Predsednik Srbije večeras se obraća građanima Srbije: Vučić gost emisije Hit tvit na TV Pink

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
26.494
...

Kao repriza Srećnih ljudi il Boljeg života po 1000-ti put... :ceka:

Predsednik Srbije večeras se obraća građanima Srbije: Vučić gost emisije Hit tvit na TV Pink​

https://www.telegraf.rs/vesti/politika/3750806-vucic-veceras-gost-u-hit-tvitu

Samo sto Vucic nije ni Giga...ni Jataganac...vec metiljavi Jezdimir... 🤧
El tako @Jugoslav Čvarak -u ? :maca:

Sta li ce nam reci, da li ce reklamirati paštetu iz koje iskače ili zidarsko pivo ili makarone, sapun kabaš? :think:

Da li ce gostovati sam ili sa nekim ekspertom poput Jelene Akrapeuše ili Dare Bubamare...? :think:

Sto pitanja...nestprljivost raste...:zzzz:

...

...

Kao repriza Srećnih ljudi il Boljeg života po 1000-ti put... :ceka:

Predsednik Srbije večeras se obraća građanima Srbije: Vučić gost emisije Hit tvit na TV Pink​

https://www.telegraf.rs/vesti/politika/3750806-vucic-veceras-gost-u-hit-tvitu

Sta li ce nam reci, da li ce reklamirati paštetu iz koje iskače ili zidarsko pivo ili makarone, sapun kabaš? :think:

Da li ce gostovati sam ili sa nekim ekspertom poput Jelene Akrapeuše ili Dare Bubamare...? :think:

Sto pitanja...nestprljivost raste...:zzzz:

...
Najvece dostignuce sns hemije....parizer u prahu.

Parizer na tabli.

3418186_screenshot-23_ff.jpg

😡

Šta je falilo Uskokoviću, čovjeku koji je cijeli život radio, umro bolestan i maloj bebici ostavio krvavo zarađen stan.

😡

Tako i Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић, svaki dan izgara kako bi tebi i drugima ostala u naslijeđe jedna zdrava, normalna, čestita, poštena, Republika Srbija.
Taj čovjek vam vlastitim rukama gradi raj na zemlji po cijenu svoga zdravlja.

:(

Već sam ti prije neki dan napisao da bi se tekst o Leonidovoj smrti iz 300 mogao prenijeti na njega - da ovdje, u srpskoj zemlji, pod srpskim kamenom, mučenički ležim.

Onoga dana kada ga otrovne strelice njegovih mrzitelja dokrajče, zadnje riječi biti će mu - moje Srpkinje... moji Srbi... moja voljena Srbija...

😡

Šta je falilo Uskokoviću, čovjeku koji je cijeli život radio, umro bolestan i maloj bebici ostavio krvavo zarađen stan.

😡

Tako i Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић, svaki dan izgara kako bi tebi i drugima ostala u naslijeđe jedna zdrava, normalna, čestita, poštena, Republika Srbija.

Već sam ti prije neki dan napisao da bi se tekst o Leonidovoj smrti iz 300 mogao prenijeti na njega - da ovdje, u srpskoj zemlji, pod srpskim kamenom, mučenički ležim.

Onoga dana kada ga otrovne strelice njegovih mrzitelja dokrajče, zadnje riječi biti će mu - moje Srpkinje... moji Srbi... moja voljena Srbija...

AVtihrist NIKAD ne bi imao herca da stane ispred strele, koplja...i sl...on se ne zrtvuje vec sve daje prodaje izdaje...samo da bi usicario jos koju godinu na poziciji kolonijalnog upravnika...

...

😡

😡

zadnje reči će mu biti: "zar i ti sine Đuriću?" :p
to će se desiti kad shvati da mu više niko ne tapše....

Back