Predsednik koji je odbio poziv BRIKS-a i odrekao se odbrane Severa Kosova očekuje da mu verujete da će da vas sačuva od zagađenja?

отворио си гомилу тема које имају фокус на вучићеву издају косова

поента је једна чему толке теме, изгледа ниси никког убедио ?
Колико те плаћа вучић,и тебе и овог амњериканца око тебе?
Ви гробари сте увек били склони том југословенству...то вам је у крви :mrgreen:

НЕШ КОПАT!

Poslednja izmena od moderatora:
Ти мало престанеш да се пресераваш мало,знаш.
Ово већ прераста у БЕЗОБРАЗЛУК СА ТВОЈЕ Стране и ја не желим да ти се то икада више понови.
Свака,али СВАКА НЕШКОВА АУТОРСКА Тема (а било их небројено) је само одисала СУШТОМ ИСТИНОМ,Патриотизмом и Србством.
on je aljekov bot, kao fol nije sns, a pise mu na celu da jeste, ,,, inace je dobar decko, ali zeza ga clanstvo u sekti
Nije potrebno jer bi bilo suvišno, sve se vidi da je oko njega laž i samo laž a onda izdaja pa izdaja i tako u krug do toalnog upropašćavanja cele Srbije.
kada smo provalili sns sekta, nismo se uopste zezali, ali ovo je gore od najgrdjeg kulta licnosti, da oni ovako brane komandanta aljeka siftara,a jes patoloski lazov

Одговараће – ПОКС подноси кривичне пријаве против Вучића и Брнабић

1725758520823.png

Poslednja izmena:
Autorska
Mislim šta reći posle ovoga navedenog?
Nije potrebno jer bi bilo suvišno, sve se vidi da je oko njega laž i samo laž a onda izdaja pa izdaja i tako u krug do toalnog upropašćavanja cele Srbije.
Kako mu verovati da je neutralan i da je na obe strane kako sam kaže a svi lepo vidimo da to nije istina.
Није одбио. Можеш затворити тему. :)

Autorska
Kako mu verovati da je neutralan i da je na obe strane kako sam kaže a svi lepo vidimo da to nije istina.
Velike Sile dale (San Stefanski Sporazum)
Velike Sile uzele (Brisel/EU/NATO a Rusiji dobro došlo za upad u Ukrajinu)

Obzirom da problem neposlušne populacije na Kosovu i Metohiji datira još od monarhije i da je Tito sve to koliko toliko držao pod kontrolom, jako je neozbiljno tvrditi da je samo jedna osoba "krivac"

Imaš kumanovski mirovni sporazum pa biraj...
Šta bi ti izabrao?
Ajde ti nisi bot... ti si neki veliki drmr...

Ma ovde pošto si na mojoj temi sa ciljem da je rušiš ti si samo bitan.Pusti mena ja sam za tebe general armije.
Interesantno da se u svakoj tvojoj temi pominje Vučić?
U kvalitet ne ulazimo, naotvarao si se tema ko pokojni Sloba mostova...

Interesantno da se u svakoj tvojoj temi pominje Vučić?
U kvalitet ne ulazimo, naotvarao si se tema ko pokojni Sloba mostova...
Ja sam druže za razliku od tebe branio Sever Kosova sa svim što sam mogao i bio sam čak jednom i ranjen i dok sam se ja pitao šiptar je morao da ima pratnju po Severu i sraoo je kreć a sada vi žvalavi ste doveli da ućk borac ispija ćaj u lokale po severu i to na stotine njih.
I kada mi posle ovog što sam rekao pomeneš zašto stalno pominjem Vučića šiptara pa šta da ti kažem no da vam želim sve najgore čak i na onom svetu.

Poslednja izmena:
Autorska
pa reka je da ti ga spijuniraju i sa mizlujes ka ti tako i mene ka i nejga spijunirsju ap ja odem u vc i upalim toplu vodu pod onu ztvar i live prijenos bude na fb pa neka zrknu spijuncine

Колико те плаћа вучић,и тебе и овог амњериканца око тебе?
Ви гробари сте увек били склони том југословенству...то вам је у крви :mrgreen:

НЕШ КОПАT!
mi grobari smo skloni vucicu?

pa to ni pas sa slaninom ne bi pojeo. samo glavudza iz rupcage u ljutice bogdana moze da veruje u tu mantru

Back