Predsednik Srbije koji je stao uz Ukrajinu dok mu se narod na Kosovu uništava je zločinački poduhvat

nesko101

Elita
Poruka
20.077
AUTORSKO
Braćo Srbi kao rođeni Kosovac daje mi za pravo da vam se obratim i kažem da se jednom otreznite i shvatite da predsednik Srbije neće samovoljno otići sa vlasti i prepustiti nekom Srpskom patrioti da zaštiti svoj okupirani narod.
Predsednik je bukvalno postao kao moja tetka gde kaže da se plaši šta će snaći Srbe na Kosovu a ko je doveo do takvog stanja nije mu bitno.
Šta bi sa vojnom silom koju hvali da je neuporedivo jača od one iz 1999 god.?
A kako je to jača kada ne sme ni vojni dron da upotrebi kada pucaju na Srpske civile?
STAO UZ UKRAJINU SA KURTIJEM NA PRESTO

Poslednja izmena od moderatora:
trebamo kao ukrajinci ?

ne vodi ratove koje ne mozes dobiti
Mi i jesmo Ukrajinci jer podržavamo svog predsednika koji je stao uz njih.
A stradamo na Kosmetu gore nego fizički jer kad pogineš niko ti ne može ništa više.
To je lepo ilustrovao ovih dana jedan Srbin pred šiptarskom sudijama kada mi je rekao da ga moli da prestanu da ih biju dok spavaju.

AUTORSKO
Braćo Srbi kao rođeni Kosovac daje mi za pravo da vam se obratim i kažem da se jednom otreznite i shvatite da predsednik Srbije neće samovoljno otići sa vlasti i prepustiti nekom Srpskom patrioti da zaštiti svoj okupirani narod.
Predsednik je bukvalno postao kao moja tetka gde kaže da se plaši šta će snaći Srbe na Kosovu a ko je doveo do takvog stanja nije mu bitno.
A kako je to jača kada ne sme ni vojni dron da upotrebi kada pucaju na Srpske civile?
STAO UZ UKRAJINU SA KURTIJEM NA PRESTO FAŠISTA.
Prvo prijatelju sredi Srpsku listu,odatle smrad dolazi,ne drži predavanje,motka usrana,vi se znate ko je kakav dole.
Posle toga je lako oterati ovu fukaru što je zsjahala Srbiju i pije joj krv.

Prvo prijatelju sredi Srpsku listu,odatle smrad dolazi,ne drži predavanje,motka usrana,vi se znate ko je kakav dole.
Posle toga je lako oterati ovu fukaru što je zsjahala Srbiju i pije joj krv.
Da sredim Srpsku listu kažeš a ti i dalje da održavaš Vučića na vlast?
Ovo tvoje tretiram kao čistu provokaciju.
Pa da li si normalan pa pitaj kako su prošli ljudi koji su pokušali skoro protiv Srpske liste.
Pa pretili su vlasniku Srpskog security guard koji ima stotine karatista i bildera sa sobom.Sa državom se ne može druže tako jel zmija se u glavu bije a ne u rep.

Da sredim Srpsku listu kažeš a ti i dalje da održavaš Vučića na vlast?
Ovo tvoje tretiram kao čistu provokaciju.
Pa da li si normalan pa pitaj kako su prošli ljudi koji su pokušali skoro protiv Srpske liste.
Pa pretili su vlasniku Srpskog security guard koji ima stotine karatista i bildera sa sobom.Sa državom se ne može druže tako jel zmija se u glavu bije a ne u rep.
Ja ga održavam,ja koji se trideset godina borim protiv kretena a vi sa Kosova ih čuvate na vlasti
Zabole mene za sve vas,u Kragujevcu je pun MUP Pećanaca,žive rade,uzeli hleb ljudima iz Šumadije i niko ih ne dira.Šta hoćeš,da ti ja branim dedovinu a tvoji da skandiraju Aco Srbine.
Ti si kao uvredjen,gde živiš,gde ti je dedovina,koliko si para uzeo za njive i livade,kada mi to odgovoriš budi uvredjen.
Nabroj mi tvoje komšije na Košarama a ja ću ti nabrojim 100 puta više kragujevčana.

Poslednja izmena od moderatora:
Dobro a onda kaži ti nama ko vodi zločinački poduhvat protiv građana Ukrajine a Ruskog porekla?
Putin ubija sve stanovnike Ukrajine, pa i Ruse. Sam Prigožin ti je rekao da oni zapravo tamo Ruse ubijaju i da je motiv cele invazije pljačka. Ruske priče o zaštiti nacionalnih manjina nemoj meni da serviraš jer si valjda imao vremena da ukapiraš da meni to ne možeš da prodaš.

Screenshot_20230905_170910_Facebook.jpg

AUTORSKO

Zamo mi vrlo dobro ne samo da ovaj ludak sa vlasti nikad sići neće, vrć vrlo dobro znamo da ovaj ni po cenu srpske krvi vlast napustiti neće.

Narativ ti nije mnogo dalji od toga da treba pustiti srpsku krv. Šta ti očekuješ od bilo koje srpske vlasti da uradi po pitanju Kosova?

A đe ti brate napaćeni kao rođeni Kosovac danas živiš?

