Atomic™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 223.970
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
protesti protiv parizera u najaviosuđuju parizer
Nedelja vece...ruckovi nedeljni su gotovi...
Sad ce nesto za proliv...garant jeftin toalet papir ili tako nesto...
Mozda s Malim i Monom bude demonstrirao upotrebu istog...
...
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da se na listi nalazi 37 proizvoda koji će pojeftiniti, među kojima se nalaze i suncokretovo ulje, brašno, pasulj, kao i neki proizvodi namenjeni za higijenu.
Кад је могао Премијер једне Италије .. шта је блесирање Прдценика једне СврбијеNeka mi neko kaze da je sve ovo skrivena kamera i da su svi gradjani Srbije uhvaceni na foru...
Ovo Predsednik drzave?
...
Đilasu i Šolaku jedino preostaje da pojeftine SBB.
Medjutim tajkuni su to.![]()
Sad ce i Čeda da pojeftini makarone...
...
https://voca.ro/1eY8z4jIIlaUzadnje reči će mu biti: "zar i ti sine Đuriću?"
to će se desiti kad shvati da mu više niko ne tapše....
pojefinila solna kiselina![]()
protesti protiv parizera u najavi![]()
Lik je totalni psiho....Vučić o izborima: Zakazaćemo izbore za 4. mart ili za nedelju ranije
Upitan o zahtevu opozicije da se raspišu vanredni parlamentarni i beogradski izbori, Vučić je rekao da će „izbora biti svakako“ i da je on spreman.
On je istakao da je spreman da održi izbore do marta.
„Oni su rekli da žele izbore 4. marta, pred moj rođendan, hteli su da proslave moj rođendan još jednim porazom. Dakle, to znači do kraja ove godine. Znači tada bi bilo. Hteli su da kažu da budu raspisani za, ili pre toga. I sada kada se budu završile ove priče, ja ću im odgovoriti. Evo zakazaćemo izbore za četvrti mart ili za nedelju ranije“, rekao je Vučić i dodao da se u tom pismu navodi da „izbori mora da se raspišu do kraja godine“.
„Tako su oni naspisali, e sada da li su mislili na moj rođendan ili nešto drugo, uzeću u obzir i njihovu nepismenost i ja ću im izaći u susret. Nećete na silu da dođete na vlast…“, poručio je on.
@Jugoslav Čvarak isto će slaviti u tom periodu beše...
03/03/1980.Vučić o izborima: Zakazaćemo izbore za 4. mart ili za nedelju ranije
Upitan o zahtevu opozicije da se raspišu vanredni parlamentarni i beogradski izbori, Vučić je rekao da će „izbora biti svakako“ i da je on spreman.
On je istakao da je spreman da održi izbore do marta.
„Oni su rekli da žele izbore 4. marta, pred moj rođendan, hteli su da proslave moj rođendan još jednim porazom. Dakle, to znači do kraja ove godine. Znači tada bi bilo. Hteli su da kažu da budu raspisani za, ili pre toga. I sada kada se budu završile ove priče, ja ću im odgovoriti. Evo zakazaćemo izbore za četvrti mart ili za nedelju ranije“, rekao je Vučić i dodao da se u tom pismu navodi da „izbori mora da se raspišu do kraja godine“.
„Tako su oni naspisali, e sada da li su mislili na moj rođendan ili nešto drugo, uzeću u obzir i njihovu nepismenost i ja ću im izaći u susret. Nećete na silu da dođete na vlast…“, poručio je on.
@Jugoslav Čvarak isto će slaviti u tom periodu beše...
Vučić se na forumu skriva iza pseudonima @Jugoslav Čvarak@Jugoslav Čvarak isto će slaviti u tom periodu beše...