Predsednik pokreće instagram-kampanju

Q. in perpetuum hibernum

Stara legenda
Poruka
92.687
Vučić kampanju najavljuje i na Instagramu

HpQk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTVRjN01EQV8vZmNhNzNmNWE0ZGRjNGJiNDNlZGI2OTY2ODA3ZjllMDIuanBlZ5GTAs0C5ACBoTAB

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić promovisao je početak kampanje “Budućnost Srbije” na novom, istoimenom Instagram profilu. Taj profil otvoren je u svhu kampanje koju je Vučić juče najavio.

Na prvoj fotografiji koja je objavljena na nalogu @budućnostsrbijeav, Vučić saradnicima predstavlja plan kampanje. Kako je najavljeno, u prvom danu kampanje, predsednik Srbije i Srpske napredne stranke predstaviće infrastrukturne projekte, ekonomske rezultate, putnu infrastrukturu, strane investicije...

https://www.instagram.com/p/Btf-MqrAbtL/?utm_source=ig_embed

Vučić je sinoć najavio da će u četvrtak započeti kampanju “Budućnost Srbije”, u okviru koje će obići svih 29 okruga u Srbiji kako bi građanima predstavio postignute rezultate, kakvi su dalji planovi, kao i da bi čuo njihove primedbe.

https://www.blic.rs/vesti/politika/...zbsgscs_ZXJaKHyRnxh3PPnlUDka7Vb4NaXygoFUC2iN4

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Predsednik nam je mnogo moderan. :bye:

HpQk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTVRjN01EQV8vZmNhNzNmNWE0ZGRjNGJiNDNlZGI2OTY2ODA3ZjllMDIuanBlZ5GTAs0C5ACBoTAB

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić promovisao je početak kampanje “Budućnost Srbije” na novom, istoimenom Instagram profilu. Taj profil otvoren je u svhu kampanje koju je Vučić juče najavio.

Na prvoj fotografiji koja je objavljena na nalogu @budućnostsrbijeav, Vučić saradnicima predstavlja plan kampanje. Kako je najavljeno, u prvom danu kampanje, predsednik Srbije i Srpske napredne stranke predstaviće infrastrukturne projekte, ekonomske rezultate, putnu infrastrukturu, strane investicije...

Vučić je sinoć najavio da će u četvrtak započeti kampanju “Budućnost Srbije”, u okviru koje će obići svih 29 okruga u Srbiji kako bi građanima predstavio postignute rezultate, kakvi su dalji planovi, kao i da bi čuo njihove primedbe.

https://www.blic.rs/vesti/politika/...zbsgscs_ZXJaKHyRnxh3PPnlUDka7Vb4NaXygoFUC2iN4

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Moderan,ali se i dalje peca na bućkanje.

tek sad mi sinulo sta je mislio kad mi je rekao sigurna buducnost :sad2:

aj i ovde dok mi je jos sveze.....

postovanje premijeru, marlon sa krstarice
o marlone, kako je? kada smo se videli poslednji put...bese u studiju...oko bombardovanja?
secate se??? tako je, kako ste vi inace?
nemoj mi persirati, nego sta ima tamo kod vas na forumu, a i na filmu? sta pijes, kafu, sok?
moze kafa, hvala. ma nista, film je pukao jer se nema novca za ozbiljne projekte, a na forumu ista ekipa kao ranije...znas vec.
da znam...kada jos malo ojacamo za nekoliko godina bice vise i za kulturu, dotad moramo svi da stegnemo kais. kazu mi ovi moji sto prate blogove da me nesto mnogo ne hvalite na forumu, da ne kazem streljate... (smeh).
ma hvale te tvoji od uranka do pocinka, na sta bi licilo da te hvalimo i mi koji smo opozicija svakoj vlasti.
pusti ih, nemoj da ih gazite kao sto umete, mora da rade svoj posao sam znas kako to funkcionise. nego, sta radi eremita, jel tako bese? (smeh)...psuje li me svaki dan do boga, (smeh)
mita je neunistiva forumska ikona, nego kad ga vec spomenu mogao bi da pomognes coveku, imas resurse..
kako, reci?
ma ona oluja mu je unistila pola krova na kuci i mora da uzme neku pomoc za polupan crep a ovi tvoji sa vracara ga zezaju..
javicu im da srede, ako negde zaskripi samo neka potrazi Z.
ok, prenecu mu...jedno pitanje, jer vidim ovde je red kao za vakcinu protiv svinjskog gripa te ne bih da te zadrzavam?
pucaj, ali brzo
pa ovako: pitam se cesto slusajuci te, onako, za sebe, jel si politicki jos na istim smernicama kao 90tih? mislis li isto za nase zapadne prijatelje ili se nesto promenilo u konceptu resavanja gorucih problema iz spoljne politike pa se mora...znas vec, malo toplo, malo hladno, a u srcu nam jos uvek vijori ista zastava?
malo imam vremena za odgovor ali pokusacu...ne sumnjaj da taj glas jos uvek govori iz mene i odgovoricu ti iskreno, mi grabimo ka sigurnoj buducnosti krupnim koracima. skromnost mi ne dozvoljava da sada citiram brojke koliko smo uspesni i koliki nam je deficit, jer pitanje koje si mi postavio je veoma vazno i zbog njega moram donositi politicke odluke kojih se ponekad stidim, ali ih sve donosim samostalno bez pritisaka. strateski cilj moje politike je unija odrzavajuci pritom odlicne odnose sa rusijom...rusija i eu, eu i rusija... kina i rusija, rusija i kina...srbija u uniji je erbas te nase razvojne sanse, a kina i rusija su kerozin za taj let.
pa... dobro...srbija nam je naravno valjda svima najpreca? podrazumevano sa kosovom i srpskom?
razume se...
hvala ti, kad smanjis obaveze i prodje guzva mozemo sa vojinim ako ste jos, ono... znas... kod naje petkom na pasulj, ko nekad?
nisam sedeo kod naje ne pamtim, ali videcu...sta radi kostun?da li si jos sa njima?
popijemo tu i tamo ponekad kafu i izdivanimo se kad me put navede ka belanovici...izasao sam iz politike jos pre borisa.
e marlone hvala ti sto si navratio.
hvala tebi sto si me primio, bilo mi je zadovoljstvo, sad sam kao pinki (smeh), ekipa nece da veruje (smeh)
ostao si isti, (smeh).....(off) djolee, uvodi sledeceg!

Ем је сваки дан на тв-станицама и по медијима, ем иде сада по свим окрузима да митингује, ем му сада још фали и инстаграм........ свашта........:roll:.... преЋера га....

iznuždim mu se na kampanju, kao i nekim drugima pre njega koji su to provalili (((:

- - - - - - - - - -

Ем је сваки дан на тв-станицама и по медијима, ем иде сада по свим окрузима да митингује, ем му сада још фали и инстаграм........ свашта........:roll:.... преЋера га....

koji će mu instagram,kada radi po oprobanom receptu deljenja brašna i pirinča pred izbore?

Back