AUTORSKO

Zamisli dogodi se vojni puč u Srbiji, digne se narod u Beogradu i ključni ljudi u policiji i vojsci odbiju naređenja i poslušnost i narod smeni vlast, kao što tako beše Slobu narod smenio. Revolucija.

I nekim čudom, prevart obrt, i tebe postave na najuticajnu funkciju u srpskoj politici. To postaneš taj čovek koji o svemu odlučuje pa i o Kosovu. Sedneš u Vučićevu fotelju i...

Šta bi ti uradio po pitanju Kosova? Kako bi rešio pitanje Kosova? Šta bi bio krajnji cilj i krajnji rezultat što se tiče Kosova i kako bi to ostvario?

Jel bi angažovao vojsku? Jel bi izvršio regrutaciju u Srbiji, pozvao dobrovoljce iz inostranstva? Jel bi grno dole vojsku, izvršio invaziju? Šta tačno? Šta bi ti uradio kako i ti ne bi postao i ostao kao ovaj izdajnii sada?

Zamo mi vrlo dobro ne samo da ovaj ludak sa vlasti nikad sići neće, vrć vrlo dobro znamo da ovaj ni po cenu srpske krvi vlast napustiti neće.

Narativ ti nije mnogo dalji od toga da treba pustiti srpsku krv. Šta ti očekuješ od bilo koje srpske vlasti da uradi po pitanju Kosova?

A đe ti brate napaćeni kao rođeni Kosovac danas živiš?
A gde bi ti voleo da bi mogao na ovoj temi da me potkuješ?

Zamisli dogodi se vojni puč u Srbiji, digne se narod u Beogradu i ključni ljudi u policiji i vojsci odbiju naređenja i poslušnost i narod smeni vlast, kao što tako beše Slobu narod smenio. Revolucija.

I nekim čudom, prevart obrt, i tebe postave na najuticajnu funkciju u srpskoj politici. To postaneš taj čovek koji o svemu odlučuje pa i o Kosovu. Sedneš u Vučićevu fotelju i...

Šta bi ti uradio po pitanju Kosova? Kako bi rešio pitanje Kosova? Šta bi bio krajnji cilj i krajnji rezultat što se tiče Kosova i kako bi to ostvario?

Jel bi angažovao vojsku? Jel bi izvršio regrutaciju u Srbiji, pozvao dobrovoljce iz inostranstva? Jel bi grno dole vojsku, izvršio invaziju? Šta tačno? Šta bi ti uradio kako i ti ne bi postao i ostao kao ovaj izdajnii sada?
Nema šta da se zamisli.
Smena vlasti milom ili silom uvek je bilo i biće u Srbiji.
Samo treba prvo da pocrkaju sve ove većinske kukavice Srpskog roda za par decenija najdalje.

A gde bi ti voleo da bi mogao na ovoj temi da me potkuješ?

Nema šta da se zamisli.
Smena vlasti milom ili silom uvek je bilo i biće u Srbiji.
Samo treba prvo da pocrkaju sve ove većinske kukavice Srpskog roda za par decenija najdalje.

Nema šta ko da te potkiva.

Šta bi ti uradio povodom Kosova?

Zar je stvarno tako teško pitanje na koje nemaš odgovor?

Nije on plaćen da nešto preduzima, njegovo je samo da obori srpsku vlast, o ostalom će drugi da odlučuju.

Plaćenik kažeš?

Hmmm...

SiAEj?

Dobro bar nije SNS sendvičar. Valjda je dobio više od sendviča i flašice vode. Nije se prodao za šaku kikirikija.

Nego, gde ja mogu da se prijavim za to plaćanje? Ja isto bih da rušim vlas u Beogradu pa ono, ako ima negde da se to plaća pa da se i ja prijavim. Neke pare da uzmem, a ne za badava stalno. Ja ni tu šaku kikirikija nisam dobio.

Ja bi se vala prodao ali samo skupo, ali mene niko nije hteo ni džabe da plati, a kamo li skupo. Ne da mi se.

Ne znaš ti šta oni nama rade vekovima unazad ! Kukaju i traže pomoć, prete, zaklinju ...

Nama Kosovo sa Šiptarijom ne treba, koji će nam, ali ovi dođu pa naprave zbrku ...

Šta nam bre rade vekovima? Slobodno kaži. Taksativno sve navedi, sve ću ja to pročitati i mnogi od nas neupućenih.

Ja sam čuo da oni sad imaju neke duple plate, dupla primanja i šta ti ja znam. Svašta nešto. Dobijaju iz budžeta Srbije. A ja ništa nisam dobio. Ceo život živim u Srbiji i od Srbije sam dobio K da izvineš. A oni dve plate.

Ja što znam Kosovoaca, svi imaju neke stanove i kuće i svašta nešto. Došo juče i već stan u Beogradu. Cela porodica i svako ima stan za sebe. Nije jedan stan, nego svaki član ima svoj stan.

A koliko ja znam ono Beograđani, ono malo što je ostalo stare familije, ono 3 generacije u istom stanu. Šta su oni sad kao sposobni a ovi su ovde nesposobni?

A neće o tome da pričaju. Ne, on priča o Šiptarima. Hoće da se uvredi ako ga nešto pitaš, pa posle da sikće. Znaš ti kako je nama bilo.

Back