Predsednik Makedonije : Grcka nam pravi probleme za uclanjenje u EU i Nato

Grcka nas matretira,nonstop stvara probleme i tenzije u regionu,ne priznaje nezavisnost Kosova,znamo i probleme koje stvara na Tursku,znamo i pitanje oko Kipar...bilo samo deo nastupa makedonskog predsednika za euronews

Pazi ovog pajsera makedonskog !?
Grčka NJIMA pravi probleme,jer ne priznaje Kosovo !
E, ludaka....!?
:sad2:

Poslednja izmena:
Zasto je za nas bitno bulaznjenje nekakvog idiota iz nekakve nebitne pseudo kvazi drzave?

Битно је. Зато што ће Македонци постати градивни елемент српског народа по мојим плановима. Само нека оваквих предсједника.

Битно је. Зато што ће Македонци постати градивни елемент српског народа по мојим плановима. Само нека оваквих предсједника.

Nemoj molim te, da se mi lepo koncentrisemo na nas Srbe iz Srbije i R. Srpske, i naravno druge gradjane koji zive u nase dvee drzave, a ovi neki histericni likovi neka slobodno idu u Albanske Benelukse. Da vide malo Albanci kako je kad ti se navale Makedonci, Crnogorci i kosovski Siptari na vrat. Pa kad pocnu Crnogorci da kupuju nekrertnine u Tirani, da malo Vracar odahne. :mrgreen:

Valjalo bi da u Albanski Beneluks uvalimo i Hrvatsku, pa da bude ono, Zagreb radi, Tirana se gradi. :mrgreen:

Nemoj molim te, da se mi lepo koncentrisemo na nas Srbe iz Srbije i R. Srpske, i naravno druge gradjane koji zive u nase dvee drzave, a ovi neki histericni likovi neka slobodno idu u Albanske Benelukse. Da vide malo Albanci kako je kad ti se navale Makedonci, Crnogorci i kosovski Siptari na vrat. Pa kad pocnu Crnogorci da kupuju nekrertnine u Tirani, da malo Vracar odahne. :mrgreen:

Valjalo bi da u Albanski Beneluks uvalimo i Hrvatsku, pa da bude ono, Zagreb radi, Tirana se gradi. :mrgreen:
:ok::hahaha:

;)

Što je veći pritisak Šiptara na Makedoniju, to će se Makedonci više doseljavati i asimilirati u Srbiju i tako popunjavati demograske rupe ili podsticati još ekspanzivniji demografski razvoj.

vidim svi dezurni mrzitelji makedonije su na okupu...

sve bi bilo lepo da je ovaj eu birokrata i moj imenjak na poziciji predsednika REPUBLIKE MAKEDONIJE to sto je istaknuto u naslovu teme i izjavio... a ukoliko je i izjavio to sto je postavljac teme (iz njemu poznatih razloga) napisao da je izjavio, za to jos nemamo nikakve dokaze pa bih zamolio istog uvazenog forumdziju da nam tu recenicu u kojoj on spominje kosovo* na bilo koji nacin postavi da i mi to cujemo, vidimo, procitamo ili sta vec...

lik je izjavio da grcka treba da povrati svoju lidersku poziciju na balkanu i to je ono sto je krajnje uznimeriavajuce u ovom kratkom intervjuu.... grci mu rade o glavi a on se nada da ce mu i doci glave... :) :) :) :dash::dash::dash::dash:

ali se uvek utesim kad vidim poteze trenutnog i bivseg predsednika srbije.... samo se uverim da ima i gorih od ovog mog imenjaka....:worth::worth::worth:

;)

Što je veći pritisak Šiptara na Makedoniju, to će se Makedonci više doseljavati i asimilirati u Srbiju i tako popunjavati demograske rupe ili podsticati još ekspanzivniji demografski razvoj.

jos ekpanzivniji demografski razvoj? :) :) :) na kojim si ti drozama? 400 000 ljudi manje za manje od 10 god je demografski razvoj? pa jos i ekspanzivni?!?!? WTF? da se cela makedonija preseli u srbiju i asimiluje u narednih 5 god taj demografski razvoj ne bi bio ekpanzivan vec plivanje po povrsini onoga u sta ste se uvalili a i mene zajedno sa vama.... ;)

Poslednja izmena:

a u intervjuu je vidim pomenuo i taj beneluks... kako bre vi srbi vidite te stvari koje ne postoje? sta je ovo? kolektivne halucinacije? neko je zapalio ne halucinogene supstance u TE u obrenovcu? :) :)

a ti si neki bitan faktor? pravis strategijske planove za srpsku naciju? prisustvujes redovno bainstormingu u COU? :) :) :)

Zasto je za nas bitno bulaznjenje nekakvog idiota iz nekakve nebitne pseudo kvazi drzave?

stvarno nije bitno sta on kaze... pogotovo ako neko treba da ti kaze sta je rekao jerbo nisi sposoban da odgledas video od 8 i kusur minuta na engleskom.....

zajeban engleski nema sta.... ali sigurno si cuo da bar 10 puta spominje kosovo? zar ne? :) :) :) mislim i na engleskom se kosovo zove kosovo...

;)

Пре ће бити да ће ићи у Бугарску с обзиром да огроман број Македонаца студира у Бугарској и узели су бугарско држављанство ;)

Back