Koliko mora covjek da slep i gluv, ili da bezpogovorno obozava vodju:Nije istina, da nisam ovako lepo vaspitan, rekao bih ti da lažeš.
Nije istina, da nisam ovako lepo vaspitan, rekao bih ti da lažeš.
Koliko mora covjek da slep i gluv, ili da bezpogovorno obozava vodju:Nije istina, da nisam ovako lepo vaspitan, rekao bih ti da lažeš.
Nije istina, da nisam ovako lepo vaspitan, rekao bih ti da lažeš.
Ma ne bre Francuzi su glupi kazu Srbi ili Srbijanci sto kaze radeta.Koliko mora covjek da slep i gluv, ili da bezpogovorno obozava vodju:
2008! Ne, 1999, u kom svetu zive ljudi iz Srbije?Onaj oko ima oci da vidi i usi da cuje, on zna da je Kosovo uzeto, oteto, izgubljeno ili koji god termin upotrebimo 1999. godine uz kapitulaciju koja je tada potpisana. Politika i vlast devedesetih ako nas nije dovela u situaciju da budemo bombardovani, a onda barem jeste potpisala taj dokument. O tome se barem ne moze polemisati. Ali, ta ista vlast, struktura, sluzba itd. , ta ista bulumenta koja je i danas rukovodeca ona nece sebe da prikaze kao gubitnika i onoga ko je zemlju upropastio vec ce to da bude onaj koji konstatuje fakticko stanje ili ti prizna javno...Dakle nisu krivi oni koji su potpisali kapitulaciju vec oni koji priznaju da je potpisana...Nas Car nece nikad priznati...
To samo mogu da pricaju oni kojo bi da "zuti" budu krivi za sve, a SPS ni za sta....2008! Ne, 1999, u kom svetu zive ljudi iz Srbije?
Zasto bi zarada bila u rukama radnika? Nije to problem, nego Filip od svega nema vise gde da ulozi, nisam bila preko Drone, Ali gledam cene I ne vidim inflaciju nigde, da je nesto doslo do opadanja, jeste, Ali nema sta da se kupi. Nema, mozda nam je cak I Vojvodina uvela sankcije, izgleda da su svi, zivimo pod sankcijama, ko to nije video?? Za Vojvodinu je pre na proizvodima pisalo uvezeno u Beograd, sad ih ni nema, a znate li da je Kinder domaci? Ne znam ko sve, Severna Makedonija nije, Crna Gora nije, sa Kosmeta kupujem. Ne znam samo da li su I oni pod sankcijama isto?? Sta sad, nije prvi put. Naravno da je vlasnik Maksija prodao, meni su Kinezi tako domaci, I ti se nije radilo o sankcijama vec o materijalnim dugovanjima. Ali, Rusija mislim da jeste, Ali ne zakonski, ne, vec samo, necemo vise tu saradnju.verovatno..ne sećam se više...poenta je da su mu svi drugi krivi uvek za sve brljotine a on je uvek zaslužan za sve dobro...on je sagradio puteve (po višestruko većoj ceni od tržišne), on je doveo strane investitore (sa ludačkim subvencijama umesto da ulaže u domaću privredu), on je napravio ekonomskog tigra od Srbije i uspeo da po prosečnoj zaradi preskoči jednu Bosnu i Hercegovinu...hvalisavac i agresivni demonizator konkurencije sa gomilom papagaja i klimoglavaca oko sebe...a sada i veleizdajnik
Naravno, Dobrica Cosic je prvi koga pamtim, a on je I ostavio najvrednije svim generacijama, sta god da su namere svih, ostavljaju samo ZLO.ako cemo kosovo da cuvamo sa boskom obradovicem?
onda smo u startu ispusili
ovim pokazujes da si botina vuciceva koja glumata toboz suprotno njemu....
bosko je njihova skola njihov opozicionar i zavetnica takodje
kao sto seselj nikada nije bio zaista suprotnost i protivnmik draskovicu pa ni milosevicu sve su to ceda udbe
a sad sjasi i cao zdravo
A, u Titograd, samo da pitam, ja bejah u oba grada.?da budem iskren, ni ja nikada nisam smeo doci u Titovu Mitrovicu..................poslem onog kad su kosovari tukli beogradske studente na Terazije 90-tih.
Ja bila na Kosovu, zato pricam I nisu, naravno zuti, vec I ko ih je doveo.To samo mogu da pricaju oni kojo bi da "zuti" budu krivi za sve, a SPS ni za sta....
u crnu goru nisam za zivota krocio i ne pada mi na pamet.A, u Titograd, samo da pitam, ja bejah u oba grada.?