Predsednik Slobodan Milošević

Nataša Rostova

Buduća legenda
Poruka
39.713
Шта мене брига какви су људи са друге стране? Они су за мене лоши чим су ми непријатељи.
Опет пишеш невероватне будалаштине у свом идеалижовању српских власти.
Немаш појма колико је младих живота изгубљено баш због издаје цивилних власти и сам сам
неколико пута издан и само захваљујући Богу и молитвама моје мајке данас пишем ово.
Нико мени ништа не потура, ја сам то доживео!
А пад Крајине је показивање моћи, за разлику ситуације са КиМ?

Naravno da moramo znati kakav nam je i ko nam je neprijatelj

Niti idealizuje vlast niti mi je to namera, poenta je da ne trošimo energiju tamo gde nas neprijatelji usmeravaju

Naravno da često moraš doći do neke tačke da bi napravio "ustupak" i utvrdio ono što ti je cilj ..

Pad Krajine jeste bio nemoć srpske države baš kao i KiM i nije poenta u snazi države već u pokazivanju nemoći

Nataša Rostova

Buduća legenda
Poruka
39.713
Помало постајеш безобразна, не читаш шта пишем, не одговараш на упис(наравно кад не читаш),
а инсистираш на преписци. ПРОПАГАНДА ЗА СТВАРАЊЕ ЈУГОСЛАВИЈЕ ПОЧЕЛА ЈЕ ЈОШ НА КРФУ!!!!!!!!!
Ваљало је Геџу убедити да вреди погинути за словеначко приморје и хрватско међумурје.

Propaganda za stvaranje Jugoslavije počela je davno pre
Još od vremena Kneza Mihajla
Nije to "izum* Karađorđevića

psmaniac

Poznat
Poruka
9.562
Niti idealizuje vlast niti mi je to namera, poenta je da ne trošimo energiju tamo gde nas neprijatelji usmeravaju
Наравно, наше је само да погинемо не преиспитујући очигледне грешке цивилне и војне управе.
Прошла су таа времена, јер државе више не припадају народу који их је из сопствених потреба створио.
Тако да је постало свеједно да ли живимо у Србији или Немачкој, сем у економском смислу.

buudala

Legenda
Poruka
70.668
Није вам ваљао ТИТО, Слободан Милошевић, Војислав Коштуница, Томислав Николић, Зоран Лилић, Борис Тадић, а како видим исти је аршин и за Александра Вучића.!
Сада се питам, какви сте па то ви људи када вам нико не ваља? Генијалци или идиоти?
Nabrojiš spisak štetočina i pitaš kakvim to ljudima smetaju štetočinstva?
Sada se bolje zapitaj kakav si ti to čovek?