Jugoslav Čvarak
Elita
- Poruka
- 21.749
protesti protiv parizera u najavi![]()

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
protesti protiv parizera u najavi![]()
Саће сви Кинези Руси Кореанци и Украинци да нагрну и покупују нам паризер па нећемо имати штада једемо
МонаТ
03/03/1980.
Trostruko slavlje.
Moj rođendan, predsednički, pobjeda na izborima.
![]()
![]()
Znam da je prosečnom građaninu drago što su neke osnovne namirnice pojeftinile. Svima je laknulo što cene padaju.
(Keti, 17. septembar 2023 21:39) # Link komentara
Preporučujem(+421)Ne preporučujem (-512)
Značajan pad cena
(Sanja, 17. septembar 2023 21:38) # Link komentara
Preporučujem(+410)Ne preporučujem (-499)
Radujem se ovom novom pojeftinjenju namernica.
(Sara, 17. septembar 2023 21:36) # Link komentara
Preporučujem(+396)Ne preporučujem (-499)
veća i bolja pojeftinjenja.
(Milenko, 17. septembar 2023 21:36) # Link komentara
Preporučujem(+371)Ne preporučujem (-475)
To je istina, ja sam lični svedok da ljudi kupuju. Ja to prvi jedem jer volim a cena je dosta bolja!
(Zoran, 17. septembar 2023 21:30) # Link komentara
Preporučujem(+468)Ne preporučujem (-573)
Povećanje plata i penzija će doprineti boljem kvalitetu života za mnoge. Očekujemo sa nestrpljenjem realizaciju ovih obećanja.
(Aleksej, 17. septembar 2023 21:29) # Link komentara
Preporučujem(+461)Ne preporučujem (-525)
ored političkih poteza, važno je da lideri pokažu svoju ljudsku stranu i bliskost sa običnim ljudima
(Ivana, 17. septembar 2023 21:28) # Link komentara
Preporučujem(+336)Ne preporučujem (-504)
Obećanje da će prosečna penzija biti najmanje 390 evra krajem sledeće godine je izuzetno ohrabrujuće.Ovo je primer kako se odgovorno rukovodi ekonomijom zemlje.
(Aljoša, 17. septembar 2023 21:28) # Link komentara
Preporučujem(+426)Ne preporučujem (-521)
Napredak ka prosečnoj plati od 840 evra do kraja godine je impresivan i obećavajuć.
(Darko, 17. septembar 2023 21:26) # Link komentara
Preporučujem(+323)Ne preporučujem (-528)
![]()
Slika baš izgleda gospodski.
Đilasova botovska mašinerija radi dan i noć, prati na tri monitora, ne trepće.Znam da je prosečnom građaninu drago što su neke osnovne namirnice pojeftinile. Svima je laknulo što cene padaju.
(Keti, 17. septembar 2023 21:39) # Link komentara
Preporučujem(+421)Ne preporučujem (-512)
Značajan pad cena
(Sanja, 17. septembar 2023 21:38) # Link komentara
Preporučujem(+410)Ne preporučujem (-499)
Radujem se ovom novom pojeftinjenju namernica.
(Sara, 17. septembar 2023 21:36) # Link komentara
Preporučujem(+396)Ne preporučujem (-499)
veća i bolja pojeftinjenja.
(Milenko, 17. septembar 2023 21:36) # Link komentara
Preporučujem(+371)Ne preporučujem (-475)
To je istina, ja sam lični svedok da ljudi kupuju. Ja to prvi jedem jer volim a cena je dosta bolja!
(Zoran, 17. septembar 2023 21:30) # Link komentara
Preporučujem(+468)Ne preporučujem (-573)
Povećanje plata i penzija će doprineti boljem kvalitetu života za mnoge. Očekujemo sa nestrpljenjem realizaciju ovih obećanja.
(Aleksej, 17. septembar 2023 21:29) # Link komentara
Preporučujem(+461)Ne preporučujem (-525)
ored političkih poteza, važno je da lideri pokažu svoju ljudsku stranu i bliskost sa običnim ljudima
(Ivana, 17. septembar 2023 21:28) # Link komentara
Preporučujem(+336)Ne preporučujem (-504)
Obećanje da će prosečna penzija biti najmanje 390 evra krajem sledeće godine je izuzetno ohrabrujuće.Ovo je primer kako se odgovorno rukovodi ekonomijom zemlje.
(Aljoša, 17. septembar 2023 21:28) # Link komentara
Preporučujem(+426)Ne preporučujem (-521)
Napredak ka prosečnoj plati od 840 evra do kraja godine je impresivan i obećavajuć.
(Darko, 17. septembar 2023 21:26) # Link komentara
Preporučujem(+323)Ne preporučujem (-528)
![]()
Sigurni glasovi. Samo ti izbori da budu do nove godine. Dotle traje bolja ugrad... cena.Al će do izbora da se hasa, a posle pa šta bude neka bude.![]()
Kakve su ovo brojke? Koliko moze parizera od kilo da se kupi sa platom.
A ne gledate Pink?On je svaki drugi dan na pinku....
Kakve su ovo brojke? Koliko moze parizera od kilo da se kupi sa platom.
Ova je sa povrćem. Nije precednička. Ovo je opoziciona.
Maco prijatno! Ti znas sta valja!
Ne gledam TV , osim kad sam u gostima, inace bih poludeo, ili bih imao veliki pritisak...A ne gledate Pink?
A?
Vucicev je i pink i prva i rts i preko marica je i happy.....Pink = Vucicev Piknik..![]()
![]()
Znači gledaš Pink?Ne gledam TV , osim kad sam u gostima, inace bih poludeo, ili bih imao veliki pritisak...
Zivot bez TV jeste neoportunisticki, sto donosi gubljenje nekih prilika za dresiranje i okoriscenje, ali za logiku , za um, za ljudskost , za unutrasnju srecu je mnogostruko zdraviji.
Jedino sto te posle ne razumeju ovi sto gledaju TV, a na zalost ti razumes njih, ovo drugo je ustvari najgora posledica toga sto ne gledas TV...sto razumes do kog nivoa degradacije moze da dovede drustveni sistem, pri tome ne mislim na drzavni sistem, nego bas na peru miku lazu i njihove svakodnevne mozgotarije.
Od coveka koji gleda svoj posao odjednom postajes elitista samo zato sto ne zelis da ugusis zdrav razum, onaj o kome su vam pricali mozda dok ste bili mali da je postojao kod ljudi...
I moras strogo da pazis na postupke, jer zamisli znas da otvoris americku bravu , ona sto se okrece i nema kvaku , dok ostali blenu u to kao tele ...na takve nijanse mora da pocnes da pazis...to te ofira, posle te kinje zbog toga....
Druzim se sa onima sto gledaju,Znači gledaš Pink?
Znači družiš se sa onima koji gledaju Pink?
A da...
Zvali te u goste da očekujete po ekranu kase pojavi Žvaljavi Parizer-man?
Kako se nisam setio...
A nisi mogao da okreneš ledja i da zapušiš uši?Druzim se sa onima sto gledaju,
Parizer se i pravi kao kobasica, pitaj Nemce...Maco prijatno! Ti znas sta valja!