Predsednik Srbije jasnim argumentima razobličio lidera lažne države

Какве су ово идиотске "панел дискусије". То само ретардирана европа ради.

- - - - - - - - - -

Ako kaze da on citiram - "SMANJUJE OCEKIVANJA SRPSKE JAVNOSTI" - to znaci samo jedno - nece se boriti za Kosovo vec ga postepeno predavao-predaje i priznace!

...

Очекивање српске јавности није далеко од тога да треба поклати шиптаре и да не треба уопште преговарати. Издаја је то што он уопште преговара о било чему али то је наслеђе жутих сенфара које је будала прихватила. То је далеко од признања. Веома далеко.

Уводно излагање Минхенској безбедоносној конференцији, поднео је њен шеф Волфганг Ишингер (једва сам му срочио име и презиме!).
Док је причао да је био на КиМ 1999г. у својству некакве делегације и да му је остало у сећању велики број топовских чаура од којих скоро да није могао да прође, на ум ми је одмах пала мисао: ,,ево новог Вокера'' који по други пут убија Србе''.
И овај Ишингер је креатор ове квази државе Косово и био је решен да да свој допринос и помогне Шиптарима. Но, ствари су се одвијала другачије тако да је ова намера била ,,угушена'' и потиснута. Додуше није се више јављао са већ припремљеним пакетом да припомогне шиптарској страни и нудио је торту за Вучића и Тачија ако се буду брзо договорили и потписали тај Споразум. И он је схватио да је та замисао приглупа. Али ,,одмазда'' у било каквом облику у будућности, није искључена.

Poslednja izmena:
Šta će sad biti sa tim razobličenim argumentima ?

Jel to sada Šćipetari mogu da odustanu od UN ili su ti razobličeni argumenti za predizbornu upotrebu ??

- - - - - - - - - -

Какве су ово идиотске "панел дискусије". То само ретардирана европа ради.

- - - - - - - - - -

Очекивање српске јавности није далеко од тога да треба поклати шиптаре и да не треба уопште преговарати. Издаја је то што он уопште преговара о било чему али то је наслеђе жутих сенфара које је будала прихватила. То је далеко од признања. Веома далеко.

Када се "панел дискусије" укорене, а из њих ништа не добијају Срби, Шћипетари па и ЕУ, видим сценарио ЦК, ДБ, ЦИА, Ватикан и СФРЈ.

Šta će sad biti sa tim razobličenim argumentima ?

Jel to sada Šćipetari mogu da odustanu od UN ili su ti razobličeni argumenti za predizbornu upotrebu ??

.

Odgovor je jasan, ti "razobličeni argumenti" su namenjeni za biračko telo u Srbiji gde će od jedne klasične izdaje preokrenuti priču kako je to veliki uspeh u nemogućoj situaciji.

Млати споразумом да му овај покаже где то пише,а сам је изјављивао да је највећи део Бриселских споразума у форми усмених договора.
А и ови панели и дискусије су му у фазону само укините таске па радите шта хоћете,,,ми на све пристајемо
И та ствар са таксама је крајње чудна.Најављивали су хуманитарну катастрофу у року од 7 дана,а ево данас после скоро 3 месеца испада да нема већих проблема и да су рафофи пуни српске робе.

Back