Predsednik Hrvatske Zoran Milanović u Republici Srpskoj prisustvao obeležavanju 31. godine od osnivanja 103. brigade HVO-a

Saveznici smo protiv velikobošnjačkog ili velikomuslimanskog ekspanzionizma koji ugrožava Bosnu i Hercegovinu i mir u ovom delu Evrope.Gospoda Milanović i Dodik kao predsednici dve republike dele iste stavove u pogledu budućnosti regiona.Gospodin Milanović je rado viđen gost u Bosni i Hercegovini.
Istoriju treba prepustiti istoričarima.
Velikohrvatski ekspanziomizam je daleko veća pretnja po bosanske Srbe od bošnjačkog unitarizma. Da se razumemo, ni jedni ni drugi nam nisu prijatelji, ali Bošnjaci su potpuno nemoćni, sve ih je manje, i generalno nisu zainteresovani za neke nove ratove. Dok je kod hrvata potpuno suprotna situacija.
 
Шта вели Зока?

Од преживелих ветерана ове јединице, присутних на овом "обиљежавању" данас више ниједан, нити ико њихов, живи у Дервенти?

Еееее, јазука.

Остао само жупник...
 
Još jedan u nizu dokaza da je Dodik najobičniji izdajnik i hrvatski petokolonaš. Nikad mi neće biti jasno kako su ti bosanski Srbi pali na priču o njemu kao nekakvom nacionalisti koji se bori za interes Srba samo zato što povremeno izjavi nešto protiv vlasti u Sarajevu, dok sa druge strane sarađuje sa Hrvatima koji uopšte ne kriju svoje namere da unište sve Srbe zapadno od Drine.
Janko,pa to ti je treći klon nalog.
 

Back
Top