

To je istina, ja sam lični svedok da ljudi kupuju. Ja to prvi jedem jer volim a cena je dosta bolja!
(Zoran, 17. septembar 2023 21:30) # Link komentara
Preporučujem(+468)Ne preporučujem (-573)

Povećanje plata i penzija će doprineti boljem kvalitetu života za mnoge. Očekujemo sa nestrpljenjem realizaciju ovih obećanja.
(Aleksej, 17. septembar 2023 21:29) # Link komentara
Preporučujem(+461)Ne preporučujem (-525)

ored političkih poteza, važno je da lideri pokažu svoju ljudsku stranu i bliskost sa običnim ljudima
(Ivana, 17. septembar 2023 21:28) # Link komentara
Preporučujem(+336)Ne preporučujem (-504)

Obećanje da će prosečna penzija biti najmanje 390 evra krajem sledeće godine je izuzetno ohrabrujuće.Ovo je primer kako se odgovorno rukovodi ekonomijom zemlje.
(Aljoša, 17. septembar 2023 21:28) # Link komentara
Preporučujem(+426)Ne preporučujem (-521)

Napredak ka prosečnoj plati od 840 evra do kraja godine je impresivan i obećavajuć.
(Darko, 17. septembar 2023 21:26) # Link komentara
Preporučujem(+323)Ne preporučujem (-528)

:hahaha:

Znam da je prosečnom građaninu drago što su neke osnovne namirnice pojeftinile. Svima je laknulo što cene padaju.

Značajan pad cena

To je istina, ja sam lični svedok da ljudi kupuju. Ja to prvi jedem jer volim a cena je dosta bolja!

Povećanje plata i penzija će doprineti boljem kvalitetu života za mnoge. Očekujemo sa nestrpljenjem realizaciju ovih obećanja.

ored političkih poteza, važno je da lideri pokažu svoju ljudsku stranu i bliskost sa običnim ljudima

Obećanje da će prosečna penzija biti najmanje 390 evra krajem sledeće godine je izuzetno ohrabrujuće.Ovo je primer kako se odgovorno rukovodi ekonomijom zemlje.

Napredak ka prosečnoj plati od 840 evra do kraja godine je impresivan i obećavajuć.

Republika Botoslavija
Predsednik Republike @Jugoslav Čvarak

...

Značajan pad cena

Đilasova botovska mašinerija radi dan i noć, prati na tri monitora, ne trepće.
Radni dan počinje u šest ujutro, namaže čm*ar mašću protiv hemoroida i lupaj minuse, teraj ceo dan za tastaturom.

A ne gledate Pink?
A?
Ne gledam TV , osim kad sam u gostima, inace bih poludeo, ili bih imao veliki pritisak...
Zivot bez TV jeste neoportunisticki, sto donosi gubljenje nekih prilika za dresiranje i okoriscenje, ali za logiku , za um, za ljudskost , za unutrasnju srecu je mnogostruko zdraviji.

Jedino sto te posle ne razumeju ovi sto gledaju TV, a na zalost ti razumes njih, ovo drugo je ustvari najgora posledica toga sto ne gledas TV...sto razumes do kog nivoa degradacije moze da dovede drustveni sistem, pri tome ne mislim na drzavni sistem, nego bas na peru miku lazu i njihove svakodnevne mozgotarije.

Od coveka koji gleda svoj posao odjednom postajes elitista samo zato sto ne zelis da ugusis zdrav razum, onaj o kome su vam pricali mozda dok ste bili mali da je postojao kod ljudi...
I moras strogo da pazis na postupke, jer zamisli znas da otvoris americku bravu , ona sto se okrece i nema kvaku , dok ostali blenu u to kao tele ...na takve nijanse mora da pocnes da pazis...to te ofira, posle te kinje zbog toga....

Pink = Vucicev Piknik.. :mrgreen: :cool:
Vucicev je i pink i prva i rts i preko marica je i happy.....
Jos kad pocnu da povezuju Marica sa BI|A i sluzbama, jasno je sto je lako biti nesrbin, kad ti takav kroji sudbinu omladine i istaknutih , nataknutih pojedinaca..

Fokus, vrhunac prljavstine....

Nisam gledalac pa ne mogu ovako da se setim sta je kod prve jasno uocljiv argument za vucicevost...
RTS je umeren ali dosledan, koristi autoritet i sto je zanimljivo preko dnevnika, koji sluzi kao hrana , najuocljivije menja svest na dnevnom i trodnevnom nivou , a ja ne znam kako.
Znaci ja ne gledam dnevnik, ali primecujem promene ljudi koje izaziva dnevnik, sutra kad se sretnem sa ljudima u prevozu , na ulici...To nije mala promena, nesto im bas krupno promeni u glavi taj dnevnik, a posto nisam nijedan pogledao ima jako dugo, ne znam sta je, a kad gledam delove, vidim gnusno novinarstvo ali ne vidim NLP, ne vidim prajming, ne vidim sta to dovodi do tako naglih promena koje osetim sutradan...

Ne gledam TV , osim kad sam u gostima, inace bih poludeo, ili bih imao veliki pritisak...
Zivot bez TV jeste neoportunisticki, sto donosi gubljenje nekih prilika za dresiranje i okoriscenje, ali za logiku , za um, za ljudskost , za unutrasnju srecu je mnogostruko zdraviji.

Jedino sto te posle ne razumeju ovi sto gledaju TV, a na zalost ti razumes njih, ovo drugo je ustvari najgora posledica toga sto ne gledas TV...sto razumes do kog nivoa degradacije moze da dovede drustveni sistem, pri tome ne mislim na drzavni sistem, nego bas na peru miku lazu i njihove svakodnevne mozgotarije.

Od coveka koji gleda svoj posao odjednom postajes elitista samo zato sto ne zelis da ugusis zdrav razum, onaj o kome su vam pricali mozda dok ste bili mali da je postojao kod ljudi...
I moras strogo da pazis na postupke, jer zamisli znas da otvoris americku bravu , ona sto se okrece i nema kvaku , dok ostali blenu u to kao tele ...na takve nijanse mora da pocnes da pazis...to te ofira, posle te kinje zbog toga....
Znači gledaš Pink?
Znači družiš se sa onima koji gledaju Pink?

A da...
Zvali te u goste da očekujete po ekranu kase pojavi Žvaljavi Parizer-man?

Kako se nisam setio...

Back