a bre Milun
Buduća legenda
- Poruka
- 35.498
sta znaci kad je neko totalno nemocan...........puca od muku.Pa hvale ga kao slugu EU i NATO pakta, radije provodi dane sa Klintonom i Šrederom a neće sa ruskim botoksiranim peder0m...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta znaci kad je neko totalno nemocan...........puca od muku.Pa hvale ga kao slugu EU i NATO pakta, radije provodi dane sa Klintonom i Šrederom a neće sa ruskim botoksiranim peder0m...
A EU je potrčala da primi Srbiju. Evo fon der Lajenovka prosto leti.RT, vaše pravo na perestrojku...hehe.
Hebeš ne vadiš.Живела Русија, Србија и БРИКС!
Opet troluješ? A ovamo se pozivaš isključivo na real-politiku, tj dok god tvoja ideologija ne dođe u sukob sa stvarnošću.Kako komentarišeš činjenicu da je real-politika go qrtz i splačina današnjice?
Jel te ovo često hvata? Msm ovo kompulsivno trolovanje?Кввалитетан анкетар овај. Треба га наградити!
Da, otprilike kako sam i predvideo. Vučić je sad od strane Putina pritisnut da nas gura u Briks i to će mu biti agenda u narednom periodu.
Pa kad sediš na dve stolice, onda te pritiskaju sa obe strane. Zapadu mora da isporuči litijum a istoku da uđemo u Briks.
I jedan i drugi projekat Srbiji ne donose apsolutno ništa. Litijum po svim ekonomskim projekcijama ne donosi neki značajan profit a predstavlja veliki ekološki teret, dok Briks takođe ne može da donese ništa korisno jer mi sa zemljama Briksa svakako nemamo nikakvu ekonomsku saradnju. Tu su sve države osim Kine veoma siromašne a od Kine samo uvozimo, prosto nemamo ni jedan proizvod koji bi mogli da izvozimo tamo. Tako da je odlazak u Briks potpuno besmislen sa stanovišta naših interesa.
Međutim, kad imamo ucenjenog predsednika, on će da gura državu u pravcu koji je potpuno sumanut. Da budemo Briks rudarska kolonija.
Gde si to ikad pročitao kod mene? Uvek sam za demokratski principijalizam, nikad za neke glupe smutljavine koje bazde na autokratizam i izolacionizam...Opet troluješ? A ovamo se pozivaš isključivo na real-politiku, tj dok god tvoja ideologija ne dođe u sukob sa stvarnošću.
,,Кад год неко спомене демократију, ја се хватам за пиштољ".Gde si to ikad pročitao kod mene? Uvek sam za demokratski principijalizam, nikad za neke glupe smutljavine koje bazde na autokratizam i izolacionizam...
ti takav benav kakav si, stradao bi nesumnjivo za njegova vakta, sa ili bez pištolja.,,Кад год неко спомене демократију, ја се хватам за пиштољ".
Иосиф Висарионович Стаљин.
Не, ја следим црквену заповест ,,поштуј власт и моли се за њу".ti takav benav kakav si, stradao bi nesumnjivo za njegova vakta, sa ili bez pištolja.
Da li će doći do proširenja biće mnogo jasnije sledeće godine prilikom pripreme budzeta za naredni sedmogodišnji period od 2028 do 2034. Prethodnim budzetom, kao i ovim koji je sada na snazi nije planirano proširenje EU.Gde si to ikad pročitao kod mene? Uvek sam za demokratski principijalizam, nikad za neke glupe smutljavine koje bazde na autokratizam i izolacionizam...
Inače je moguće iz BG uticati na odluke o proširenju EU…Skini hibridni sistem pa će ići brže...
Inače, sve u redu.
Ima onoliko “za” koliko je i EU rešila da uopšte primi Srbiju.42% za ulazak u EU hahahhahahahahha, možda ako rade anketu u Knez Mihailovoj.
sine, sa zemlje je moguće uticati na rover na marsu, helo...Inače je moguće iz BG uticati na odluke o proširenju EU…
Circular argument, hello…sine, sa zemlje je moguće uticati na rover na marsu, helo...
Да, то је онако најаче у целој причи.Šiptar brine za srpsku ekologiju….