Председник Путин на Богојављење!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
Прелепа традиција словенског народа ,испоштована од Русије , преко Донбаса , Кијева , Србије ..

Ruski predsednik Vladimir Putin učestvovao je u ovogodišnjem bogojavljenskom kupanju i zaronio je u ledenu vodu, saopšteno je iz Kremlja.
Kako je tada rekao portparol predsednika Dmitrij Peskov, ruski predsednik je tada prvo odslušao deo liturgije a potom zaronio u jezero.

Украјинска православна црква Московске патријаршије такође је повела вернике на реку којих је било веома много у Кијеву .

sta kazu kanonski nepriznate crnogorska i makedonska

attachment.php

_nobody_

и на крају пливало се за часни крст и у ЕУ , Бугарској ..тако ј ето било

не знам да ли је ово неки раскол у Бугарској православниј цркви , шта је ово побогу ..свештеник води људе на фонтану ..ЕУ вредности , ово ће да се слави Богојављење када се уђе у ЕУ !

- - - - - - - - - -

Ali, ovaj, kako bih ti rekao... Ti si Komunistkinja...

ја сам комунисткиња и верник СПЦ ..једно друго не искључује

Verujem da je tako u tvojoj glavi. Carry on :kafa:

немам проблем у својој глави ..

сад, то што су појединици ..пре свега капиталисти присвојили Бога за себе и на њему профитирају , то је друга ствар .

за мене је православна вера без профита , једнака,доступна свима ..заправо чист комунизам у изворној форми

за мене је православна вера без профита , једнака,доступна свима ..заправо чист комунизам у изворној форми
Само што комунизам у изворној форми је атеистичан. z:) «Die Religion ist der Seufzer der bedrängten Kreatur, das Gemüth einer herzlosen Welt, wie sie der Geist geistloser Zustände ist. Sie ist das Opium des Volks.» Marx

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back