ПРЕДСЕДНИК СРБИЈЕ БРАНИ НАСИЛНИКА! Огласио се поводом убиства озлоглашеног инвеститор

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
26.191
...

ПРЕДСЕДНИК СРБИЈЕ БРАНИ НАСИЛНИКА! Огласио се поводом убиства озлоглашеног инвеститора!
https://www.pravda.rs/2018/9/13/pre...-se-povodom-ubistva-ozloglasenog-investitora/

Dok on kuka...znači baba pogodila pravo u pripadnika SNS klana...:lol:
Uplašio se pri pomisli šta će biti kad penzosi provale ko im oteo par godina penzije...po 20%...:lol::whistling::hahaha::zcepanje:

...

Trolovanje na stranu, na mene još niko nije krenuo utokom, niti na bilo kog čoveka kojeg poznajem duže od godinu dana. Verujem da je kod vas slična situacija.

Da bi se neko prema tebi uputio s pištoljem u ruci, zaista treba da budeš smrad.

Problem je što vi ovo doživljavate kao opozicioni čin. To je...kako se kaže disturbing na srpskom?

Trolovanje na stranu, na mene još niko nije krenuo utokom, niti na bilo kog čoveka kojeg poznajem duže od godinu dana. Verujem da je kod vas slična situacija.

Da bi se neko prema tebi uputio s pištoljem u ruci, zaista treba da budeš smrad.

Problem je što vi ovo doživljavate kao opozicioni čin. To je...kako se kaže disturbing na srpskom?

Zar nisi i sam govorio da je većina naroda ovde takva?

http://www.alo.rs/vesti/hronika/umesto-da-mu-vrati-dug-upucao-ga-iz-puske/138786/vest

"Investitor" je bio iz redova SNS-a,tako da je izlaganje žvalavog u njegovu korist očekivano.SNS je uzeo pod reket sve ugostiteljske delatnosti u -Srbiji,kao i sve građevinske radove.Takođe,ponašaju se kao da poseduju svo privatno zemljište u državi Srbiji.Bakin otpor ih je jako iznenadio i uvredio

Izraz smrad je više sleng i kolokvijal kad su Srbi u pitanju. Nismo mi ništa veća đubrad od Amera i Nemaca, ali smo neprosvećeniji i to je uzrok neprikladnog ponašanja. Nije reč o dodatnom balkanskom genu zloćudnosti.

Međutim, ovde se zaista radi o đubretu. Ako posredi nije klasična pljačka ili poremećen napadač (što očigledno nije slučaj) znaš šta treba da uradiš da bi te neko tražio po gradu s namerom da te ubije?!

Naslađivanje i navijanje pri zamisli da je ubijen neko iz vladajuće koalicije, ili čak običan član SNS, s druge strane zaista je potresno.

vucic se plasi onoga da svako svoga ubije subasu. Jbg. ova zena mu je sjebala jednog od pajtosa njegovih sejmena.

U slucaju da je vucic (namerno malo v) zaista zabrinut i smatra da je ovo ubistvo nevinog coveka, podseticu ga da se to desava kada drzava ne radi svoj posao, sto znaci da je vucic kao veliki vodja glavni i odgovorni krivac jer je ubio poslednji patrljak vladavine prava i institucija u zemlji Stradiji.

Izraz smrad je više sleng i kolokvijal kad su Srbi u pitanju. Nismo mi ništa veća đubrad od Amera i Nemaca, ali smo neprosvećeniji i to je uzrok neprikladnog ponašanja. Nije reč o dodatnom balkanskom genu zloćudnosti.

Međutim, ovde se zaista radi o đubretu. Ako posredi nije klasična pljačka ili poremećen napadač (što očigledno nije slučaj) znaš šta treba da uradiš da bi te neko tražio po gradu s namerom da te ubije?!

Naslađivanje i navijanje pri zamisli da je ubijen neko iz vladajuće koalicije, ili čak običan član SNS, s druge strane zaista je potresno.

Pa ko kaže da neće pođubrenje pratiti prosvećivanje :mrgreen:

Je li uopšte član SNS? Malo mi je nejasno zašto se predsednik oglasio...

