ПРЕДСЕДНИК СРБИЈЕ БРАНИ НАСИЛНИКА! Огласио се поводом убиства озлоглашеног инвеститор

Jesi ovo napisao pre ili posle vođinog mahanja babinim dosijeom, u njegovoj glavi naravno, dok je tvrdio da je više puta pokušala ubistvo.

Zamalo da vođa kaže kako je baba ubijala svakih 10 sec. po jednog investitora...:lol::hahaha::zcepanje::rotf:

...

https://www.kurir.rs/vesti/politika...io-sam-gresku-izvinjavam-se-gradjanima-srbije

ŠMEKERSKI POTEZ PREDSEDNIKA VUČIĆA IZNENADIO SVE NA KONFERENCIJI: Napravio sam grešku, izvinjavam se građanima Srbije

sistem se zove akcija i reakcija , gde je akcija bila precednikovo NENORMALNO , NEMORALNO , KRAJNJE ŠUPAKMERAKLIJSKO branjenje investitora. Reakcija je bila oštra osuda javnosti / ovakva osuda nije NIKAD VIĐENA U SLUČAJU KOSOVA / i onda opet akcija .
ŠTA ON RADI , pa izvinjava se za JEDNU BEZVEZNU GREŠKU , gde zadobija simpatije krezubog i po malo retardinarog građanstva . SVI PRIČAJU O IZVINJENJU a niko ne pita kada će da se izvini za podršku mafijašu , razbojniku i takozvanom investitoru.

SADA ON ISPADA POŠTEN , A PITANJE GLASI , KADA ĆE DA SE IZVINI ZA SVE ONE LAŽI I IZDAJE TOKOM OVIH GODINA . E pa neće nikada jer ni sada se ne bi bez veze izvinjavao da nije bila ovolika javna hajka I OPET JE IZVINJENJE BILO NEISKRENO I BEZVEZNO .

Samo da dodam , da je podatak o palim peračima prozora , bio DEO PLANA , pokazuje i to da je on izjavio da je on sam birao PODATKE A NE NJEGOVI SARADNICI . Plan je bio sledeći , sa'ću da nešto odvalim da počnu svi da se smeju i da zaborave moju podršku razbojniku a onda ću da se bez veze izvinem i čiča miča i gotova priča .

Back