Predsednik koji je odbio poziv BRIKS-a i odrekao se odbrane Severa Kosova očekuje da mu verujete da će da vas sačuva od zagađenja?

nesko101

Elita
Poruka
19.108
Autorska
Mislim šta reći posle ovoga navedenog?
Nije potrebno jer bi bilo suvišno, sve se vidi da je oko njega laž i samo laž a onda izdaja pa izdaja i tako u krug do toalnog upropašćavanja cele Srbije.
Kako mu verovati da je neutralan i da je na obe strane kako sam kaže a svi lepo vidimo da to nije istina.

Zašto ti imaš potrebu da o svakom svom razmišljanju otvoriš "autorsku" temu?
Зато што он Има ПУНО ПРАВО НА ТО ,и зато што је угрожен.
Ти кад будеш био угрожен,ти ћеш из твог Малог Зворника само пребегнеш у велики Зворник и ти си сигуран.

п.с. ону депонију пре селидбе,подхитно да санирате некако,жале ти се суграђани :mrgreen:

Zato što sam u tome jedinstven.
I imam sa čim da razmišljam za razliku od većine ovde.
batice ti si vrlo simpa
jedino gde grešiš je što mene i tvoje sugrađane pobegulje koji su rasprodali imanja i sada se kurčče po beogradu kraljevu i kragujevcu stavljaš u istu korpu

batice ti si vrlo simpa
jedino gde grešiš je što mene i tvoje sugrađane pobegulje koji su rasprodali imanja i sada se kurčče po beogradu kraljevu i kragujevcu stavljaš u istu korpu
Ne glupetaj, ti ljudi nisu “rasprodavali imanja” nego su bežali da spasu goli život - ta izjava o “rasprodavanju imanja” je samo izraz tvog ličnog kukavičluka, odbijaš svaku mogućnost da su mogli da budu silom proterani da te ne bi morila pomisao da bi nekada možda mogao i da dobiješ da se javiš na izvesno mobilizacijsko zborište…

Zašto ti imaš potrebu da o svakom svom razmišljanju otvoriš "autorsku" temu?
Putin je nekad bio poziv koji se ne odbija.

Stvarno, kako to da je ovakava tema OK, bez obzira što nije naveden baš nikakav izvor za tvrdnju u naslovu, a meni su se arbitrarno zaključavale i autorske teme jer sam se pozivao na nedozvoljene izvore, bez obzira što je bilo navedeno da je tema autorska i uz to bio priložen link.

Ovo je primer čiste spekulacije, tj dok se ne ustanovi šta AV namerava povodom poziva.

Zato što sam u tome jedinstven.
I imam sa čim da razmišljam za razliku od većine ovde.
отворио си гомилу тема које имају фокус на вучићеву издају косова

поента је једна чему толке теме, изгледа ниси никког убедио ?

Ostavimo Vučića i SNS po strani, on čovek kao da je na platnom spisku Rade Trajković.

Demoralisanje Srba uz argumentaciju “Vučić”.

Autorska
Mislim šta reći posle ovoga navedenog?
Nije potrebno jer bi bilo suvišno, sve se vidi da je oko njega laž i samo laž a onda izdaja pa izdaja i tako u krug do toalnog upropašćavanja cele Srbije.
Kako mu verovati da je neutralan i da je na obe strane kako sam kaže a svi lepo vidimo da to nije istina.
Ajde nas podseti kako je ono tvoja Rada Trajković branila Srbe i Kosovo, Tadića i da ne pominjem. Jel su ono beše sravnili Prištinu sa zemljom zbog ovoga?

Šta bi tačno sada trebalo uraditi, da se ne zaboravi, DOS je stajao u stavu mirno dok su im Šiptari lupali šamare:

batice ti si vrlo simpa
jedino gde grešiš je što mene i tvoje sugrađane pobegulje koji su rasprodali imanja i sada se kurčče po beogradu kraljevu i kragujevcu stavljaš u istu korpu.
Taman posla da kod mene to ima.Nisam ja vučićev bot pa da svrstavam šiptare i Srbe na Kosovu u isti koš.

Poslednja izmena:
Ajde nas podseti kako je ono tvoja Rada Trajković branila Srbe i Kosovo, Tadića i da ne pominjem. Jel su ono beše sravnili Prištinu sa zemljom zbog ovoga?

Šta bi tačno sada trebalo uraditi, da se ne zaboravi, DOS je stajao u stavu mirno dok su im Šiptari lupali šamare:
А шта ти конкрентно имаш против те Раде Трајковић и њеног Супруга који..мислим и даље обитавају у својој Грачаници...значи НЕ безбедни Север него јужно од Ибра?
Узгред,Вучић је себи дозволио још пре 5 + Година да је блокира на Јарињу приликом Уласка у Србију само зато што га је критиковала.
САД се испоставило да су њене Критике биле оправдане.

Nije mene cilj da vučićeve botovo ubeđujem već da ih prikažem ostalima ko su.

To radiš kao da te lično Kurti plaća.
Ти мало престанеш да се пресераваш мало,знаш.
Ово већ прераста у БЕЗОБРАЗЛУК СА ТВОЈЕ Стране и ја не желим да ти се то икада више понови.
Свака,али СВАКА НЕШКОВА АУТОРСКА Тема (а било их небројено) је само одисала СУШТОМ ИСТИНОМ,Патриотизмом и Србством.

Back