Predsednik Srbije obraća se naciji večeras u 20h. Razobličiće sve laži i podvale Kurtija, tvorca haosa na Kosmetu

Šta će nam Predsednik saopštiti večeras u 20h?

 • Skresaće moćnicima u lice

  glasova: 1 5,9%
 • Objaviće rat Kurtiju i povesti S.V.O.

  glasova: 0 0,0%
 • Saopštiće da su neodgovorni šverceri parizera izazvali incident

  glasova: 1 5,9%
 • Lupiće šakom o sto i zameniti piksle

  glasova: 0 0,0%
 • Reci će da je situacija teška i da ako ne predamo Kosovo ostaćemo bez Borče,Krnjače i Marinkove bare

  glasova: 0 0,0%
 • Najaviće sutrašnji sajam naoružanja i predstaviti najnoviji Žeksov oDron zvani Jovana Jeremić

  glasova: 2 11,8%
 • Reci će da niko ne sme da bije Srbe, sem SNS batinaša!

  glasova: 2 11,8%
 • Biće to istorijski govor posle kog kreće WW3

  glasova: 1 5,9%
 • Najaviće hitne sastanke sa pomocnikom zamenika asistenta Bele kuće

  glasova: 1 5,9%
 • Ama...baš ništa...

  glasova: 9 52,9%

 • Ukupno glasova
  17
A gdje je ono.. a šta bi ste VI (u)radili?
Lako je osudjivati druge i njihove postupke ali, šta je alternativa?? Ne vidim ovdje ni A od toga.

Kada padnu životi, odgovori se sami otvaraju..
Pozivam Aljbina Kurtija da se uključi u pregovore, uzdrži se od upotrebe naših uniformi na severu i spreči dalje gubitke života.
 

Stradala 3 Srbina​

"Ukupno 62 puta su koristili policiju protiv Srba. 56 etički motivisanih napada na Srbe. Da li će samo oni koje policija progoni, da bi izbegli hapšenje Kurtijeve policije naravno da pokušaju da učine nešto za sebe i svoje porodice. Ni na koji način ne želim da opravdam ubistvo albanskog policajca niti je to moguće pravdati. To jeste za svaku osudu i to je nešto što nije nikome potrebno, Kurti je glavni organizator haosa na KiM, i na to nema međutim. Sproveden je brutalan napad na njih i pitali smo se na početku zbog čega to Kfor ne radi, bilo bi manje žrtava. Prema našim informacijama kojima mi raspolažemo, trojica Srba potvrđeno sa KiM stradala. Dvojica sasvim izvesno od snajperske vatre, kada nije bilo neophodno da budu likvidirani. Dvojica su teško ranjena, a postoji bojazan da je i 4. lice stradalo".

20:11

O redosledu događaja na KiM​

"Govorićemo samo ono što se dogodilo, zatim ćemo dati ocenu svega toga. U ime republike Srbije, ali govoriti i o svim drugim stvarima. Noćas oko 02:56 minuta grupa Srba sa KiM postavila je dva kamiona kao barikade u Banjskoj na severu KiM. Zatim dolazi kosovska policija, koja pokušava da ukloni te barikade, tu dolazi do sukoba sa Srbima koji su barikade postavili i u tom sukobu je ubijen policajac.

U 08:57 prelazi Jarinje i Brnjak su zatvoreni, pucnjava i okršaj i dalje traju. u 10:15 Albanci saopštavaju da su četiri srpska grada zone terorističke operacije. Iako smo o tome govorili mnogo puta, iako sam svakoga dana i u Briselu i u Njujorku upozoravao da do svega ovoga može da dođe, malo ko je odlučio da sluša. Srbi i to ne ljudi iz centralne Srbije kako su lagali u prištinskim medijima, trpe Kurtijev teror
".
 
Vučić je rekao da ne opravdava ubistvo šiptarske okupatorske policije a smrt četvoro Srba nije ni pomenuo kao nešto što je proizvod njegove izdajničke politike prema Srbima na Kosovu i Metohiji.
Istorija će pokazati da je danas došlo vreme da se prebrojimo ko je izdao a ko želi da se bori za oslobođenje svete Srpske zemlje.
Gosodo Srbi vidite i sami da je predsednik Srbije pod sedativima i ne pokazuje nikakve emocije što je neki Srbin poginuo jer je on lažov i čovek koji je pustio Srbe na Kosovu niz Ibar prema Kraljevu.
 
Ovo je kraj i dokaz da je predsednik Srbije postao neprijatelj ratobornih Srba na Kosovu i Metohiji jer nije spreman da dozvoli da se Srbi izbore oružjem protiv okupatora.
Vreme je da ode sa vlasti sve drugo je propast kao sudbina Jermena.
Ebaga, do sad nije bio sad odjednom jeste....sta si zapaljiv toliko...
 

Back
Top