Prvo, priču o pretnji i ucenama niko nije izmislio već to tvrdi sin te žene. Zar čovek nema pravo da iznese u javnost šta su sve preživljavali jer država nije bila u stanju da ih zaštiti? Ali predsednik po običaju optužuje da je neko nešto izmislio, ne navodeći konkretno ko.

Drugo, i ovde je sam sebi dozvolio da vrši pritisak na sud, kao i mnogo puta do sada.

Treće, taj nevin čovek je do sada više puta osuđivan, za razliku od žene. Ali ne, predsednik javno i potpuno nepotrebno staje na njegovu stranu.

...............ma dibidus disturbing

...

ПРЕДСЕДНИК СРБИЈЕ БРАНИ НАСИЛНИКА! Огласио се поводом убиства озлоглашеног инвеститора!
https://www.pravda.rs/2018/9/13/pre...-se-povodom-ubistva-ozloglasenog-investitora/

Uplašio se pri pomisli šta će biti kad penzosi provale ko im oteo par godina penzije...po 20%...:lol::whistling::hahaha::zcepanje:

...

Зар препаметни Господар око себе нема ниједног паметног ПОКЛИСАРА
да му каже- Не жвалави господаре, тај наш од Јагодину је велика свиња,
бивши конобар који је постао "предузимач" и ојадио десетине људи у Јагодини,
кривично 'суђиван много пута! Ћути господаре не лапрдај, чуће те ови који су познавали
разбојника, пљунуће на твоје лапрдање, пљунуће и тебе!

Да ли је био члан СНС? Какво глупо питање! Такви не пропуштају да буду чланови владајуће партије, нарочито не када она попут СНС-а својим "истакнутим" члановима дозвољава и подстиче бављење криминалом, а за узврат да дају провизије функционерима странке у џеп.

Pa ko kaže da neće pođubrenje pratiti prosvećivanje :mrgreen:

Je li uopšte član SNS? Malo mi je nejasno zašto se predsednik oglasio...

Praksa nam ukazuje na to da neće. U prosvećenijim društvima rasadnik za đubre je drastično manjih dimenzija.

Ne znam da li je član, ali većinskoj Srbiji to i nije bitno. Crnačka filozofija rekao bih. Ako zađeš dovoljno duboko u geto u malo većem gradu, pogotovo kao crnac ili hispano, pitaće te "where you from?!" Po geografskoj lokaciji ulice gde živiš zna se kom gangu bi mogao da pripadaš, i po tome ti se sudi. U Srbiji se pripadnost gangu određuje prema političkom afinitetu.

Predsednik se oglasio iz istih razloga kao Obama kad je upucan onaj mali u Floridi...kako se zvaše...Trayvon Martin.

Poslednja izmena od moderatora:
...

...

па било је већ и време да се огласи . Већ сам се пит'о јел болестан :mrgreen:

Иначе , бакица није погодила у припадника снс-а већ У ЊЕГОВ НАЈОСЕТЉИВИЈИ ДЕО , СИСТЕМ ФИНАНСИРАЊА СТРАНКЕ ..

Очигледно да је настала паника међу "инвеститорима" чим је он морао да интервенише и да по ко зна који пут ЛАЖЕ КАО КЕР . Нема пара нема сендвича а ако нема сендвича нема ни подршке ......е због тога је толико битна улога "инвеститора" .
ПС када праве митинге и остало , увек наводе како је то све финансирано од донатора , а донатори да би били донатори не могу да раде поштено .....мора негога заебати и отети .

Drago Uskokovic
Малта San Pauls Bay
Oslobodite baku, bagro jedna lopovska satanisticka i sluge judo masonerije! Bravo bako ruka ti se pozlatila. Dzukele, secikese, banditi sve bi vas vesao i konjima na repove!!!! Juebem li vam seme i pleme!

Устала је кука и мотика :super:

Потписуј Петицију Народе сербски васколики
јел треба брат са Малте да вам шири хоризонте?

https://www.peticije24.com/podrska_stojanki_stojanovic_coki_koja_je_stala_na_put_bahatom_preduzimac

Poslednja izmena:

Back